Cautare

283 de rezultate pentru "avocat" (5.17 secunde)
Un nou razboi s-a declansat pe scena politica din Romania, principalii actori fiind liderul PRM Corneliu Vadim Tudor si liderul PIN Cozmin Gusa, caruia i s-a alaturat prietenul social-democrat Victor Ponta, dar in calitate de avocat.
"Consideratia pe care i-o port sotiei domnului Toader, singurul avocat care a acceptat sa ma apere in 1989, cit am fost inchis in penitenciarul Galati si ulterior achitat, ma impiedica sa ripostez.
Procedural, Mona Musca are dreptul de a contesta decizia primita vineri printr-un document care poate fi redactat de un avocat, insa pe care il va sustine personal in fata Colegiului CNSAS.
Pe langa cei patru pedisti mentionati, PD mai ataca regiile cu Aurora Tiribeja, inginer, Cosmin Calin, jurist, Ion Prodan, inginer si economist, somer, Cosmin Marinescu, avocat stagiar, Valeriu Cosaceanu, inginer, somer, fost director general al Regiei de Transport, Ion Dinca, jurist, pensionar.
Astfel, parlamentarul european ales, comisarul european si persoanele care vor detine functii in institutiile publice ale UE, precum cea de membru al Comisiei Comunitatii Europene, judecator, avocat general, grefier al Comunitatilor Europene, membru al Curtii Europene de Conturi, membru al Consiliului director al Bancii Centrale Europene, ombudsman al Comunitatilor Europene, membru al Comitetului Economic si social al Uniunii Europene sau al Comunitatii Economice Europene sau al Comunitatii Europene a Energiei Atomice, membru al comitetelor sau organismelor create in virtutea sau in aplicarea Tratatelor constitutive in vederea administrarii fondurilor comunitare sau a unei sarcini permanente si directe de gestiune administrativa, membru al Consiliului de Administratie, Colegiului Director sau al personalului Bancii Europene de Investitii etc.
"In primul rand, doresc sa precizez faptul ca nu am fost singurul avocat care a avut contracte cu Regia. O alta declaratie inexacta este legata de dosarul AgroIncom.
"Nu au nevoie acum de avocat, cercetarile ar putea sa decida eliberarea lor", a mai spus Vintan. Ea a prezentat cronologia arestarii cetatenilor romani.
Declaratiile de marti ale liderului PRM Corneliu Vadim Tudor a atins zone sensibile, mai exact "Zona Libera" si pe fratele presedintelui, Mircea Basescu.
Ea a fost reprezentata de un avocat din oficiu care a incercat sa ii convinga pe judecatori ca aceasta nu reprezinta un pericol social.
Aceasta reforma, care vizeaza in special asigurarea independentei magistratilor, "va fi, pana la urma, ireversibila, chiar daca va dura mai mult decat era prevazut", a subliniat fostul avocat specializat in drepturile omului, descris de AFP ca o persoana "incoruptibila" in ochii cetatenilor romani.
La ultimul termen, pe 5 martie, fostul director de la Drumuri si Poduri s-a aratat nemultumit de avocatul Balanescu, la serviciile caruia a renuntat, urmand sa fie aparat de un avocat din oficiu.
Mostenitorii fostilor proprietari ai intreprinderilor Faur, Republica si Uzinelor Resita vor renunta la intentia de a chema statul in instanta doar daca ordonanta de urgenta privind Fondul Proprietatea, aflata in dezbatere de mai multe luni, va fi aprobata si aplicata in urmatoarele saptamani, a declarat, marti, reprezentantul juridic al acestora, Corin Trandafir, avocat-partener la firma de avocatura Rubin Meyer Doru & Trandafir.
Inlocuirea lui Macovei nu surprinde Publicatia "International Herald Tribune", prezentrand evolutia evenimentelor de pe scena politica din Romania, subliniaza ca excluderea din componenta noului Cabinet a lui Macovei - "avocat discret, care a facut cariera in domeniul apararii drepturilor omului" - "nu a fost surprinzatoare".
Liderul PIN l-a prezentat pe Chiuariu ca facand parte din grupul de la Iasi, impus de Fenechiu, prietenul lui Viorel Hrebenciuc, pentru marele merit de a-i fi fost acestuia avocat.
De altfel, Eva Barki, avocat de origine maghiaro-italiana care traieste in Austria, a fost considerata persona non grata in perioada 1994-1997, pe motiv ca declaratiile sale erau menite sa destabilizeze situatia din Transilvania, aducand atingere caracterului suveran si unitar al Romaniei.
Desi prezenti in fata instantei pentru a-si rezolva propriile probleme juridice, constantenii nu s-au putut abtine sa nu traga cu ochiul spre fundul salii, pe partea dreapta, unde Sulfina Barbu citea, aparent impasibila, presa, sau spre stanga salii, unde Radu Mazare discuta cu un avocat.
Poate parea curios pentru unii, obisnuiti mai degraba cu viata trepidanta a lui Onaca, mereu plecat prin lume pentru a salva romani, dar senatorul constantean este doctor in stiinte juridice, masterand SUA in stiinte politice si avocat in Baroul Bucuresti.
Potrivit uzantelor, premierul nu este obligat sa se prezinte personal al CNCD pentru a fi audiat, el putand fi reprezentat de un angajat al Executivului sau de un avocat.
La Judecatoria Sectorului 1, la primul termen al procesului de calomnie, Nicolaescu a depus si el, prin avocat, o cerere reconventionala, in care il acuza pe seful statului ca s-ar fi adresat calomniator la adresa sa.
Ramona este tanara, este avocat si este vicepresedintele Autoritatii Nationale pentru Tineret, ceea ce reprezinta atuuri esentiale. Am incredere in toti candidatii PNL de pe lista", a declarat deputatul Mihei.
google-analytics.com