Cautare

291 de rezultate pentru "aurora shopping" (2.58 secunde)
As face-o pentru ca un nemernic, jurnalist de ocazie, si-a oprit masina de lux si a filmat, cu telefonul lui mobil de milioane bune, moartea colegilor mei Aurora si Calin, si a fiicei lor Mara, in varsta de cinci ani.
Compania Omilos Group, cu actionariat inregistrat in insula Cipru, administreaza dezvoltarea a doua centre comerciale de mari dimensiuni pe piata locala, va deschide pe 24 septembrie prima parte a proiectului Era Shopping Park la Iasi.
Cercetatorii americani au venit in ajutorul doamnelor amatoare de shopping cu o oglinda de ultima generatie capabila sa faca adevarate minuni. ... In aceste conditii, puteti fi sigura ca aveti alaturi un partener de shopping la distanta, care poate trimite in timp real un sms pentru a-si spune parerea.
Recent, s-a desfasurat pe terasa Grand Combo din Baneasa Shopping City a doua editie a conferintelor "Traieste Inteligent" sustinuta de Dana Savuica. ... Norbert Matei Balan si Alina Pitilina, stilistii Baneasa Shopping City; ... Norbert Matei Balan si Alina Pitilina, stilistii Baneasa Shopping City care ofera consiliere gratuita permanenta;
- Shopping City Galati - 6 mai, ora 11:00 - Shopping City Targu Jiu - 12 mai, ora 11:00 - Shopping City Timisoara - 12 mai, ora 17:00 - Severin Shopping Center - 13 mai, ora 11:00 - Braila Mall - 2 iunie, ora 11:00 Asociatia SAMAS ofera cel mai extins program de sanatate si suport pentru mame si sugari in primele 1.000 de zile, inainte si dupa nastere, atunci cand pot fi puse bazele unei vieti sanatoase a viitorului adult.
- Ai facut shopping la Los Angeles? - Sa stii ca nu prea am facut shopping la Los Angeles! Acum poti sa faci shopping si in Romania, pentru ca avem magazine foarte tari! ... Nu m-am dus special la shopping!
Proiectul Electroputere Shopping Center este mai aproape de realitate. ... Lucrarile vor fi executate de un antreprenor general, care va lucra si cu firme locale de constructii", a precizat Adrian Tulhina, managerul proiectului Electroputere Shopping Center.
Gratie conceptului ce sta la baza acestui fashion-business, client service-ul este unul de exceptie, iar clientii sunt tratati ca niste prieteni, acestia putand sta si savura un pahar de sampanie sau o cafea, in timpul sesiunii de shopping.
presa, audio si video, familie si casnice, curiozitati, shopping, jocuri, utilitare web, socializare, educatie si ciudatenii. ... 9) Shopping - Outgrow.me Multe produse ingenioase prezentate prin platformele pentru startup-urile americane, Kickstarter si Indiegogo, se pot pierde usor in uitare pana in momentul lansarii.
In perioada 1-3 iunie, la ParkLake Shopping Center copiii mai mici sau mai mari sunt asteptati sa le cunoasca pe tinerele Testoase Ninja. ... Mai multe detalii despre evenimentele ParkLake, dar si programul complet gasiti pe www.parklake.ro si pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.
Vrem sa oferim ocazia unui numar cat mai mare de oameni sa descopere magia muzicii clasice, au declarat reprezentantii ParkLake Shopping Center. ... Pentru acesta, ParkLake Shopping Center va amenaja o adevarata sala de concert in aer liber, cu sute de scaune, dar si cu prosecco pentru spectatori.
Alte repere importante amintite de Nader Albastaki sunt lansarea companiei de transport aerian Emirates Airline in 1985, debutul Festivalului Dubai Shopping in 1996, lansarea DTCM un an mai tarziu, cand statisticile aratau deja ca Dubaiul era deja destinatie turistica pentru 2,1 milioane de vizitatori cazati in cele 333 de hoteluri cu o capacitate de circa 17.300 de camere.
Aurora Danaricu, seful Compartimentului Personal din cadrul Universitatii "Constantin Brancusi", a spus ca ambii parlamentari au intr-adevar cartile de munca la Targu Jiu, insa deputatul Manta nu beneficiaza de sporul corespunzator functiei de sef de catedra.
Astfel, SC Granat SA, controlata de protevistul Adrian Sarbu, a inchiriat in august 2008 intregul complex hotelier California, din Cap Aurora, pentru 80. 000 de euro pe an, catre SC Delta Aurora SA.
Paula Anghel ne-a mai declarat ieri ca nici in acest an nu s-au semnat contracte de concesiune pentru plajele cu potential turistic scazut si cele afectate de eroziune din mai multe statiuni, cum ar fi Mamaia (zonele Parc), Jupiter, Venus, Mangalia, Cap Aurora.
Ei au mai acuzat ca la Cap Aurora, unul dintre locurile licitate, au facut foarte multe investitii, iar in conditiile de fata poate participa oricine la licitatie.
In zona adiacenta complexului Aurora din statiunea Mamaia a avut loc ieri deschiderea oficiala a Targului Expoagroutil, targ specializat in echipamente, utilaje si masini agricole, utilaje si instalatii pentru industria alimentara, tractoare, substante pentru fertilizarea si protectia plantelor, produse agricole si alimentare, flori, produse apicole, etc.
"Formularul declaratiei poate fi accesat pe site-ul AJOFM Dolj (www.dolj.anofm.ro) sau poate fi gasit la sediul agentiei", a declarat Aurora Tiribeja, directorul executiv al AJOFM Dolj.
"In 2004, cand centrul a fost preluat de la autoritatea locala, aici nu exista curent, incalzire, iar grupurile sociale nu puteau fi folosite", a spus Aurora Kalman, directorul centrului.
Acum, Jim (Chris Pratt) si Aurora (Jennifer Lawrence) isi dau seama ca va trebui sa traiasca tot restul vietii la bordul navei, care, ce e drept, le asigura conditiile cele mai bune de trai. ... Numai Jim si Aurora ii vor putea salva.
google-analytics.com