Cautare

283 de rezultate pentru "avocat" (6.78 secunde)
De profesie avocat, activeaza ca lector la Universitatea "Spiru Haret" din Craiova.Pentru ocuparea functiei de presedinte-director general al CAS Dolj a concurat cu pedelista Ileana Serban, alt consilier judetean.
Presedintele rus, fost avocat, a castigat in 2008 4,14 milioane de ruble (124. 000 de dolari), potrivit declaratiei sale, publicata pe site-ul Kremlinului.
Nici nu voi ramane la inspectoratul de munca, pentru ca toate functiile sunt deja ocupate, asa ca ma voi intoarce la Barou, fiindca sunt avocat", a declarat pentru cotidianul "Replica", Eugen Bola.
"Nu voi ramane la inspectoratul de munca, pentru ca toate functiile sunt deja ocupate, asa ca ma voi intoarce la Barou, fiindca sunt avocat", a declarat pentru cotidianul "Replica", Eugen Bola.
Ziarist apoi preot, cercetat penal in 7 dosare, devenit comisar general al unei struto-camile nonguvernamentale alintata Comisariatul pentru Societatea Civila (CSC), avocat, mason, realizator de televiziune, doctor in parapsihologie (?), decorat cu Crucea Dobrogei de catre IPS Teodosie, fin de cununie al lui Petre Roman, om de afaceri si militant pentru drepturile omului, toate la doar 33 de ani.
1976 si este, incepand cu data de 1 aprilie 2005, avocat. Tot potrivit CV-ului, in perioada mai 2004-aprilie 2005, Learciu a fost consilier juridic in cadrul C.
Seful guvernului italian Silvio Berlusconi (foto) a anuntat marti ca va da explicatii in Parlament in legatura cu acuzatiile de coruptie care i s-au adus cu ocazia procesului fostului sau avocat britanic David Mills, condamnat in februarie la patru ani si jumatate de inchisoare.
Mai mult, un comisar european, un jurist, un avocat general de la Curtea de Justitie nu plateste vreo cotizatie pentru pensie.
In varsta de 47 de ani, nascut la Braila, de profesie avocat, Liviu Negoita a fost ales in vara anului trecut, pentru al doilea mandat de primar al sectorului 3, cu un scor categoric:
Agentia a anuntat ca deputatul a fost informat printr-un mandatul postal (cu confirmare de primire) cu privire la declansarea verificarilor, respectiv asupra drepturilor sale de a lua cunostinta de actele si lucrarile dosarului, de a fi asistat sau reprezentat de avocat si de a prezenta orice elemente justificative pe care le considera necesare.
Vreau sa ma numesc in primul rand pe mine, care am actionat in zona privata ca avocat si nu am avut niciodata un contract cu o institutie publica.
Principalele modificari - In procese mai putin complicate judecatorul e obligat sa stabileasca termene foarte scurte, de o zi - Pentru tergiversarea proceselor foarte multi inculpati schimbau avocatul si cereau termen pentru ca noul avocat sa ia cunostinta de termen.
"procuror obraznic", "avocat slugarnic". Fluture a mai spus:"PDL atentioneaza, ca nu va tolera nici o amenintare, atac sau calomnie la adresa noastra".
Pai Basescu in 2004 era pe rolul instantei cu dosarul "Flota", iar in 2005 a scapat de hotia cu casa din "Mihaileanu" doar prin "competentele" incontestabile ale Dnei Avocat Elena Udrea!
Sau este doar o marioneta a adevaratului avocat? Inainte ca domnul Teodor Baconschi sa dea in balbaiala, s-a intamplat ceva extem de spectaculos.
Sergiu Andon contestase in instanta o decizie de incompatibilitate, formulata in 2009 de Agentia Nationala de Integritate, dupa ce deputatul, care este de profesie avocat, a acordat asistenta juridica unui invinuit intr-un dosar de coruptie.
"A fost un avocat mai convingator care a convins-o pe reclamanta sa nu mai treaca prin etapele procedurale, ci sa se duca direct in instanta.
(...) Multiculturalismul ne-a fost bagat pe gat fortat si in doza mare acum unii nebuni reactioneaza violent." Urban, care este si avocat, s-a folosit de aceasta ocazie pentru a sustine reintroducerea pedepsei cu moartea La fel cum declaratiile televizate ale presedintelui Basescu despre trecerea Prutului si alianta cu Hitler nu erau doar mostre de gandire profunda ale unui simplu cetatean, nici declaratiile domnului senator Iulian Urban nu sunt declaratiile unui blogger oarecare.
Eu sunt avocat. Acolo exista niste principii pe care le respectam cu totii, ori la partid, desi exista un statut, nu se respecta nimic, la Galati cel putin", a mai afirmat deputatul.
avocat, om politic • Evenimente importante: membru al UDMR din 1990, deputat de Mures, candidat la alegerile prezidentiale din 1996, acuzat ca a colaborat cu Securitatea • Functia actuala:
google-analytics.com