Cautare

1359 de rezultate pentru "asociatia soferilor" (2.68 secunde)
Dintre asociațiile arondate acestuia, cele mai mari datorii le au Asociatia de proprietari nr. 7, 3.050.938 de lei, si Asociatia nr. ... Asociatia nr. 14 este asociatia cu cele mai mari restante din Craiova catre Termoficare, 3.858.800 de lei, iar Asociatia nr.
Senatorii nu au putut vota ieri, timp de o ora, proiectele initiative aflate pe ordinea de zi a sedintei de plen, din cauza unei greve a soferilor din Senat, care a dus la intarzierea parlamentarilor la munca.
Cercetarea a fost initiata la solicitarea reprezentantilor Directiei Rutiere care, in calitate de principali beneficiari ai acestui studiu, au dorit sa cunoasca, intr-o maniera stiintifica si extinsa, caracteristicile conduitei in trafic a soferilor din Romania, astfel incat, atat activitatile de educatie rutiera, cat si cele de supraveghere si control al traficului derulate de Politia Rutiera sa fie orientate catre categoriile de conducatori auto cele mai predispuse la adoptarea unor comportamente riscante.
Asociatiile de proprietari care inregistreaza cele mai mari datorii la energia termica sunt Asociatia de Proprietari nr. 115 - 117.500 de lei, Asociatia de Proprietari nr. 134 /CT 12, 14  - 63.200 de lei, Asociatia de Locatari nr.
Fundatia Vodafone Romania si Asociatia MAME anunta lansarea proiectului Prioritate pentru Sanatate, pentru sprijinirea copiilor si tinerilor cu probleme grave de sanatate din Romania. ... In plus, Asociatia M.A.M.E.
Soferii botosaneni, in special cei care se considera nedreptatiti de masura de ridicare a masinilor parcate neregulamentar, pot apela la Asociatia Soferilor si a Drepturilor acestora din Romania (ASDR), infiintata cu scopul de a denunta abuzurile impotriva soferilor.
Despre COPAC Coalitia Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice din Romania reuneste membri ai mai multor organizatii ale pacientilor, printre care Asociatia Pacientilor Oncologici din Romania, Asociatia Antiparkinson, Asociatia Persoanelor cu Talasemie Majora, Uniunea Nationala a Organizatiilor Persoanelor Infectate cu HIV/SIDA, Societatea de Scleroza Multipla din Romania, Alianta Nationala de Boli Rare din Romania, Asociatia Transplantatilor din Romania, Fundatia Baylor Marea Neagra, Asociatia Romana de Hemofilie, Asociatia pentru Sprijinirea Pacientilor cu Tuberculoza MDR, Asociatia Prader Willi Romania, Asociatia Romana de Cancere Rare, Asociatia Pacientilor cu Boli Reumatismale Inflamatorii din Transilvania "ART".
Asociația ACCEPT ILGA-Europe Amnesty International Comisia Internationala a Juristilor European Commission on Sexual Orientation Law Centrul pentru Resurse Juridice Societatea Academica din Romania Institutul pentru Politici Publice Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile Centrul Parteneriat pentru Egalitate Fundatia Agentia de Dezvoltare Comunitara Impreuna Centrul pentru Inovare Publica Asociatia ActiveWatch Centrul Euroregional pentru Initiative Publice Centrul de Dezvoltare Curriculara si Studii de Gen:
Asociatia Crestin Catolic-Ortodoxa este cea care a cerut cumpararea terenului din domeniul public al orasului pe motiv ca in decembrie 2005 a cumparat la o licitatie tinuta de executorul judecatoresc Marius Eugen Balica constructia din subsol compusa din doua sali de parcare, sapte garaje, incaperi cu destinatie de depozit, sapte holuri, vestiare, grupuri sanitare, coridoare, cinci incaperi pentru birouri, toate situate in fata blocurilor N24, N 25, T14, T15 de pe Calea Bucuresti, cartier Lapus.
Seuleanu a incheiat in anul 2000 un contract de arenda cu Asociatia Agricola Înfratirea Basarabi, prin care ii dadea acesteia in administrare o suprafata de 6,88 hectare de teren. ... Suparat, omul a notificat Asociatia sa-i plateasca partea ce i se cuvenea.
Organizatia Salvati Copiii, Fundatia pentru Educatie si Dezvoltare MediaPro, Muzeul National de Arta al Romaniei, Asociatia Junior Achievement Romania, Asociatia Audiosofia, Fundatia Sense International, Liceul Special Moldova Targu Frumos, Asociatia Young Goldfish, Asociatia pentru Dezvoltare Urbana. ... (224.550 lei) Asociatia Junior Achievement Romania cu proiectul "Vreau sa stiu".
Pe lista primariei se afla si Asociatia FPP Oltenia, o entitate banuita ca ar fi rulat pe piata de capital creditele luate de la BIR de firmele controlate de Dinel Staicu.
In septembrie - Luna Internationala de Lupta Impotriva Limfomului - Asociatia Bolnavilor cu Limfoame desfasoara a treia editie a campaniei "Info Limfom", ce isi propune sa creasca gradul de informare al publicului despre aceasta forma de cancer care ucide in fiecare an mai multi oameni decat calamitatile naturale.
Asociatia P.A.V.E.L. ... Asociatia P.A.V.E.L. ... Asociatia are ca scop imbunatatirea vietii copiilor si tinerilor bolnavi de cancer, leucemie si anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informational, psihologic si material copiilor, tinerilor bolnavi si familiilor lor.
Cele care vor asigura securitatea soferilor la volan vor fi scaunele care, daca este necesar, vor acoperi in intregime persoanele, protejandu-le impotriva unor eventuale coliziuni.
Dispozitivele de navigatie cu sistem GPS sunt din ce in ce mai populare si mai folosite in randul soferilor. ... In general sistemele de navigatie prin satelit imbunatesc conduita soferilor. ... Sistemul de navigare cu GPS permite soferilor sa parcurga distantele propuse in cel mai scurt timp posibil.
Pornind de la datele statistice la nivel european, conform carora Romania este tara cu cele mai multe accidente rutiere din UE, un studiu IRES, furnizat ziarului Gandul, analizeaza comportamentul soferilor romani. ... • Despre influenta inaspririi sanctiunilor asupra soferilor:
Un studiu IRES, furnizat ziarului Gandul, arata ca, in general, comportamentul soferilor romani s-a modificat mai putin decat cel al europenilor pe parcursul unui an, in aprecierea acestora.
Asociatia Fostilor Deportati in Baragan In 1990, la Timisoara a fost infiintata Asociatia Fostilor Deportati in Baragan.
Asociatia 21 decembrie 1989 organizeaza astazi un miting de protest - sustinut si de alte organizatii neguvernamentale - fata de decizia prin care, saptamana trecuta, Curtea Constitutionala a stabilit ca procurorii militari nu mai pot ancheta dosare in care sunt cercetati si civili.
google-analytics.com