Cautare

57571 de rezultate pentru "asociatie pentru drepturile soferilor" (4.20 secunde)
Consiliul de Monitorizare a Implementarii Conventiei ONU privind Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati a fost infiintat prin Legea 8/2016. ... Pentru orice tara care o ratifica, acea Conventie presupune masuri concrete de evitare a discriminarilor multiple.
Senatorii nu au putut vota ieri, timp de o ora, proiectele initiative aflate pe ordinea de zi a sedintei de plen, din cauza unei greve a soferilor din Senat, care a dus la intarzierea parlamentarilor la munca.
Soferii botosaneni, in special cei care se considera nedreptatiti de masura de ridicare a masinilor parcate neregulamentar, pot apela la Asociatia Soferilor si a Drepturilor acestora din Romania (ASDR), infiintata cu scopul de a denunta abuzurile impotriva soferilor.
24 de organizatii neguvernamentale din Romania si 4 organizatii internationale de drepturile omului au solicitat Curtii Constitutionale a Romaniei (CCR) sa respinga initiativa de restrangere a definitiei familiei prin modificarea articolului 48 (1) din Constitutia Romaniei.
Cercetarea a fost initiata la solicitarea reprezentantilor Directiei Rutiere care, in calitate de principali beneficiari ai acestui studiu, au dorit sa cunoasca, intr-o maniera stiintifica si extinsa, caracteristicile conduitei in trafic a soferilor din Romania, astfel incat, atat activitatile de educatie rutiera, cat si cele de supraveghere si control al traficului derulate de Politia Rutiera sa fie orientate catre categoriile de conducatori auto cele mai predispuse la adoptarea unor comportamente riscante.
Din cauza datoriilor mari catre societatea furnizoare de apa, locatarii au fost obligati sa faca separarea consumului de apa, prin realizarea unei instalatii noi, cu contor pentru fiecare locuinta.
Primarii si autoritatile judetene nu sunt interesati de accesarea fondurilor structurale, care pot fi investite in programe pentru rezolvarea problemelor cu care se confrunta comunitatile locale.
Asociatia Judeteana a Vinatorilor si Pescarilor Sportivi (AJVPS) se afla in conflict deschis cu Compania de Administrare a Fondului Piscicol dupa ce aceasta din urma a incheiat un nou contract peste cel aflat in derulare, avind acelasi obiect de gestionare a bazinelor piscicole, cu o noua asociatie de profil condusa de Ion Stefan.
Cu toate ca este cunoscuta pentru sprijinul acordat copiilor defavorizati si pentru programele de interventie umanitara în situatii de urgenta, un rol central în activitatea World Vision România îl au programele de dezvoltare comunitara.
Prefectul de Suceava, Orest Onofrei, a anuntat ieri ca a initiat infiintarea unei asociatii profesionale a prefectilor si subprefectilor din tara, care sa fie un organism consultativ pentru interesele inaltilor functionari publici.
Presedintele casei de brokeraj Finans Securities a declarat ca intentioneaza sa infiinteze o asociatie nonprofit care sa reprezinte interesele actionarilor minoritari in Societatile de Investitii Financiare (SIF), anunta The Money Channel, care preia o informatie de la NewsIn.
761 au decis sa-si constituie o noua asociatie, 761 "Albina", si au facut toate demersurile legale in acest sens. ... 761, 900 s-au desprins din vechea asociatie si au infiintat asociatia 761 'Albina'.
761 au decis sa-si constituie o noua asociatie, 761 "Albina", si au facut toate demersurile legale in acest sens. ... 761, 900 s-au desprins din vechea asociatie si au infiintat asociatia 761 'Albina'.
Drepturile copiilor pacienti. ... Va atrag astazi atentia asupra unui aspect ignorat aproape cu desavarsire la ora actuala in sistemul medical si legislativ din tara noastra - drepturile copilului pacient. ... Cu toate acestea, in Romania exista o legislatie clara care prevede drepturile copiilor.
Coalitia pentru Familie, neafiliata confesional sau politic, la care au aderat 44 de organizatii neguvernamentale, fundatii si asociatii si 4 federatii romanesti care militeaza pentru promovarea valorilor familiei traditionale, a realizat o recapitulare rapida a principalelor argumente ale Referendumului pentru clarificarea definitiei casatoriei in Constitutie si a motivelor pentru care acestea nu sunt valide.
Cei mai dezavantajati vor fi cu siguranta proprietarii de service si de firme de asigurari, pentru ca noul tip de autoturisme se vor parca singure, vor evita pietonii, chiar daca soferul este un pic distrat, vor mentine distanta de siguranta fata de celelalte vehicule si se vor opri in cazul in care conducatorul auto nu se simte bine sau a adormit.
Pornind de la datele statistice la nivel european, conform carora Romania este tara cu cele mai multe accidente rutiere din UE, un studiu IRES, furnizat ziarului Gandul, analizeaza comportamentul soferilor romani. ... • Despre numarul mare de amenzi pentru viteza: "Cele mai multe sanctiuni se dau pentru depasirea vitezei legale".
Dispozitivele de navigatie cu sistem GPS sunt din ce in ce mai populare si mai folosite in randul soferilor.
Un studiu IRES, furnizat ziarului Gandul, arata ca, in general, comportamentul soferilor romani s-a modificat mai putin decat cel al europenilor pe parcursul unui an, in aprecierea acestora.
Centrul Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor Interpreti (CREDIDAM), una dintre cele mai performante organisme de gestiune colectiva din lume, a implinit saptamana aceasta 22 de ani de existenta.
google-analytics.com