Cautare

15 de rezultate pentru "bascov" (3.02 secunde)
Infrastructura care se va construi va iesi undeva in soseaua principala, in zona Bascov, iar turistii nu se vor mai intoarce in oras, gandindu-se ca mai au doar o ora de mers pana ajung la Craiova.
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, in localitatea argeseana Bascov, ca a fost aprobat studiul de fezabilitate pentru constructia tronsonului de autostrada Pitesti-Sibiu, iar lucrarile vor incepe cel mai tarziu la 1 octombrie 2009.
Gabriela Popescu Onu din Bascov, Arges a venit la targul traditional organizat in curtea MTR cu turta dulce si figurine de turta dulce, dar si halvita si nuga.Am adus figurine noi de turta dulce, specifice sezonului:
Prim-procurorul Laurentiu Palaghia de la Parchetul de pe langa Tribunalul Arges a oferit detalii privind masacrul de la Bascov, acolo unde un barbat, cunoscut cu afectiuni psihice, si-a ucis 5 membri ai familiei printre care si un copil de 5 ani.
Descoperire macabra intr-o locuinta din comuna Bascov, judetul Arges acolo unde au fost gasite cinci persoane moarte. Printre victime se afla si un copil de 5 ani
Criminalul de la Bascov isi pregatise un bagaj de fuga cu haine si mancare, anunta anchetatorii, care au descoperit noi probe in cazul crimelor in serie care au socat intreaga tara.
Astfel, alaturi de sectii din Pitesti, Mosoaia si Albota fac parte din colegiul 7 (69.473 votanti), Bascov si Babana din colegiul 8 (60.701 votanti), iar Bradu si Oarja din colegiul uninominal 9 (67.857 votanti).
Un tanar a fost prins cu hasis in lenjeria intima, dupa ce masina acestuia a fost oprita de politisti pentru un control de rutina pe raza localitatii Bascov, judetul Arges.
Constantin Onu si mama sa, Elisabeta Onu, mesteri populari, din Bascov, judetul Arges, au participat recent cu turta dulce si cu figurine de turta dulce la targul din curtea MTR.
As propune o mai multa prudenta in abordarea disputelor firesti, ideologice, cu cei care se afla, de asemenea, in opozitie, si sa gasim un limbaj comun in eforturile noastre‘‘, a spus Iliescu, in cadrul sedintei Comitetului Executiv National al PSD, desfasurat la complexul Bascov, langa Pitesti.
Trebuie spus ca societatea pitesteana are ca actionari societatile TPS SA Elvetia (32,36%) si Omnium Distribution SRL Bascov (13%), precum si o lista de persoane fizice si juridice care totalizeaza 54,64% din actionariatul firmei.
Trebuie spus ca societatea pitesteana are ca actionari societatile TPS SA Elvetia (32,36%) si Omnium Distribution SRL Bascov (13%), precum si o lista de persoane fizice si juridice care totalizeaza 54,64% din actionariatul firmei.
De fapt, municipalitatea din Calafat intentioneaza sa reabiliteze intreaga zona dintre Debarcader si Bascov. "Vrem ca in acea zona sa facem inclusiv un drum de acces, dar pentru asta trebuie sa preluam o zona de fond forestier.
Ceea ce se poate vedea cu ochiul liber, atat pe Argesul Superior (a se vedea lacurile Bascov si Prundu, de langa Pitesti) cat si pe Olt.
Probleme si pe sosele Mai mult, trei persoane au fost ranite intr-un accident petrecut, vineri seara, pe DN 7, la iesirea de pe autostrada A1 catre comuna Bascov, din judetul Arges.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
google-analytics.com