Cautare

283 de rezultate pentru "avocat" (3.77 secunde)
Concret, la ultima vizita pe care a facut-o la DNA, fara avocat, Geoana se pare ca a dat tot din casa, bagand la apa nume grele social-democrate.
Raman un avocat ferm al dreptului romanilor din afara tarii de a participa la procesele electorale din Romania. Recensamantul din 2011 va arata ca aproximativ 15% dintre romani traiesc in afara granitelor.
El a mai dezvaluit ca acelasi Mihai Razvan Ungureanu a facut interventii pentru ca un avocat, exponent al unui grup israelian de lobby, sa aiba acces de trei ori la Omar Hayssam in celula fara ca procurorul de caz sa ii dea aprobare, lucru care, in opinia lui Ulieru, nu face decit sa confirme apartenenta lui Ungureanu la un serviciu strain.
In iunie 2009, ca urmare a unor articole din presa, ANI a demarat o actiune de verificare a incompatibilitatii in care s-a plasat Victor Alistar cativa ani in sir, cand a fost simultan functionar public, avocat si director de ONG.
El a spus ca nu este diplomat de profesie, ci avocat, iar atunci cand i s-a propus postul de ambasador s-a gandit, in prima faza, ca nu este potrivit pentru el.
In zona Moldovei, in schimb, urca pe cer o noua stea a politicii, in persoana influentului si bogatului avocat Ion Chelaru, de la Neamt, de aceasta data necontestat de nimeni.
Numirea unui Avocat al Poporului care sa se bucure de sprijinul majoritatii partidelor politice este, sa fiu scuzat, o vrajeala.
Adio si-un praz verde, d-le avocat al lui Basescu! Si o rugaminte pentru SUA : desemnati un nou ambasador mai decent si cu ceva respect pentru romani si Romania!
In fine, chestia aceea care ar vrea sa fie identificata drept PNTCD, e un alt belciug de care nu atarna nimic, doar galagiosul, tulburatul avocat cu capul mic.
Nici macar nu s-a negociat desemnarea unui Avocat al Poporului, asa cum ne angajasem. S-au respins tot timpul actiunile justitiei impotriva oamenilor importanti.
Nici macar nu s-a negociat desemnarea unui avocat al poporului, asa cum ne angajasem. S-au respins tot timpul actiunile justitiei impotriva oamenilor politici importanti.
Penibilul de la Cotroceni s-a bagat din nou in seama minute in sir, insirand cuvinte goale, ca avocat al presedintelui Consiliului European in detrimentul Romaniei.
La fel de blonda si tot avocat de meserie, distinsa Raluca Surdu s-a dat in stamba, recent, cu ocazia vizitei oficiale pe care John Bercow, presedintele Camerei Comunelor din Marea Britanie a facut-o in tara noastra pentru a le vorbi omologilor romani despre rolul Legislativului si despre democratie.
Un an mai tarziu, Ion Iliescu declara despre Antonescu, din postura de "avocat" al liderului PSD: "Spuneam drespre Ponta ca e carlan, dar vad acum ca ala mai in varsta e mai carlan".
Vi-l asumati pe Catalin Predoiu, ca viitor premier, cu toate problemele pe care le-a produs la Arpechim, ALRO si Rompetrol Ieri au aparut mai multe informatii despre relatia lui Catalin Predoiu, ca avocat, cu mai multi giganti ai economiei romanesti, chiar in momente controversate ale existentei acestor companii - este vorba de ALRO, de Arpechim, de Rompetrol.
Poate pe viitor se va indrepta aceasta situatie“, este de parere Andreea Sirbu, avocat in cadrul Uniunii Producatorilor de Fonograme din Romania (UPFR).
Liderul sindicatului “Farul”, Stefan Frunza, a anuntat ca sindicatul va angaja un avocat care sa-i reprezinte in instanta pe toti cei care au fost concediati in mod abuziv de actuala conducerea a Administratiei Fuviale a Dunarii de Jos.
A fost respinsa cererea lui Noble Ventures privind plata celor 353 de milioane de dolari, iar firma nu a obtinut nimic in acest proces“, a spus Popa, avocat care a reprezentat interesele Romaniei in acest proces.
Treisprezece case internationale de avocatura au depus scrisori de intentie pentru a deveni consultantul juridic al Fondului Proprietatea, mecanismul gasit de Guvern pentru despagubirea fostilor proprietari, se arata intr-un comunicat al Fondului.
Procurorii au prezentat aceasta proba pentru a-si motiva propunerea de arestare preventiva, dar Tender a aratat ca nu el era cel care discuta cu expertul, ci un avocat care ar fi incercat sa se angajeze la el.
google-analytics.com