Cautare

57571 de rezultate pentru "asociatie pentru drepturile soferilor" (5.85 secunde)
Comisia pentru drepturile omului solicita urgentarea Legii privind statutul minoritatilor nationale. Comisia pentru drepturile omului din Camera Deputatilor a solicitat urgentarea dezbaterilor asupra Legii statutului minoritatilor nationale, insa Biroul Permanent a amanat discutarea acestei cereri, urmand ca si liderii de grup sa dezbata pe marginea ei.
Amnistie fiscala pentru consultanti, artisti si jurnalisti Statul nu va continua procesul pentru plata retroactiva a TVA pe drepturile de autor, iar plafonul de deductibilitate creste la 220.000 de lei.
Pe 22 si 23 mai 2015, Centrul de Resurse Juridice aduce campania Lagarele de langa tine, ce promoveaza drepturile persoanelor cu dizabilitati mintale inchise in institutiile statului, la Mall Coresi, din Brasov.
Monica si Irinel Columbeanu, dar si angajatii de la Directia pentru Protectia Copilului Ilfov, vor fi audiati saptamana viitoare de membrii Comisiei pentru Drepturile Omului din Camera Deputatilor, scrie Libertatea.
Motivul pentru care reprezentantii sindicatelor reprezentative si ai administratiei Mittal Steel Galati se vor aseza la masa tratativelor la inceputul lunii viitoare il reprezinta solicitarea facuta in acest sens de catre liderii FSS.
Drepturile omului joaca un rol foarte important in relatiile dintre cetateni si stat, deoarece ele controleaza si regleaza exercitarea puterii statului asupra persoanelor, acorda libertati persoanelor in relatia cu statul si solicita statelor sa satisfaca necesitatile umane de baza ale populatiilor care se afla in jurisdictia lor.
Conceptul privind drepturile consumatorilor”isi are originea in Carta drepturilor consumatorilor definita de fostul presedinte al S.U.A., John Fitzgerald Kennedy, in data de 15 martie 1962, sub forma unui mesaj adresat Congresului american, sustinand existenta a patru drepturi fundamentale ale acestora:
Teroarea instaurata de ei a adus in randul martirilor pentru credinta sute de suflete.
Important este ca, intr-un oras european ca al nostru, nu doar noi, cei supusi greselilor, o luam pe aratura, ci si institutiile, care sunt obligate prin lege sa le respecte drepturile celor care fac parte din aceasta categorie.
In memorandum, liderii celor trei organizatii maghiare fac referire la mai multe documente internationale, la drepturile de baza ale omului, la rapoartele de tara de pana acum in care sunt nominalizate cerinte nerealizate, respectiv la programele si documentele organizatiilor semnatare.
Membrii Comisiei juridice din Senat au stabilit ieri, la solicitarea reprezentantului PSD Doru Ioan Taracila, ca legea ANI sa fie luata in dezbaterea comisiilor reunite de drepturile omului si juridica miercurea viitoare, pentru adoptarea unui raport comun.
Plenul Senatului a adoptat ieri cu 40 de voturi "pentru" si 11 voturi "impotriva" raportul de respingere a cererii de reexaminare a presedintelui Traian Basescu pe legea privind sprijinul acordat romanilor de pretutindeni.
Compania Sterling a decis sa cedeze drepturile de exploatare asupra perimetrelor Midia si Pelican catre compania britanica Melrose Resources, pentru 36 de milioane de dolari. ... preciza ca va vinde 32,5% din proiect pentru 24 de milioane de dolari.
Fara indoiala, faptul este benefic pentru societatea romaneasca, confirmand evolutia acesteia si progresele facute in vederea alaturarii la marea familie europeana.
La balul apelor nici politicienii, nici ceilalti reprezentanti ai poporului nu participa cu acelasi entuziasm ca la alte sindrofii bazate pe gargara, cum ar fi drepturile omului, drepturile femeii, drepturile minoritatilor. ... Acolo isi depun icrele pentru un nou mandat, fiindca de acolo vin voturile.
Abonamentele la cablu s-ar putea scumpi anul acesta cu peste 15%, daca firmele din domeniu vor fi obligate sa plateasca o taxa mai mare pentru drepturile de autor.
Presedintele a solicitat conducerilor societatilor petroliere sa caute solutii comune pentru ca structura vanzarilor de produse petroliere in plan intern si la export, precum si preturile acestora sa tina seama cu precadere de faptul ca Romania este o tara care are resurse interne de titei, cu un cost scazut la extractie.
159/2016) prin care veteranii de razboi si militarii care au luptat in teatrele de operatiuni au ramas fara drepturile prevazute in Codul fiscal.
Ne dadeau cu clauza de salvgardare in cap si ne anuntau ca vom adera prin anul 2100, ne aratau toti cu degetul, ca pe un stat bananier de ultima speta, si ne-ar fi parat pe la toate instantele internationale pentru ca nu respectam drepturile tinerei generatii.
Presedintele UDMR, Marko Bela, si-a exprimat miercuri speranta intr-o schimbare in politica Statelor Unite ale Americii in ceea ce priveste drepturile minoritatilor, mentionand ca in ultimii ani administratia americana nu s-a implicat in acest domeniu.
google-analytics.com