Cautare

445 de rezultate pentru "avita" (2.24 secunde)
Adrian Nastase si Traian Basescu se vor intalni in turul doi.
In contextul rezultatelor alegerilor si al calculelor firesti care se fac, se pare ca viitoarea guvernare se contureaza ca o noua alianta.
Victoria lui Traian Basescu a aruncat in haos scena politica romaneasca. Avem Parlament, avem presedinte, dar nu avem Guvern. Mai exact, avem atatea Guverne incat riscam sa ajungem in situatia plodului ramas cu buricul netaiat din cauza prea multor moase.
Directorul SRI Radu Timofte a socat intreaga lume printr-o afirmatie facuta marti seara pe micile ecrane: "Exista amenintari la adresa presedintelui Romaniei, iar acestea s-au inmultit in ultimul timp”.
In opinia parlamentarilor europeni, lipsa alegerilor electorale reprezinta marele avantaj al Romaniei in procesul aderarii la Uniunea Europeana, a declarat Puiu Hasotti in cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc ieri, 15 aprilie a.c.
Conducerea PSD a decis ieri ca nu va participa la consultarile cu partidele parlamentare de la Palatul Cotroceni, convocate pentru astazi de presedintele Traian Basescu, a anuntat liderul formatiunii social-democrate, Mircea Geoana.
Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a obtinut ieri aprobarea conducerei Camerei pentru a nu putea fi judecat de Parchetul General pentru abuz in serviciu ca urmare a unei sesizari a liberalilor.
Dupa problemele Organizatiei Tinerilor Democrati Constanta, scandalul declansat in sanul filialei Mangalia a Partidului Democrat incepe sa isi contureze un final.
Biroul Permanent National al Partidului Social Democrat (PSD) i-a retras sprijinul politic senatorului Antonie Iorgovan in urma declaratiilor jignitoare facute zilele trecute la adresa unor lideri ai PSD.
Mircea Geoana a afirmat in cursul zilei de ieri ca ancheta in cazul Rompetrol este o incercare de renationalizare a acestei companii.
Semnalul "curateniei" dat de prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, la inceputul anului printre angajatii institutiei pe care o conduce pare sa fi dat roade.
Primarul din Botosesti-Paia a regizat pentru presedintie un filmulet cu cel mai prapadit drum judetean din Dolj, in speranta ca-l va sensibiliza pe Traian Basescu.
Deputatii din Comisia juridica au adoptat saptamana trecuta un amendament la proiectul de modificare a Codului de Procedura Penala, prin care incalcarile normelor de procedura de catre judecatori, procurori si politisti vor fi considerate abateri disciplinare.
In afara unei singure abtineri, aceea a senatorului PRM Gheorghe Funar, membrii Biroului Permanent au votat cu larga majoritate raportul intocmit de Comisia juridica prin care se cerea sanctionarea senatorului PNL Norica Nicolai cu avertisment, potrivit Statutului deputatilor si senatorilor.
Organizatia municipala a Partidului Democrat i-a luat ieri apararea fostului secretar de stat Paloma Petrescu, despre care crede ca a fost judecata prea aspru si disproportionat cu efectele episodului in care a fost implicata.
Chiar daca formatiunea politica pe care a lansat-o Ioan Talpes la Galati contine in titulatura toate elementele doctrinelor politice majore de pe scena politica, se pare ca mesajul sau este cu totul altul.
Partidul Social Democrat a preluat modelul liberalilor si a anuntat ca va sanctiona drastic pe acei membri care isi vor critica propriul partid si nu vor intelege ca singurul dusman poltiic este Alianta si nu colegii de partid.
Conducerea Camerei Deputatilor a decis ieri ca inregistrarea furnizata de mass-media potrivit careia au fost deputati care au votat la mai multe pupitre sa fie trimisa grupurilor parlamentare pentru ca acestea sa-i identifice pe parlamentarii in cauza, care urmeaza a fi audiati de Comisia Juridica.
Comisia speciala de la Penitenciarul Rahova a propus, ieri, eliberarea conditionata a fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, propunerea urmand sa fie luata in discutie la Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti.
In urma scandalului biletului trimis de Calin Popescu-Tariceanu lui Traian Basescu, liderul PSD, Mircea Geoana, a anuntat ieri ca solicita formal demisiile celor doi din functii, urmand ca justitia sa se autosesizeze in legatura cu acuzatiile pe care acestia si le-au adus.
google-analytics.com