Cautare

57571 de rezultate pentru "asociatie pentru drepturile soferilor" (6.69 secunde)
Desi aveau programate pentru ieri dezbaterile pe proiectul de lege privind Statutul minoritatilor nationale, deputatii din comisiile care se ocupa de acest proiect nu s-au obosit sa vina la sedinta.
Pentru ca nu si-a incasat toti banii pe agentul termic si apa calda furnizate craiovenilor, Regia de Termoficare a acumulat, la randul ei, datorii catre furnizori.
"Noi am fost prima asociatie din Craiova care am solicitat incheierea conventiilor cu Termoficarea. Angajatii lor au venit, au masurat pentru a inventaria instalatiile de distribuire a agentului termic si aici am ramas.
In timp ce nepotul lui Mititelu se credea stapin absolut peste pamint, un nou mostenitor al boierului Negoescu, Mihai Negoescu, a cerut instantei sa-i recunoasca dreptul de mostenitor pentru o parte din suprafata de 104 hectare.
Campul Mosilor, pe linia verificarii respectarii in ceea ce priveste organizarea si exploatarea jocurilor de noroc, privind marcile si indicatiile geografice, precum si drepturile de autor si drepturile conexe. ... Au fost constatate 3 infractiuni privind drepturile de autor si drepturile conexe privind organizarea si exploatarea jocurilor de noroc.
Si-au lansat impreuna Fundatia Credinta si Dragoste si au fost o aparitie eleganta la Gala premiilor umanitare, organizata special pentru inaugurarea acesteia! Saptamana trecuta a fost una extrem de agitata pentru Denisa Tanase, una dintre surorile trupei Bambi.
Ziua femeilor a fost sarbatorita pentru prima data la 28 februarie 1909 in New York, in amintirea unei greve a unui sindicat al femeilor, greva care avusese loc in 1908. ... Ziua internationala a femeii a fost sarbatorita pentru prima data anul urmator, in 19 martie 1911.
Societatea de Boli Infectioase si HIV/SIDA si Asociatia SOS Drepturile Pacientilor demareaza o noua campanie de testare gratuita pentru depistarea Hepatitei C: ... Realizarea testarii se tace de catre medici voluntari, in cadrul unor caravane medicale organizate in puncte cu trafic maxim pentru facilitarea accesului populatiei la testare.
- Pentru realizarea scopului sau, Consiliul de monitorizare indeplineste urmatoarele atributii, cu respectarea principiilor legalitatii, respectarii demnitatii persoanelor, nediscriminarii, egalitatii de sanse, precum si ale independentei functionale si a personalului, impartialitatii si obiectivitatii:
Aceasta zi reprezinta un bun prilej de a pleda ca fiecare om sa-si poata exercita fara nici un fel de deosebire - de rasa, culoare, sex, limba, religie, opinie politica sau orice alta opinie, de origine nationala sau sociala, avere sau nastere -, toate drepturile:
fie accepta diminuarea salariilor cu 25 de procente, fie accepta denuntarea contractului de munca si incheierea unui contract pentru drepturi de autor, ale carui beneficii nete urma sa fie echivalente salariului anterior.
Conventia privind Eliminarea Tuturor Formelor de Discriminare Rasiala (1965), Conventia Internationala asupra Drepturilor Politice si Civile (1966), Conventia pentru Eliminarea Tuturor Formelor de Discriminare Impotriva Femeilor (1979), Conventia Impotriva Torturii (1984), Conventia Impotriva Apartheid-ului (1985), Conventia Drepturilor Copilului (1989) etc.
Vedeta cere aplicarea legilor europene atat pentru drepturile omului, cat si pentru drepturile animalelor. ... Impresionata de drama traita de parintii copilului si de suferinta pricinuita in familia acestuia, vedeta a depus marti o cerere la Primaria Capitalei pentru a primi aprobarea de a initia un protest.
Zeci de milioane de lei din buzunarele unor craioveni au ajuns in punga unui presedinte de asociatie care n-a putut dovedi ca a fost numit in functie de adunarea generala a acesteia.
De aceea, accentul s-a deplasat, mai intai, spre drepturile omului si apoi spre drepturile minoritatilor, ca instrumente ale schimbarii statutului teritorial al unor zone din Transilvania. Ideea de baza a expertilor de la Budapesta a fost aceea de a consacra, in plan international, drepturile colective ale minoritatilor.
Pentru ca si copiii au drepturi, care nu de putine ori se intampla sa nu fie respectate. Conventia cu privire la drepturile copilului, adoptata de ONU in data de 20 noiembrie 1989, a fost adoptata de toate statelor lumii, devenind cel mai ratificat instrument international.
Observatia de fond a parintelui Terhes este ca, pentru dl.Iohannis, justitia este o problema de securitate nationala.
"Foarte multi ani, Romania a avut o politica de a crea impresia bunelor relatii cu vecinii, sacrificand chiar interesele minoritatilor, nevorbind despre drepturile acestora si necerand vecinilor ca drepturile minoritarilor romani sa fie respectate.
Un subiect intens discutat in IT tine de drepturile de autor asupra proprietatii intelectuale. ... Daca se salveaza pe calculator se numeste ca ai incalcat drepturile de autor, la fel ca si cum ai fi copiat ilegal filmul de pe Internet, aspect care deranjeaza foarte multi utilizatori.
Initial, acest popas se numea Plaja Automobilistilor (in limbaj popular Plaja Soferilor). ... Se numea Plaja Soferilor pentru ca aici poposeau masinile in trecere spre Chiciu, unde Dunarea era traversata in drumul catre litoral.
google-analytics.com