Cautare

57571 de rezultate pentru "asociatie pentru drepturile soferilor" (5.80 secunde)
Guvernul a decis, printr-o ordonanta de urgenta adoptata in luna decembrie 2017, sa plafoneze valoarea punctului de amenda pentru tot anul 2018.
Politistii locali din Capitala se scolesc, pe rand, pentru a capata noi responsabilitati. De curand, acestia au inceput sa aplice si puncte de penalizare, pe langa amenda pentru parcare neregulamemntara, de exemplu, la fel ca politistii rutieri.
Ii iubeste la fel ca noi toti, care ne iubim copiii si am face orice pentru ei. ... Ori acest pericol exista, atit pentru copiii primarului Flutur cit si pentru copiii nostri, chiar la noi in oras si devine cu atit mai grav pentru ca nimeni nu face nimic.
Multi soferi sustin ca legea nu ii permite agentului de la rutiera sa ii opreasca pe soferi fara motiv, insa politistii sustin ca pot face opriri oricand in trafic pentru verificarea documentelor.
Ca sa aline durerea soferilor, Primaria Craiova a demarat o ampla actiune de plombare a gropilor si de acoperire a craterelor.
Consulta lista tuturor camerelor video fixe functionale in prezent /avocat.net In momentul de fata sunt folosite 74 de camere fixe pentru depistarea soferilor care circula cu autoturismele fara sa plateasca rovinieta, potrivit informatiilor furnizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
Transportatorii aradeni acuza din nou autoritatile ungare ca "ii vaneaza" pe soferii romani de automarfare imediat ce trec frontiera si ca le aplica sanctiuni pentru orice, amendandu-i cu sumele maxime prevazute de legislatie, iar dovada sunt statisticile oferite chiar de autoritatile ungare.
necesitatea stringenta a asigurarii fondurilor pentru intretinerea, repararea, modernizarea si constructia de drumuri.
Legea 203/2012 pentru modificarea si completarea OUG 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice va intra in vigoare din 19 ianuarie 2013.
Au dreptate insa politistii de la Rutiera cand se plang despre indolenta soferilor care nu dau doi bani pe viata unor semeni de-ai lor, ale caror clipe atarna uneori, in cazurile grave, si de cateva secunde.
In urma cu o saptamana, guvernul a lansat, cu surle si trambite, Comisia de Taiat Hartii, o initiativa a consilierului de stat Cristian Ghinea care a fost transformata in proiect asumat de Cancelaria Primului-ministru si de Ministerul pentru Consultare Publica si Dialog Civic, prin care toti cei exasperati de birocratia excesiva sunt invitati sa-si verse naduful pe o platforma online, la adresa maisimplu.gov.ro.
Operatorii de taximetrie din Galati au in prezent cele mai mici tarife din tara si cu toate acestea niciunul nu se indura sa mareasca pretul pentru a nu pierde din clienti pe principiul "sa-si rupa gatul mai intai vecinul".
Pentru a reduce numarul soferilor care nu au asigurari obligatorii de raspundere civila auto (RCA), Politia va efectua mult mai multe controale in trafic, care au scopul depistarii "ilegalistilor", ne-a declarat Mihail Tecau, directorul Departamentului Asigurari Obligatorii din cadrul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).
Gandul explica de ce statul nu poate cere soferilor taxa de autostrada acum, in Romania.
Incepand cu data de 1 decembrie, viata soferilor se va complica mult in urma intrarii in vigoare a noului cod rutier. ... Unul din aspectele cele mai importante ale noului cod rutier il constituie exonerarea soferilor in cazul provocarii unui accient de circulatie produs ca urmare a neatentiei pietonilor.
Cu aceasta ocazie primarul general a pus la baza podului, la o adancime de 36 de metri, mesajul sau legat de aceasta lucrare pentru generatiile viitoare.
Traficul rutier in zona adiacenta Arcului de Triumf va fi restrictionat sambata, 27 noiembrie, din cauza repetitiilor pentru parada militara desfasurata cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, se arata intr-un comunicat al Politiei Capitalei. ... Politia Capitalei recomanda soferilor urmatoarele rute ocolitoare:
Zilnic sunt ridicate mii de masini pentru parcare neregulamentara, in conditiile in care nu exista suficiente locuri de parcare. ... Majoritatea abuzurilor comise impotriva soferilor raman necunoscute din diverse motive.
MAE recomanda transportatorilor si soferilor de tir ca, la intrarea in Ungaria, sa solicite controlul masei si al gabaritului autovehiculului, dupa ce autoritatile ungare au anuntat intensificarea controalelor si impunerea de amenzi in cazul constatarii depasirii fara autorizatie a masei admise.
Pornind de la datele statistice la nivel european, conform carora Romania este tara cu cele mai multe accidente rutiere din UE, un studiu IRES, furnizat ziarului Gandul, analizeaza comportamentul soferilor romani. ... Cele mai periculoase comportamente in trafic, in opinia soferilor europeni:
google-analytics.com