Cautare

20106 de rezultate pentru "baiatu spanzurat la 18 ani in arges" (3.06 secunde)
va invita in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, din 13 pana in 15 martie 2015, la evenimentul ”Targuieli de primavara”.
Tehnocratii se predau in fata problemelor din sistemul sanitar. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Scandalul din sistemul sanitar declansat de calitatea dezinfectantilor si infectiile generate sau mentinute de folosirea acestora, pornit de la o investigatie jurnalistica, a scos la iveala mai multe tipuri de probleme.
Avertizarea este valabila incepand de luni pana marti la ora 10.00. De astazi, sunt anuntate ploi i Oltenia, Muntenia, sudul Banatului si local in Transilvania si Moldova. Noaptea va fi una ploioasa in Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei si in sudul Moldovei.
Cod galben si PORTOCALIU de viscol si ninsoare in toata tara Vremea s-a inasprit peste noapte si s-au pornit ploile reci si chiar ninsorile. ... Iar la munte, rafalale depasesc 80 de kilometri pe ora si accentueaza dramatic senzatia de frig.
O avertizare cod portocaliu de ninsori abundente si viscol, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), va fi in vigoare de luni seara, pentru zona de munte a judetelor Brasov, Covasna, Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita si Arges.
Lavinia Besnea - director executiv al Asociatiei de sprijin a copiilor handicapati fizic Romania - Filiala Arges participa pana pe 15 decembrie inclusiv la targul de cadouri pentru copiii cu dizabilitati organizat la Parlamentul Romaniei. La standul acesteia, puteti gasi si achizitiona:
Mariana Gancila din comuna Stoenesti, judetul Arges, participa la Targul de Craciun organizat in curtea MTR cu produse naturale. La targ am venit cu zacusca,care este productie proprie, cu muraturile, co bomboanle fondante.
Si in aceasta duminica, Emil Florescu este prezent cu un stand cu palinca, tuica si prune bio. El participa la targurile de produse traditionale organizate in Bucuresti, in curtea MTR sau la Muzeul Satului.
Gabriela Popescu Onu din Bascov, Arges a venit la targul traditional organizat in curtea MTR cu turta dulce si figurine de turta dulce, dar si halvita si nuga.Am adus figurine noi de turta dulce, specifice sezonului:
FC Arges: Greab - Tofan, Turda, Miguel, Latovlevici - Meza Colli, Rainov - Viana, Fatai, Dumitru - Arias U Craiova:
Laszlo Balint FC Arges: Greab, Tofan, Turda, Miguel, Latovlevici, Meza Colli, Raynov, Serban, Dumitrascu, Isfan, Arias. Rezerve: Croitoru, Honciu, Pitian, Musat, Dumitru, Palic, Boldor, Said, Viana.
Cupa Romaniei, sferturi de finala La lovituri de departajare a ratat doar Pamfile, de la Timisoara. Gazdele au ramas in 10 la finalul celor 90 de minute, dupa eliminarea lui Ursu. ... FC Arges:
Liga 1, etapa a 18-a Au marcat: ... FC Arges: Greab - Tofan, Turda, Joao Miguel, Musat - Meza Colli, Raynov - Isfan, Serban, Dumitrascu - Fatai Rezerve:
FCSB a pierdut al doilea meci consecutiv in Liga 1, 0-1 cu FC Arges, iar sansele ros-albastrilor la titlu scad pe masura ce trec etapele.
Marius Croitoru (Mihai Ciobanu pe foaie) FC Arges: Alexandru Greab - Andrei Tofan, Grigore Turda, Alin Dobrosavlevici, Iasmin Latovlevici - David Meza Colli, Martin Raynov - Alexandru Isfan, Ionut Serban (cp), Cristian Tanase - George Ganea.
Emisiunea Sport Center de la finalul "thriller-ului" dintre FC Arges si FCSB a oferit toate reactiile celor implicati, dar si analiza tuturor fazelor controversate,facuta de expertii Telekom Sport Florin Raducioiu si Cosmin Baleanu.
Ilie Dumitrescu considera ca nu Toni Petrea a facut schimbarea care i-a adus FCSB-ului victoria contra celor de la FC Arges.
FCSB s-a impus fara probleme cu FC Arges, in etapa a saptea din play-off. A fost 4-0, iar "ros-albastrii" se apropie din nou la doua puncte de liderul CFR Cluj.
Jean Vladoiu, presedintele lui FC Arges, a marturisit ca obiectivul pentru sezonul urmator ramane accederea in play-off, insa a anuntat schimbari masive la echipa.
Grubac, 18. ... Tisdell FC Arges: 1. Straton - 70. Jakolis, 23. M. Constantin, 92. Cestor, 16. Vianna - 4. Meza Colli, 6.
google-analytics.com