Cautare

17138 de rezultate pentru "baia mare" (3.12 secunde)
Evenimentul Zilei s-a rezumat la , in timp ce Jurnalul National face o constatare :”Dupa baia de sampanie, criza Bobotezei/ Basescu face o noua gafa”.Daca in interviul bomba publicat in Adevarul s-au spus lucruri care au fost auzite pina acum si nu reprezentau o noutate, cea mai taxata a fost pozitia privind schimbarea presedintilor Camerei Deputatilor si Senatului.
Alti trei sportivi de la clubul de rugby CSM Stiinta Baia Mare sunt bolnavi de COVID, anunta, marti, DSP Maramures. Cei trei fac parte din lotul repatriat din Africa de Sud, asadar suspiciunea ca ar putea fi purtatori ai tulpinii Omicron este foarte mare.
De fapt, ma gandeam absolut sincer sa va invit la o calatorie, evident imaginara, la padurea de lilieci de langa Baia de Arama. ... Dar, la acea vreme, cea mai mare minune a naturii din zona era profesorul pe care l-am inspectat.
Un taximetrist din Satu Mare care batea oamenii pe strada cu bata a fost prins. Pe numele acestuia au fost depuse mai multe plangeri pentru agresiune, iar politia a deschis un dosar penal.
Debutul pe o scena recunoscuta a fost cu Cenaclul Flacara, in mai 1976, la Baia Mare, dar consacrarea in echipa cenaclului este stabilita la data de 20 octombrie, pe scena Teatrului Ion Creanga. ... Cred ca o familie e de mare importanta.
Vlad Barleanu (Bucuresti) / R1: Marius Omut (Satu Mare) / Observator arbitri: Zoltan Szekely (Baia Mare) Stadion: Cluj Arena (capacitate: 30.201 locuri)
Actuala situatie a litoralului romanesc nu a nemultumit numai presa locala sau hotelierii care au adus in repetate randuri acuze atat directorului Directiei Apelor Dobrogea - Litoral, Ionel Manafu, cat si ministrului Mediului, Sulfina Barbu, pentru felul dezastruos in care administreaza plajele, ci si turistii veniti sa-si petreaca cateva zile la mare.
Controversele intretinute de o parte dintre ONG-urile constantene, dintre care se remarca "Mare Nostrum”, referitoare la constructia Complexului Multifunctional City Park din parcul Tabacariei, cunoscut si sub numele de MALL, au fost repuse pe tapet ieri cu prilejul unei prezentari a completarilor la studiul de impact asupra mediului organizate la hotel Bulevard de investitorul Holland Development Group SA.
Vartolomeu Bartos, directorul Directiei de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Satu Mare (fosta Directie a Muncii), a avut anul trecut venituri din salarii de 305 milioane de lei, aproximativ 25 milioane de lei/luna.
Premierul Emil Boc a declarat vineri, la Baia Mare, ca va propune ca, din luna august si pana la sfarsitul anului, membrii Cabinetului, inclusiv el, sa aiba salarii reduse cu 20%.
In cadrul conferintei de presa sustinute ieri de senatorul PSD Marius Sorin Bota la Baia Mare, acesta a precizat ca vestita majorare salariala cu 15%, trambitata de Guvern pentru anul viitor, nu este altceva decat o indexare a salariilor cu rata inflatiei, care se preconizeaza a fi de 10% pentru urmatorul an si care se apropie de 10 % pentru anul acesta.
USL este si un succes electoral, obtinand victoria in colegiul Baia Mare si ducand practic la decizia Puterii de a nu mai organiza alegeri partiale desi sunt azi 7 colegii vacante.
Noii primari ai municipiilor resedinta de judet Potrivit rezultatelor provizorii, PNL a castigat 11 municipii resedinta de judet (14 daca punem la socoteala si independentii sustinuti mai mult sau mai putin fatis de liberali), PSD a obtinut 10 municipii resedinta de judet (plus Bucuresti, cu toate cele 6 sectoare), UDMR a obtinut 3 victorii, PRSo a castigat in Deva, iar UNPR la Baia Mare.
Raiffeisen Bank a deschis in luna iulie inca 6 agentii noi in Baia Mare, Bacau, Ploiesti, Pitesti, Constanta si Buzau, ajungand la o retea de 233 de unitati in toata tara.
Aproximativ 800 de judoka din zece tari au participat weekendul trecut la un turneu international desfasurat in Baia Mare, "Cupa Nordului".
galena, cuart, crysocola, azurit - la 20 RON, calcedonie - la 130 RON, carneol, cuart cu hematit, jasp (printre cele mai cautate cristale), gava, din Baia Mare - la 100 RON, cuart cu hematit si jasp rosu.
La targul de cristale si bijuterii Expo Cristal de la Muzeul National de Geologie au participat si sotii Mihaela si Costel Covaci, impreuna cu fiul lor, Mandi, din Baia Mare.
"Pe primul loc a mers smaraladul, dupa care rubinul, safirul si morganitul cu aquamarin", a mai spus Maxim Hiruta de la Baia Mare.
un rit marital, constand intr-o cursa de cai pe gheata, in care calaretii rapesc fiecare cate o fata, ce ii va deveni sotie, si un rit baptismal, in care pacatosii incearca sa scoata o cruce aruncata in apa cu sloiuri, baia aducandu-le iertarea din partea colectivitatii.
de la Baia Mare, pana in Dobrogea. Crisocolul este din Dobrogea, selenitul este din Buzau, calcedonia este din Maramures. Pasiunea o am dintotdeauna, dar am inceput sa particip la targuri din 2015, ne-a spus Ionut Ciocan.
google-analytics.com