Cautare

283 de rezultate pentru "avocat" (2.57 secunde)
Ion Iliescu s-a prezentat, marti, la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie in jurul orei 18.00 si a fost insotit de avocat.
"Nici nu va confirm, nici nu va infirm daca voi merge sau nu la DNA saptamana viitoare, exista un avocat si se va stabili", a mai spus Paul Pacuraru.
Drept pentru care, Minca a discutat cu un avocat, pe care l-a imputernicit sa depuna o plangere penala impotriva lui Pana, pentru inselaciune.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a transmis, vineri, pretedintelui Traian Basescu propunea de numire a avocatului Catalin Predoiu in functia de ministru al Justitiei."Primul-ministru Calin Popescu Tariceanu a trimis, in aceasta dupa-amiaza (vineri - n.r.), pretedintelui Traian Basescu propunerea privind nominalizarea lui Catalin Marian Predoiu in functia de ministru al Justitiei", se arata intr-un comunicat al Guvernului.Absolvent al Facultatii de Drept, UNiversitatea Bucuretti, in 1991, Catalin Predoiu este avocat asociat la casa de avocatura Zamfirescu, Racoti, Predoiu, fiind membru al Consiliului Baroului Bucuretti din 2003.
Nati Meir mai scrie ca s-a intalnit si cu Mucles Omar, fratele lui Omar Hayssam, si ca, in urma unei intrevederi cu Mordechai Tzivin ( avocat care traieste in Israel- n.red.), avocatul omului de afaceri sirian, a aflat mai multe aspecte referitoare la acest caz, care nu au fost date publicitatii, pentru ca avocatului amintit ii este teama ca ar putea fi arestat daca le dezvaluie.
"Va trebui sa vedem de ce DNA devine avocat pentru un anumit constructor", a adaugat Nastase. El a aratat ca procedura de la Cotroceni era una "oculta", in care nu se stia pe ce baza s-a dat avizul.
Popescu sustine ca intre demnitatea de presedinte al CJC si functia de avocat exista o incompatibilitate, motiv pentru care se va retrage din barou in eventualitatea in care va deveni seful Consiliului Judetean.
Nici Ion Popescu, candidatul PD-L la presedintia Consiliului Judetean nu s-a lasat mai prejos, renuntand pentru cateva minute la sobrietatea conferita de roba de avocat pentru a vorbi despre "judetul confiscat de o coterie care se numeste PSD- echipa Mazare".
Liviu Borbel - avocat; 23. Gela Marinela Ivascu - educatoare; 24. Viorel Radu Craciuneacu - operator PC. "Ne respectam promisiunea facuta cetatenilor din Mangalia de a reforma clasa politica, imbinand entuziasmul tineretii cu experienta celor varstnici.
Presedintele Traian Basescu a declarat luni, la Realitatea TV, ca el l-a facut parlamentar pe Aurelian Pavelescu, dandu-i un loc eligibil pe liste, si i-a cerut acestuia sa spuna public daca si cand l-a aparat, in calitate de avocat, in dosarul "Flota" Presedintele a mentionat ca au fost sase avocati "in partid" care au primit delegatie pentru a-l apara "pentru ca li s-a parut important sa-l apere pe Basescu".
Pentru asta am angajat un avocat, ca sa se ocupe de problema. Nu stiu cine se ocupa acum de comuna.
In ceea ce-l priveste pe avocat, acesta pare destul de relaxat, dar in continuare incruntat cand este intrebat despre motivele exacte ale demisiei.
Legea 187 din 7 decembrie 1999 privind CNSAS impunea ca cei care acced la functia de tef al statului, parlamentar, membru al Guvernului, avocat al poporului, judecator al Curtii Constitutionale, magistrat, tef de serviciu secret, prefect trebuie sa faca o declaratie pe proprie raspundere privind apartenenta sau neapartenenta ca agent sau colaborator al organelor de securitate, ca politie politica.
Frunda, care este si un avocat recunoscut, a spus ca nu l-ar interesa sa sustina un eventual proces la CEDO al celor doi generali impotriva statului roman.
La Camera Deputatilor candideaza Marcel Sas, directorul Liceului Agricol din localitate (Colegiul 1 Marghita), Daniel Negrean, inspector scolar general adjunct (Colegiul 2 Sacuieni-Diosig), Lucia Varga, secretar de stat in Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile (Colegiul 3 Alesd), Nicolae Jolta, om de afaceri (Colegiul 4 Beius-Stei), Claudia Vlas, secretar de stat, presedintele Agentiei Nationale pentru Egalitatea de Sanse (Colegiul 5 Ceica-Holod), deputatul Valeriu Boeriu (Colegiul 6 Salonta), juristul Octavian Dan, consilier municipal (Colegiul 7 Oradea Nufarul), deputatul Eduard Hellvig (Colegiul 8 Oradea Rogerius) si Mircea Malan, avocat (Colegiul 9 Oradea Centru-Velenta).
PD-L l-a propulsat in Camera Deputatilor pe Mihail Boldea, care este de profesie avocat, iar PSDAPC vine cu Florin Paslaru, fost director al Administratiei Domeniului Public Galati si in prezent consilier local.
“Eu sunt avocat, nu ma pricep la agricultura, oricat de mult mi-as dori acest lucru”, a spus Popescu, oferindu-se in schimb ca membru al comisiei juridice.
Trebuie specificat faptul ca Daniel Learciu este avocat, fiind membru al Baroului Constanta si membru al Comisiei pentru Statut, Etica si Litigii din cadrul organizatiei judetene PD-L Constanta.
Robert Dorobantu avocat de profesie are 31 de ani este casatorit si nu are copii. Daniel Sarpe a spus ca in cateva zile va avea si un director de cancelarie.
Catalina Stancescu are 23 de ani si a absolvit Facultatea de Relatii Internationale si Studii Europene. Robert Dorobantu, avocat de profesie, are 31 de ani, este casatorit si nu are copii.
google-analytics.com