Cautare

20114 de rezultate pentru "baiatu spanzurat la 18 ani in arges" (4.21 secunde)
FC Arges - FCSB 1-2 Superliga, etapa a 27-a Au marcat: ... Sut '48, Sorescu '54 FC Arges: Straton - Jakolis, Turda, Zebic, Rizzi - Meza Colli, Njike - G.
Univ.Craiova - FC Arges 1-0 Superliga, etapa a 28-a A marcat: ... Eugen Neagoe FC Arges: Straton - Tofan, M.
Superliga, play-out, etapa a 8-a FCU Craiova - FC Arges 2-1 Au marcat: ... Nicolo Napoli FC Arges: Straton - Jakolis, Turda, B.
A MURIT la fel de tragic ca si parintii ei! ... Gabriela Dorgai a fost un suflet chinuit si traumatizat Actrita gasita moarta luni in plin centrul municipiului Satu Mare a avut o viata si o moarte tragica. ... Apoi, in urma divortului a pierdut custodia fetei, in favoarea fostului sot.
veste buna pentru femeile care doresc sa devina mame dupa varsta de 40 de ani: un studiu recent arata ca femeile peste 40 de ani care nasc copii fara ajutorul medicamentelor de fertilitate sau al altor proceduri de reproducere asistata tind sa traiasca mai mult.
Legile necrise ale unei puscarii ii determina pe pedofili sa-si ia viata dupa primele nopti in celula.
Lista milionarilor romani care au murit in conditii stranii DAN CONDREA, PATRONUL HEXI PHARMA Moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, a venit ca un soc si ridica multe semne de intrebare. La ora actuala toate ipotezele ar putea fi luate in calcul.
Catalina Adriana T., o tanara din localitatea Roata de Jos din Giurgiu, a recurs la un gest extrem. Studenta de 21 de ani a fost gasita spanzurata intr-un sopron din gospodaria parintilor ei.
A mers la Politie, dar nu a terminat de scris plangerea Inainte cu o saptamana de a-si ucide mama si de a-si pune capat zilelor, Cristina Verona a mers la Sectia 1 de Politie din Capitala pentru a depune o plangere, intrucat considera ca a fost victima unui furt de identitate.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... Vedem, astazi, cum oameni pe care ani de zile i-am crezut atotputernici si intangibili calca pragul DNA-ului si, de cele mai multe ori, acolo raman.
Apoi el a devenit asasinul care si-a ucis din gelozie consoarta, nitel mai tanara la el (el -41, ea - 38). ... Vin anunturile de la procurori care vorbesc despre o dubla sinucidere. ... In paralel, criminalistii de la radio sant gloseaza pe un asasinat comis cu dibacie.
Deci, a poruncit dregatorul ca sa-l lege cu mainile si picioarele si asa sa-l spanzure pe el in temnita, ca toata noaptea, spanzurat, sa patimeasca pana dimineata, iar a doua zi voia sa-l chinuie pe el cumplit si apoi sa-l ucida.
Jurnalista Corina Dragotescu a relatat ca a primit un telefon din partea presedintelui de onoare al PSD Ion Iliescu, in care acesta a facut-o "ticaloasa".
Recenta declaratie a domnului Adrian Nastase privitoare la decizia Curtii Constitutionale privitoare la trimiterea in judecata a fostilor si actualilor ministri parlamentari, nu a fostuna prea fericita.
Barbatul locuia impreuna cu iubita lui in localitatea Dobra si, din spusele apropiatilor, se pare ca era in depresie de ceva timp, dupa ce, in decurs de doi ani, si-a pierdut ambii parinti
Potrivit datelor anuntate de Biroul Electoral Central (BEC), din totalul de 35 de europarlamentari romani care vor pleca in Parlamentul European 11 vor fi democrati, 8 social-democrati, 6 - PNL, in timp ce PLD si UDMR vor avea cate doi.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, s-a aratat ingrijorat de faptul ca taberele politice au recurs in campania pentru referendum la un limbaj mult prea violent si a facut un apel la toti politicienii in vederea stoparii accentelor de "demonizare a adversarilor politici".
Presedintele fondator al PC Dan Voiculescu i-a transmis luni, prin intermediul presei, presedintelui Traian Basescu, rugamintea de a depasi adversitatile politice si de a promulga legea referitoare la persoanele evacuate din casele nationalizate, adoptata de Parlament.
Mai mult, asa cum amintea purtatorul de cuvant al Partidului Conservator, Bogdan Liviu Ciuca, legea care pune la punct situatia chiriasilor din casele nationalizate a facut deja victime in sesiunea parlamentara din iarna.
Csibi Barna, functionarul public care l-a spanzurat simbolic pe Avram Iancu, putea fi demis mult mai usor. ... Conform legislatiei, acest lucru este incompatibil cu functia pe care o detinea la Directia Finantelor Publice Harghita.
google-analytics.com