Cautare

130 de rezultate pentru "banesti" (2.99 secunde)
Avand in vedere notificarea Banc Post SA de incetare a Conventiei privind plata drepturilor banesti ale pensionarilor prin cont curent personal, incepand cu 1 octombrie, pentru asigurarea continuitatii platii la adresa exacta, Casa Judeteana de Pensii Bihor roaga titularii de pensii sau indemnizatii de legi speciale, precum si reprezentantii legali sau mandatarii imputerniciti prin procura speciala sa depuna personal sau prin posta, pana pe 31 august, cererea privind plata acestor drepturi prin posta, comunicand obligatoriu adresa de plata (ex.
0,03%, in situatia in care contribuabilul constituie intreaga garantie sub forma scrisorii de garantie bancara si/sau consemnare de mijloace banesti la o unitate a Trezoreriei Statului si 0,04%, conform prevederilor Codului de procedura fiscala, pentru celelalte tipuri de garantii.
Persoanele ale caror imobile au fost nationalizate si sunt indreptatite sa obtina despagubiri banesti in numerar, in limita sumei de 500.000 lei, vor primi banii in doua transe, iar daca despagubirea cuvenita depaseste acest cuantum, vor primi actiuni la Fondul Proprietatea.In cazul titlurilor de despagubire care au fost emise pana la intrarea in vigoare a hotararii, un duplicat al acestora va fi transmis, pe baza de tabel, catre Directia pentru Acordarea Despagubirilor in Numerar din cadrul Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor, in termen de 5 zile calendaristice de la intrarea in vigoare a normelor.
drepturile banesti in valoare bruta realizate lunar de persoanele care au raport de munca in calitate de membru cooperator. ... sporurile, adaosurile si drepturile banesti, acordate potrivit legii ori contractelor colective sau individuale de munca, indiferent daca au caracter permanent sau nu;
Mii de doljeni carora statul nu le-a restituit proprietatile confiscate abuziv de catre comunisti asteapta sa primeasca despagubiri banesti sau actiuni la Fondul Proprietatea In Dolj exista mii de oameni care au primit sau asteapta sa primeasca despagubiri sau actiuni la Fondul Proprietatea, in contul imobilelor si terenurilor confiscate abuziv in perioada comunista.
Noi le marim firmelor capitalul de lucru pentru comert, adica, daca firmele iau linii de credit mai mari de la banca, le raman disponibilitati banesti din activitatea proprie pentru a plati datoriile la stat".
Primarul Harsovei, Ionel Chirita, sustine ca prin asumarea unei cariere in administratie si-a asumat si "pierderea baneasca”, dar nu pana intr-atat incat sa nu-si primeasca toate drepturile banesti asemeni oricarui salariat, cum ar fi sporul de vechime.
O parte din primariile doljene ar putea lasa asistatii social fara drepturi banesti in acest an pentru ca fondurile virate de Directia Generala a Finantelor Publice nu sunt suficiente.
Cei trei revendicatori au dat in judecata toate autoritatile care se pusesera de-a curmezisul dorintei lor si au cerut despagubiri banesti. ... Asa cum a fost data sentinta, casa de pe Imparatul Traian a fost retrocedata in natura dupa ce anterior, pentru ea, se primisera si despagubiri banesti.
"Pentru personalul din cadrul autoritatilor si institutiilor publice finantate integral de la bugetul de stat sau din bugetele de asigurari sociale, care beneficiaza lunar de drepturi banesti acordate din fondurile constituite in temeiul Ordonantei Guvernului nr.92/2003 privind Codul de procedura fiscala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, salariile de baza se calculeaza prin includerea in acestea a valorii medii a acestor drepturi banesti acordate in cursul anului 2009 pentru fiecare functie publica pe categorii, clase si grade profesionale respectiv pentru fiecare functie contractuala, in functie de nivelul studiilor, pe grade sau trepte profesionale".
Miercuri, cand se convoaca Parlamentul in prima sesiune a celei de-a 7-a legislaturi, cei 47 de deputati si 21 de senatori PPDD ar trebui sa declare ca renunta la orice drepturi banesti pentru perioada decembrie 2012 - decembrie 2016.
Pentru directorul general al Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Mecanica Fina - CEFIN Bucuresti, in bugetul de venituri si cheltuieli al institutului pe 2006 au fost rezervate drepturi banesti in suma maxima de 130.000 de lei, in timp ce pentru membrii consiliilor de administratie a fost prevazut un plafon maxim al indemnizatiilor de 75.000 de lei.
"În judetul Dolj, avem 2.600 de rentieri care îsi primesc deja drepturile banesti si mai sunt dosare în curs de analizare.
Presedintele Traian Basescu spunea dupa remanierea guvernului ca noii ministri pusi in functii la Ministerul Finantelor si la Ministerul Muncii ar trebui sa nu repete greselile predecesorilor lor referitoare la stimulentele acordate angajatilor celor doua ministere, astfel incat sa nu se mai dea acele drepturi banesti.
Iacarii acrobati â€" Povestea unui vis de Alina Baltac, cu ilustratii de Yanna Zosmer, pe Aerodromul Banesti Prahova, de la ora 17:00, unde veti avea ocazia sa asistati si la si la un antrenament aviatic al celor ce au reusit sa uimeasca o lume intreaga.
Urmare a pozitiei adoptate la inceputul anului fata de situatia din Serviciul de Protectie si Paza, directorul institutiei platita din bani publici refuza sa-mi achite in totalitate drepturile banesti conform cu prevederile Legii 138/1999.
Din partea autoritatilor locale prahovene au participat primarii Samson Constantin - Azuga, Balasescu Razvan - Breaza, Botoaca Dorin Comarnic, Nanu Cornel - Cornu, Iulian Badescu - Ploiesti, Morarescu Costel - Filipestii de Padure, Iarca Gheorghe - Magureni, Neagoe Cristian - Talea, Ilie Gheorghe - Telega, Daniel Alexandru - Cocorastii Misli, Neacsu Mihai - Scorteni, Dumitrescu Mihai - Provita de Jos, Davidescu Bogdan - Sotrile, Stoica Gheorghe - Banesti, dar si consilierii judeteni USL Ludmila Sfarloaga, Rares Enescu, Gheorghe Neaga si Ion Ionica.
raspunde de efectuarea inventarierilor periodice si anuale ale gestiunilor de valori materiale si banesti si de valorificarea rezultatelor acestora; 28.
Mai mult, daca parlamentarii sint in vacanta, atunci ei vor fi convocati de urgenta pentru a dezbate o astfel de problema. Proiectul legislativ cuprinde o multime de gratuitati si drepturi banesti pentru parlamentari, multe dintre ele fiind deja in vigoare.
Astfel, actele accepate sunt decizia referitoare la obligatiile de plata accesorii,etitlul executoriu,, somatia, adresa de infiintare a popririi, adresa de infiintare a popririi asupra disponibilitatilor banesti, instiintare poprire,iinstiintare privind stingerea creantelor fiscale siizinstiintare privind stingerea creantelor fiscale in urma distribuirii sumelor platite in contul unic.
google-analytics.com