Cautare

20114 de rezultate pentru "baiatu spanzurat la 18 ani in arges" (3.12 secunde)
Noaptea, dupa primul cantat al cocosilor, toata suflarea satului se scoala pentru a pleca la slujba de Inviere.
In ziarul Cotidianul de joi dimineata, la toate chioscurile si benzinariile Cotidianul: ... Cornel Nistorescu) De ce o fi iesit badia Augustin Lazar, cu aerul lui de colonel la pensie, sa ne spuna de ce nu-i buna o amnistie?
Anca Boagiu se integreaza in absolutul problemelor legate de Uniunea Europeana. Se integreaza atat de minunat si de ravasitor incat nici nu ai spune ca de fapt este blonda travestita in bruneta.
Violenta a crescut in ultima vreme in societatea romaneasca. ... In fond, afacerile sunt afaceri, un punct in plus de rating inseamna mai multa publicitate, adica mai multi bani, adica profit.
As vrea s-o vad pe ministreasa Sulfina Barbu inotand in valurile verzi ale Marii Negre. Dar, imaginati-va si primarul Constantei alaturi de doamna care a taiat si spanzurat vara aceasta nisipul de pe litoralul romanesc... ... Ea e "proasta", el va fi dat in judecata pentru insulte.
Directorul Gazprom care a fugit din Rusia dupa invadarea Ucrainei cere judecarea si executarea lui Vladimir Putin.
Un postas si-a pus capat zilelor dupa ce a fost acuzat ca ar fi furat peste 130.000i de lei din pensii si alocatii. Barbatul s-a spanzurat dupa ce locuitorii comunei Draguseni l-au reclamat pentru ca ar fi fugit cu banii.
Un barbat din Iasi si-a injunghiat iubita care a incercat sa-l opreasca sa se sinucida, apoi si-a dat foc si s-a spanzurat
La inceputul lunii noiembrie 2010, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4, au documentat activitatea unei grupari infractionale specializata in comiterea de inselaciuni si falsuri de documente oficiale, in special diplome de licenta si bacalaureat, foi matricole, adeverinte scolare si de absolvire a unor cursuri de calificare, chitante notariale, carti de identitate etc.
Astfel, Partidul National Liberal a obtinut 18 posturi, Partidul Democrat 14, iar UDMR patru, in urma nominalizarilor ramanand sase posturi, dintre cele 42, neocupate inca. Printre prefectii numiti prin hotarari guvernamentale se numara si cumatrul presedintelui Romaniei, Traian Basescu, fostul deputat PD Ion Carstoiu, in judetul Arges.
Monstrul care a transat o femeie ar fi autorul mai multor violuri Florin Manzararu, barbatul care, sambata, a transat-o si a aruncat-o in raul Arges pe Iuliana Neblea, a fost condamnat, in 2008, la opt ani de inchisoare dupa ce a violat si a ranit cu un cutter o alta femeie.
Oaspetii prezenti la aniversarea celor 100 de ani ai retetei Magiunului de prune Topoloveni au putut intra in fabrica pentru a urmari lantul de productie si pentru a se convinge ca, desi produsul este fabricat dupa o reteta din 1914, procesul este unul modern, iar ingredientele sunt doar prune proaspete romanesti.
Cristian Cioaca a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare de catre Tribunalul Arges pentru uciderea Elodiei Ghinescu. Verdictul a venit dupa aproximativ sase luni de deliberare, iar curtea a mai decis ca Cioaca sa ramana fara drepturile civile timp de cinci ani.
Exista o baza secreta OZN in Lacul Vidraru? ... FARCAS) Pe latura sudica a Muntilor Fagaras, cei mai inalti din Carpatii Romanesti, pe raul Arges, se afla barajul VIDRARU, de 166 metri inaltime. ... Lucrarea a fost finalizata in 1966, iar observatiile OZN in zona au inceput in 1968.
O profesoara din Arges a murit de COVID la doar 46 de ani.
Arnold Garita (27 de ani) a sosit in aceasta vara la FC Arges, iar evolutiile atacantului camerunez l-au impresionat pe Gigi Becali (64 de ani), care a recunoscut ca il vrea la FCSB din iarna.
Marius Croitoru (42 de ani) a semnat in cursul zilei de miercuri contractul cu FC Arges. Tehnicianul a preluat formatia din Trivale dupa ce pitestenii au renuntat la serviciile lui Andrei Prepelita (36 de ani).
Andrei Prepelita (36 de ani) a fost inlocuit la FC Arges cu Marius Croitoru (42 de ani). Deja fostul antrenor al echipei din Trivale a transmis ca nu poate sa-i ureze decat succes celui care l-a inlocuit, dar, in acelasi timp, a ridicat si o intrebare catre sefii clubului:
Nicolae Vacaroiu, senator PSD de Arges, a declarat, in prezenta a peste 1,000 de membri de partid prezenti la sedinta de consiliu Judetean a filialei Arges, ca este fericit ca "social democratii adevarati au ramas in PSD chiar daca statutul de partid de opozitie este foarte greu".
Decizia a fost anuntata printr-un comunicat de presa de conducerea partidului si a fost luata in cadrul sedintei Biroului Permanent condus de catre liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, in care s-a mai decis si excluderea altor lideri, precum vicepresedintele Lucian Bolcas, Corneliu Bichinet, presedintele filialei judetene Vaslui si Marian Fulga, presedintele filialei judetene Arges.
google-analytics.com