Cautare

20114 de rezultate pentru "baiatu spanzurat la 18 ani in arges" (3.05 secunde)
Regele Mihai a fost inmormantat la Curtea de Arges. ... Filip Stan) Regele Mihai I a fost inmormantat la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiespiscopala si Regala, unde a fost inmormantata si Regina Ana.
Vezi aici lista noilor deputati Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Un numar de 57 de deputati si 25 de senatori urmeaza sa fie alesi in colegiile uninominale trasate de Comisia de Cod electoral pentru noua judete in sedinta de luni.
Conducerile organizatiilor judetene ale PSD si PDL din Arges au fost amendate pentru "tulburarea, fara drept, a linistii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate sau larma" ca urmare a protestelor care au avut loc luni la sediile celor doua formatiuni.
Un copil de 11 ani din Dambovita s-a spanzurat dupa ce parintii sai au divortat Un copil in varsta de 11 ani din satul dambovitean Patroaia Vale s-a spanzurat, duminica, de o grinda a casei, primele cercetari ale anchetatorilor aratand ca baiatul ar fi recurs la acest gest din cauza ca parintii sai divortasera, iar el ramasese in grija tatalui.
Fiul lui Razvan Theodorescu a fost gasit mort, luni, in casa de vacanta pe care o detinea in localitatea Corbeni din judetul Arges, iar politistii fac cercetari pentru a stabili cauza decesului.
Un fost ofiter SRI in varsta de 55 de ani, din Curtea de Arges, a fost retinut ieri pentru braconaj si uz ilegal de arma de vanatoare, dupa ce a fost prins in flagrant cu trei capre negre vanate in Masivul Capra, din nordul judetului Arges, vanatul fiind evaluat la 24.000 de euro.
Fostul realizator TV Malonga Parfait, in prezent inspector la Primaria Capitalei, a fost retinut de politistii din Arges pentru trafic de droguri.
Vezi LISTA romanilor internati la clinica din Podgorica! Cel putin 19 romani si-au pierdut viata intr-un accident de autocar care a avut loc, duminica, in Muntenegru.
Claudiu Roman, fost DJ la Radio 21, a fost gasit spanzurat, vineri dimineata, in locuinta sa din Sectorul 4 al Capitalei, principala ipoteza a politistilor fiind sinuciderea.
Echipa care investigheaza cauzele mortii cercetatorului de 52 de ani spune ca strania ținuta era cel mai probabil un fetis sexual.
Tribunalul Arges a acceptat, vineri, cererea de eliberare sub control judiciar al lui Cornel Penescu, insa decizia poate fi atacata cu recurs.
t Derby-ul seriei, Gaz Metan - FC Arges, s-a incheiat cu victoria gazdelor care au devenit astfel noii lideri ai seriei t Privind tabelul rezultatelor din aceasta etapa, ne dam seama ca a fost o runda a remizelor t Meciul "raurilor", Muresul vs.
Purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Olguta Vasilescu, a declarat, joi, ca, prin retinerea presedintelui Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, Directia Nationala Anticoruptie ‘si-a atins scopul de a ingropa subiectele zile‘ si a invocat diferenta de tratament intre oamenii politici.
news20.ro informa in urma cu ceva timp : ... Cristian Popescu Piedone si-a obtinut permisul auto fraudulos Primarul Sectorului 4 Bucuresti, Cristian Popescu Piedone, este unul din cei care si-au luat permisul in mod fraudulos la Pitesti.
Regina Ana a fost inmormantata in noua catedrala de la Curtea de Arges Regina Ana a fost inmormantata, sambata, in Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala, ridicata in vecinatatea manastirii de la Curtea de Arges.
Tribunalul Arges a admis la inceputul saptamanii cererea Petrom de suspendare a deciziei Agentiei de Mediu Pitesti, potrivit Mediafax. Ca urmare a acestei decizii, Rafinaria Arpechim va functiona pana la pronuntarea instantei de fond.
Cristian Cioaca a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare pentru uciderea Elodiei Ghinescu Fostul politist Cristian Cioaca, acuzat de uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, a fost condamnat, marti, la 22 de ani de inchisoare, de magistratii Tribunalului Arges, informeaza Mediafax.
Inculpatii din "Dosarul Transferurilor" asteapta cu sufletul la gura sentinta care va fi pronuntata, luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Pentru sedinta programata la Curtea Suprema exista cinci variante posibile, dintre care una reprezinta o mare surpriza.
Daca s-ar face un sondaj de opinie in randul locuitorilor din Drobeta Turnu Severin, referitor la marile probleme ale orasului, probabil ca majoritatea s-ar gandi la infrastructura urbei.
google-analytics.com