Cautare

283 de rezultate pentru "avocat" (2.69 secunde)
Paula Iacob a devenit cunoscuta dupa Revolutie prin implicarea ca avocat in procesul lui Nicu Ceausescu.
Sechelariu s-a prezentat la PNA in jurul orei 10.00, insotit de avocat, si a sustinut ca este nevinovat. "Sint cel mai cinstit primar si om de afaceri din tara ", a declarat Sechelariu inainte de a intra la audieri.
Conform anuntului facut de Antonie Iorgovan - avocat si senator PSD - Basescu este acuzat de savarsirea infractiunilor de fals si abuz in serviciu contra intereselor publice deoarece s-ar fi "autoimproprietarit” in timpul mandatului sau de primar al Capitalei cu imobilul din str.
(...) Sunt acum avocat, dar sunt rupt de societate, traiesc la limita, un fel de oaie neagra care ofera consiliere juridica", a continuat Carlan.
(...) Sunt acum avocat, dar sunt rupt de societate, traiesc la limita, un fel de oaie neagra care ofera consiliere juridica", a continuat Carlan.
Moldova nu are nevoie ca Romania sa ii fie avocat pentru integrarea europeana, adaugand ca Romania ar trebui sa aplice prima "standardele pe care le recomanda insistent Moldovei".
Revenind la decanul Ionel Hasotti, acesta ne-a declarat, referitor la eventualele nemultumiri ale colegilor sai, privind contestatia pe care a depus-o, ca: "Eu am formulat un punct de vedere, nu in calitate de decan, ci in calitate de avocat”.
Cred ca a mai fost o explicatie, si asta v-o spun nu ca avocat al lor, ci tot din experienta celor opt ani de parlament:
Ionel Hasotti, avocat de meserie, ne-a declarat la randul sau ca nu a primit pacaleli de 1 Aprilie, dar a mai spus ca "este pacat ca romanii si-au pierdut simtul umorului.
A debutat in 1983, ca avocat stagiar la Gaesti, dupa ce fusese cooptat in Partidul Comunist Roman, dar calitatea de membru nu a primit-o gratuit.
Este pentru mine cel putin bizar sa-l aud pe tanarul avocat politician Dan Sova, mentionat de in¬susi Victor Ponta ca posibil viitor mi¬nistru al Justitiei, afirmand la o recenta emisiune televizata ca "asa cum spunea presedintele Ponta, toti vor infunda puscaria" (era vor¬ba de presupusi responsabili pentru presupuse suspiciuni de evaziune si alte culpe).
In opinia mea, singurul nume rezonabil ca Ministru al Justitiei si cu anvergura si profesionalismul necesar, dar si dramul de independenta si de intelegere profunda a sistemului este Ana Diculescu-Sova (statul ar mai avea si avantajul ca acest avocat s-ar retrage din cazurile unde face zob, in instanta, apararile diverselor institutii publice - cel mai recent sustinerele plapande ale Ministerului de Finante in contradictoriu cu Rompetrol).Imi mentin parerea chiar daca pana la data publicarii acestui material se va fi anuntat un alt ministru.
Ei, bine, distinsul Avocat al Poporului, in loc sa salute aceasta prevedere istorica, facuta chiar in slujba poporului, afirma ca ea ESTE LIPSITA DE PREVIZIBILITATE!
In cursul periplului satmarean, oaspetele a fost insotit de fiica sa, Angela Dimiccoli, de profesie avocat.
El a precizat ca a luat legatura cu un avocat pentru a pune la punct ultimele detalii privind actiunea in justitie.
Pavelescu, care este avocat de profesie, sustine ca de asta data si-a argumentat cu probe plangerea.
Asociatii firmei sunt Ioan Daniel Ionas, de 30 de ani, avocat în Bucuresti, care detine zece parti sociale, reprezentând 50% din beneficii si pierderi, si Vasile Pop, nascut în 1962, din Negresti-Oas, judetul Satu Mare, care are, de asemenea, zece parti sociale, reprezentând 50% din beneficii si pierderi.
Caut avocat pledant care sa constituie argumentele juridice. Vorbesc, repet, foarte serios. Statul nu ma poate obliga sa fiu destept.
Este avocat al Baroului Cluj din 1998. Emil Boc, presedintele PD, este nasul de cununie al lui Tise, care s-a casatorit anul trecut.
domnul Iorgovan trebuie sa inteleaga sa faca diferenta dintre tinuta de om politic si roba de avocat. Pana la urma, dansul este membru al organizatiei noastre, este senator de Prahova din partea PSD si trebuie sa tina cont de parerea organizatiei“, a mai spus el.
google-analytics.com