Cautare

3866 de rezultate pentru "bal ancheta 2010" (2.71 secunde)
Rezidentii romani detineau in strainatate depozite si numerar in valoare totala de 3,38 miliarde de euro in decembrie 2010, suma in crestere cu 5,17% fata de septembrie 2010 si in scadere cu 7,07% fata de finalul anului 2009, potrivit datelor Fondului de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (FGDB).
Evolutia PIB fata de acelasi trimestru din anul anterior, serie bruta (%) Economia a crescut in primele trei luni din acest an cu 1,7% fata de perioada corespunzatoare din 2010, sustinuta in principal de industrie, potrivit datelor revizuite publicate de Institutul National de Statistica (INS).
In luna noiembrie 2011 comparativ cu luna noiembrie 2010, productia industriala obtinuta in Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia a inregistrat cresteri la nivelul judetelor Olt (+11,4%), Gorj (+4,3%) si scaderi in Dolj (-41,6%), Mehedinti (-28,8%) si Valcea (-20,1%), potrivit datelor Directiei Regionale de Statistica Dolj.
La data de 11 august 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 23 Politie l-au identificat si depistat pe F. ... La data de 11 august 2010, in jurul orei 04.45, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 15 Politie l-au prins in flagrant pe B.
La data de 17 august 2010, ora 14.50, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 17 Politie - Biroul Ordine Publica, fiind dirijati de Dispeceratul 112 - Sector 5, au prins-o in flagrant pe I.
La data de 25 august 2010, ora 14.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 16 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sector 4 Politie in incinta unui complex comercial din sectorul 4 unde i-au depistat pe B.
La data de 15 octombrie 2010, ora 04.30, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica i-au depistat pe Sos. ... La data de 15 octombrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 4 Politie l-au depistat pe S.
Referitoare la articolul intitulat "Cristian Tabara, cercetat de procurori pentru viol", aparut sub semnatura doamnei Raluca Dan, in cotidianul Evenimentul Zilei, astazi, 27 iulie 2010, Biroul de Informare Publica si Relatii cu Presa din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in scopul unei corecte si complete informari a opiniei publice face urmatoarele precizari :
Ministrul Culturii, Mona Musca (foto), a declarat, in cadrul unei reuniuni a parlamentarilor liberali care a avut loc sambata la Brasov, ca intentioneaza sa ceara personal Parlamentului infiintarea unei comisii de ancheta a posturilor publice de radio si televiziune.
Parlamentul a aprobat, pe 28 februarie 2007, infiintarea unei comisiei de ancheta privind suspendarea din functie a presedintelui, liderul PC, Dan Voiculescu, fiind ales presedinte al comisiei.
Mai mult, acesta s-a aratat nemultumit de ancheta desfasurata de lucratorii de Politie. ... „Politia acum trebuie sa inceapa o ancheta serioasa.
In ultima perioada, procurorii din alte judete din tara au inceput sa "dezgroape" marile fraude privind rambursarile ilegale de TVA din perioada regimului Adrian Nastase, cercetarile organelor de ancheta soldandu-se si cu cateva arestari mai mult sau mai putin sonore.
Ancheta administrativa "curge" Dupa acest incident, ministrul educatiei dezvaluia ca la subiectul pentru prima proba a bacalaureatului au avut acces cinci persoane si i-a nominalizat pe directorul general, adjunctul acestuia, informaticianul si cei doi subinspectori care au elaborat subiectele.
Secretarul general al PSD Titus Corlatean a declarat ieri ca liderii social-democrati iau in calcul si posibilitatea solicitarii infiintarii unei comisii parlamentare de ancheta in cazul procedurii privind suspendarea din functie a presedintelui Traian Basescu.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a aprobat constituirea unei comisii de ancheta privind legalitatea retrocedarii Castelului Bran, a anuntat secretarul Camerei, Valeriu Zgonea (PSD). El a precizat ca membrii comisiei de abuzuri au solicitat infiintarea acestei comisii de ancheta, considerand ca exista suspiciuni in privinta retrocedarii Castelului Bran.
Emil Boc, presedintele PD, a declarat ca Partidul Democrat va contesta la Curtea Constitutionala infiintarea comisiei de ancheta a faptelor presedintelui Traian Basescu.
Eroare sau informatie clasificata Demisia survine pe fondul declaratiilor pe care Claudiu Saftoiu le-a facut, saptamana trecuta, in cadrul Comisiei parlamentare de ancheta privind suspendarea din functie a presedintelui Basescu.
Sesizarea PSD - PRM, raportul comisiei de ancheta a constitutionalitatii activitatii sefului statului, anexele documentului si stenogramele sedintelor acestui for au fost remise ieri Curtii Constitutionale.
In scrisoare, in urma solicitarii primite din partea comisarului european Franco Frattini, Tariceanu cere acestei Camere sa precizeze eventualele date sau detalii care nu au fost prezentate pana acum de catre Comisia de ancheta parlamentara, pe tema existentei unor presupuse centre de detentie CIA ti transferuri ilegale de detinuti in Romania, a anuntat chestorul Senatului, Ioan Chelaru.
De asemenea, Brown a precizat ca ancheta va acoperi perioada din 2001 pana in prezent. Aceasta ancheta va fi lansata dupa retragerea ultimilor soldati britanici din Irak, la sfarsitul lunii iulie, si va dura un an, a precizat Brown intr-o declaratie in Camera Comunelor.
google-analytics.com