Cautare

138 de rezultate pentru "banc carolina" (2.61 secunde)
Autoarea Cartilor de la Vidra este poeta Carolina Ilica. De ce mi-am adus aminte acum, dupa atata timp, de aceasta expozitie si de Carolina Ilica? ... Mama mea a fost colega cu Carolina Ilica la Scanteia Tinteretului, la SLAST (suplimentul literar al ziarului) si foarte scurta vreme la Tineretul Liber.
Clinton si-a adaugat in program ultimul miting din aceasta campanie la miezul noptii de luni spre marti (marti, 7.00, ora Romaniei) in North Carolina, un stat crucial. ... Trump si-a inceput ultima zi de campanie in Florida, dupa care s-a dus in North Carolina, Pennsylvania, New Hampshire si Michigan.
Carolina Kostner, campioana europeana, pentru a 4-a oara Carolina Kostner a cucerit al 4-lea sau titlu de campioana europeana la patinaj artistic, aducand la Sheffield, sambata seara, singurul titlu Italiei la actuala editie, cu un total de 183,55 puncte.
Bratianu / Statuia lui Iuliu Maniu / Statuile Regelui Ferdinand I si a Reginei Maria / Statuia lui Mihai Viteazul Ora 11.15 - Primirea Soliilor din Cetatile de Scaun - terasa Sala Unirii Ora 12.00 - Te Deum - Catedrala Ortodoxa a Incoronarii Ora 13.00 - Parada militara, defilarea trupelor si tehnicii militare - Bulevardul 1 Decembrie 1918 Ora 14.00 - Marea Unire a Bucatarilor, Latura de Vest a Cetatii Alba Carolina Ora 15.00 - Cant si suflet romanesc, spectacol de muzica populara cu:
Banc Post La Banc Post, ATM-urile si POS-urile vor fi oprite pe 30 iunie, ora 10.00, pentru cardurile emise de alte banci, respectiv de la ora 18.00 pentru cardurile Banc Post, iar sistemul va fi repornit vineri, 1 iulie, dupa ora 11.00.
Emil Boc detine depozite bancare la BCR (cu o valoare la zi de 92.000 lei), Banca Transilvania (30.000 lei), BRD (36.000 lei), Banc Post (5.000 lei), la care se adauga alte economii de 11.000 euro si 2.449 dolari la ING, BRD si Banc Post si inca un total de 58.000 lei pastrati pe card la BCR, Banca Transilvania, ING si Banc Post.
Banc Post lucreaza cu publicul in data de 29 iunie, intre orele 9 si 11. ... Pe 30 iunie la ora 10 Banc Post sisteaza tranzactiile cu carduri emise de alte banci, iar la ora 18 pe cele cu carduri emise de Banc Post.
ALEXANDRU CIUCU, CHEF DE POMINA in cinstea nasterii fetitei sale Proaspat devenit parinte, Alexandru Ciucu a dat un "sprit" de pomina, la un restaurant din Centrul Istoric, cu ocazia venirii pe lume a fetitei sale, Elena Carolina.
Duetul Far from Carolina / Marea Britanie, SUA interpreteaza muzica americana la cele mai inalte standarde, fiind format din chitaristul Terry Lees, detinator al titulaturii UK National Guitarist of the Year si Mel Hayes, cantareata si chitarista de renume international.
In vara anului 2016, cantareata a facut o excursie prin Smoky Mountains din Carolina de Nord. Intentia a fost de a se reconecta la povestile si versurile originale, inspirate de locurile natale ale familiei mamei ei, care era din Carolina de Nord si din zona Smoky Mountains.
Magda Marincovici) Cercetatorii de la Universitatea Carolina de Sud atrag atentia ca bauturile care contin fructoza maresc senzatia de foame, scrie Atlantico.
Magda Marincovici) Cercetatorii de la Universitatea Carolina de Sud atrag atentia ca bauturile care contin fructoza maresc senzatia de foame, scrie Atlantico.
Cercetatorii de la Universitatea de Stat din Carolina de Nord (SUA) au aplicat pe rozatoare suferinde de diabet tip 1 plasturi transdermici cu micro-ace de dimensiunea cililor.
Potrivit studiului realizat de Duke University din Carolina de Nord (SUA), praful care se aduna in casele noastre ar putea sa inlesneasca dezvoltarea obezitatii la copii.
- North Carolina: ... - South Carolina: Daca un om promite sa se casatoreasca cu o femeie nemaritata, este obligat de lege sa se tina de cuvant.
Mesterii populari Mathe Denes si Carolina Mathe participa la Targul lui Ciresar oganizat in curtea Muzeului Taranului Roman cu ceramica de Corund binecunoscuta publiului.
Mi-aduc aminte de celebrul banc si intalnirile repetate dintre urs si iepuras. ... In situatia asta, a reaparut un banc genial, din vremea lui Hitler si din vremea lui Stalin.
Chestia care a declansat deja un banc, in mediile politice, care suna cam asa: Intrebare: de de vrea Basescu sa plece pe mare daca pierde alegerile?
In ceea ce priveste privatizarea Banc Post, primul pas in acest sens a fost facut in 1999, cand General Electric Capital Corporation si Banco Portugues de Investimento au achizitionat 45% din actiunile bancii pentru 92,8 milioane de dolari.
La jumatatea anului trecut, Olteanu avea un cont curent in valoare de 50 de milioane de lei la Banc Post si 77 de milioane de lei plasate pe un card de credit deschis la Raiffeissen.
google-analytics.com