Cautare

20114 de rezultate pentru "baiatu spanzurat la 18 ani in arges" (6.47 secunde)
Constantin Tamaga lupta pentru relansarea zonei de sud a Argesului Senatorul Constantin Tamaga este expert in agricultura, fiind, de profesie, inginer agronom.
Pe punctul de a fi exclusa din Liga 1, in doua randuri, in primavara, Pandurii Targu Jiu s-a autodepasit in partea a doua a anului, cand a practicat cel mai bun fotbal al campionatului In plina criza economica, clubul Pandurii Targu Jiu s-a luptat din greu pentru a supravietui, pe teren, dar mai abitir pe la comisii, cu partenerii hrapareti, Dinamo si International Curtea de Arges.
Unul dintre cele mai agitate locuri din Romania zilele acestea este o mica fabrica de globuri care, de peste 30 de ani creeaza si trimite in toate colturile lumii globuri fabricate manual, din sticla modelata la cald.
As incepe acest comentariu cu meciul din Trivale, FC Arges - Universitatea 0-0, partida pe seama careia s-a comentat de luni bune si s-au facut fel de fel de speculatii. ... In comentariul subsemnatului de saptamana trecuta am anticipat faptul ca Fane Stoica ne pregateste o surpriza.
Prim-procurorul Laurentiu Palaghia de la Parchetul de pe langa Tribunalul Arges a oferit detalii privind masacrul de la Bascov, acolo unde un barbat, cunoscut cu afectiuni psihice, si-a ucis 5 membri ai familiei printre care si un copil de 5 ani.
Vali Cretu (33 de ani), de la FCSB, s-a declarat deranjat de reprosurile pe care le-a primit, la finalul meciului cu FC Arges.
Adus cu mare fast pe banca Rapidului, portughezul a ajuns extrem de repede din "farmecul" vietii in vartejul din Giulesti.
PNL ar putea detine 18 posturi de prefecti si 16 de subprefecti, PD - 14 de prefecti si 12 de subprefecti, iar UDMR si PUR cate cinci posturi de prefecti. Aceste cifre ar putea suferi modificari in functie de deciziile politice ale liderilor partidelor coalitiei de guvernare.
Astazi, reteaua PROFI s-a extins la 283 de magazine prin inaugurarea la Pitesti, Jud. Arges, a unei unitati, a opta din cele cel putin 71 planificate sa fie adaugate in 2015. Amplasat la parterul unei cladiri de pe Str.
Mariana Deleanu, producator din Rucar, Arges participa in acest week-end cu produse din carne afumate, telemea, cas, cascaval si branza de burduf, la targul mesterilor populari organizat in Piata Prefecturii de Zilele Municipiului Calarasi.
Conducerea organizatiei PD Giurgiu a fost inlocuita si urmeaza filialele Arges, Olt si Botosani. ... La baza deciziei luate ieri la nivelul superior al partidului au stat, potrivit lui Blaga, rezultate slabe obtinute la referendumul pentru demiterea presedintelui.
Actorul Mircea Diaconu a fost prezentat oficial drept candidat al PNL in Colegiul senatorial din nordul judetului Arges, duminica, in cadrul unei conferinte de presa extraordinare, organizata la Pitesti. 'E primul partid in care ma inscriu dupa 1989.
Ovidiu Vladoi a fost angajat pe 1 aprilie in functia de manager public al Prefecturii Dolj, venind de la Arges, desi Ministerul Administratiei a refuzat sa infiinteze acest post in Dolj.
Presedintele Consiliului National al PSD, deputatul Adrian Nastase, a declarat, joi, inainte de sedinta Comitetului Executiv National al PSD, care se desfasoara la Calinesti, Arges, ca nu este oportuna iesirea partidului de la Guvernare inainte cu 80 de zile de alegerile prezidentiale.
Senatorul PSD de Arges, Serban Valeca, a adresat o interpelare Primului Ministru Emil Boc. ... Promisiune nerespectata la Domnesti. Puteti citi in continuare textul interpelarii. "Ieri, s-a sarbatorit in comuna Domnesti, judetul Arges ziua localitatii. Cred ca va mai amintiti ca la editia precedenta ati participat si dumneavoastra.
Senatorul PSD de Arges Serban Valeca a criticat, intr-o declaratie politica, modul in care Guvernul a alocat fonduri pentru administratia locala. In opinia senatorului Valeca alocarea acestor fonduri s-a facut strict pe criterii politice.
Hotnews a intrat in posesia discursului sustinut de liderul PSD in fata primarilor din Arges. ... Trebuie sa transformam asta in razboiul romanilor cu Basescu si PDL. Nu conteaza ca iarasi au luat un primar din sala sau daca va cheama la DNA.
Andrei Alexandru (foto) are o rubrica in ziarul online Ultima ora. Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". Puteti citi in continuare postarea din 31 ianuarie 2011. ... Oare o sa rada si la gluma de mai jos, care circula prin mediile electronice ?
Planul lui Basescu de distrugere a PSD s-a vazut la Arges". Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, astazi, la Consiliul National, ca dupa "planul unu" al lui Traian Basescu de anul trecut, de distrugere a PSD, acum se aplica "planul doi", adica atacul asupra alesilor locali ai partidului.
Arges: Initiativa legislativa a parlamentarilor PSD privind introducerea prezentei obligatorii la vot. Senatorul social-democrat Serban Valeca a anuntat, vineri, la Pitesti, ca a initiat, alaturi de ceilalti sase parlamentari de Arges ai PSD, un proiect legislativ ce vizeaza, printre altele, introducerea prezentei obligatorii la vot.
google-analytics.com