Cautare

39 de rezultate pentru "bebe" (2.94 secunde)
"Bebe Dicu mi-a spus sa inmultesc cu zece suma pe care o dadusem" Crinu Popescu a sustinut ca, in luna decembrie 2005, a mers la Primaria Ramnicu Valcea pentru a discuta cu primarul Mircia Gutau sa ii dea certificatul de urbanism.
Vineri, 9 Septembrie, incepand cu ora 17.00, va puteti intalni cu Raluca Zenga, Mamica ZEN, care abia asteapta sa va primeasca cu o carte buna si un autograf la Bebe Tei -Sun Plaza, in cel mai mare magazin specializat in comercializarea produselor pentru viitorii parinti, bebelusi, copii, care contine o gama larga de lapte, mancare, mobilier, jucarii, carucioare, scaune auto si tot ce ar avea nevoie parintii pentru copiii lor.
Laurentiu Ciurel, Viorel Bebe Ionica, Iulia Vana, Scarlat Iriza si Constantin Mihutescu. ... Echipa lui Ponta Alt proaspat vicepresedinte este Bebe Viorel Ionica, fost membru al PD-L si patron al unui cotidian local. Bebe Ionica s-a inscris in PSD in urma cu un an.
De specificat faptul ca lichidul amniotic este lichidul in care bebe sta in timpul sarcinii. ... Cu ajutorul lichidului amniotic, bebe sta la o temperatura constanta, intr-un mediu aseptic si ferit de socuri.
In Exclusivitate pentru Prokid, Jojo dezvaluie despre ce vorbeste acum cu bebe. ... Vorbesti cu bebe? ... Nu, nu exista un subiect pe care sa nu-l discut cu bebe, mai ales cand suntem singuri.
Ieri, Biroul Permanent al PRM a decis excluderea din partid a lui Dan Claudiu Tanasescu si Bebe Ivanovici, care "se fac vinovati de incalcarea obligatiilor statutare", se arata intr-un comunicat al PRM. ... Constantin Bebe Ivanovici, fost social-democrat, lider al filialei PSD din Ilfov, trecuse la PRM de putin timp.
tesaturi anti-pespirante si rezistente la uzura TeX Lenjerie - gama de lenjerie se adreseaza atat femeilor, barbatilor, cat si copiilor, din materiale de o calitate superioara, in culori vii si modele atractive TeX Nightware (pijamale) - imbracaminte pentru noapte, din material placut si confortabil TeX Baby Colectia TeX pentru copii si bebe reprezinta intotdeauna o provocare interesanta pentru noi, din dorinta de a crea haine rezistente, usor de intretinut, dar in acelasi timp frumoase.
Bebe Cotimanis, Carmen Tanase, Stefan Velniciuc, Mirela Stoian, Adi Gheo, Teodora Pacurar, Valeria Stoian, Anca Dinicu, Raluca Ghervan, Vlad Ianus. ... Bebe Cotimanis, Carmen Tanase, Stefan Velniciuc, Mirela Stoian, Adi Gheo, Teodora Pacurar, Valeria Stoian, Anca Dinicu, Raluca Ghervan, Vlad Ianus.
Produsul este disponibil in famaciile Sensiblu, Farmacia Tei & Bebe Tei, cat si in Bebe Supermarket. Pret recomandat : 99 lei. A&D Pharma este cel mai mare si mai dinamic grup farmaceutic din Romania care ofera servicii regionale de marketing & vanzari in domeniul farmaceutic in Europa Centrala si de Est.
Ca Bebe sexologu’, de pilda, care serile trecute ne-a povestit din nou, pe-ndelete, cum e cu sexul la romani. Parca sexul le-ar fecunda grija (ca sa ne mentinem cu exprimarea in tonul domnului Bebe) satenilor din Timis sau a pensionarilor de la oras.
Spre exemplu, Mitel Munteanu a sustinut ca banii folositi pentru platile cash in cele doua afaceri care i-au adus restituiri ilegale de TVA au existat cu adevarat, declarind ca a imprumutat 100.000 de euro de la socrul lui, Victor Popescu (nimeni altul decit directorul SC ROMTELECOM Dolj), 90.000 de euro de la Gheorghe Nicolae si inca doua miliarde de lei de la un anume Bebe Calinescu.
Plenul Senatului a adoptat miercuri seara Legea "cos-bebe", initiata de un grup de parlamentari PNL-PD, privind acordarea unor trusouri pentru nou-nascuti, in valoare de 150 RON.
Bebe Martin, au fost ieri-dimineata la Rast, pentru a convinge populatia sa paraseasca localitatea inundata si a urmari modul in care se face evacuarea.
Printre acestia se numara oameni de afaceri precum Dorin Cocos, Fahti Taher, viitorul cuscru Gheorghe "Bebe" Ionescu, prietenul si partenerul de afaceri al lui Adriean Videanu.
Pentru cei interesati, produsele Godrich Gluten Free pot achizitionate din Auchan, Farmacia Tei, Bebe Tei - Sun Plaza. Prajiturile se gasesc in Cofetaria Dulce Boutique din Piata Amzei.
Incepand din ziua de 22 decembrie 1989, ora 19.00, dupa cum afirma Constantin Bebe Ivanovici, nicio informatie despre lupte si despre actiunile teroriste nu s-a difuzat fara viza reprezentantilor Armatei.
CA-uri in umbra incompetentei Dupa ce in iunie 2006 au avizat o decizie ilegala a CA, in care Ion Bebe Neacsu era numit presedinte al Consiliului de Administratie, juristii Regiei Autonome de Apa au mai facut o gafa zilele trecute, anuntandu-l pe fostul membru CA Gheorghe Albastroiu, actual consilier municipal, ca este convocat la sedinta de ieri a CA.
Presedintele PD a trecut in revista o serie de "succese sociale", precum alocatiile pentru elevii bursieri, indexarea pensiilor, acordarea a 200 de euro pentru cei care se casatoresc prima oara, acordarea, de la 1 ianuarie 2007, a tichetelor de cresa si a unui trusou-bebe.
pe fratele meu, generalul Tudor, si revolutionarul Bebe Ivanovici care a fost lovit cu clanta portii intr-o operatie pe care o avea la coloana.
Se pare ca bebe a vrut sa se nasca pe 10, la fel ca tatal sau a carui zi de nastere o sarbatorim in septembrie", a mai spus emotionata proaspata mama.
google-analytics.com