Cautare

1339 de rezultate pentru "asociatia cultul eroilor" (3.54 secunde)
Neamul devine etern prin cultul eroilor. ... In fiecare an, in Sfanta zi a Inaltarii Domnului nostru Iisus Hristos celebram si Ziua Eroilor, sarbatoare dedicata eroilor cunoscuti si necunoscuti, cazuti in lupta de-a lungul zbuciumatei noastre istorii nationale pentru credinta, libertate, dreptate, pentru apararea si reintregirea neamului.
Neamul este etern prin Cultul Eroilor. ... Am ales ca titlu al acestei declaratii spusele lui Nicolae Iorga deoarece maine celebram Ziua eroilor, o sarbatoare dedicata eroilor cunoscuti si necunoscuti, cazuti in lupta de-a lungul veacurilor pentru credinta, libertate, dreptate, pentru apararea si reintregirea neamului.
Dintre asociațiile arondate acestuia, cele mai mari datorii le au Asociatia de proprietari nr. 7, 3.050.938 de lei, si Asociatia nr. ... Asociatia nr. 14 este asociatia cu cele mai mari restante din Craiova catre Termoficare, 3.858.800 de lei, iar Asociatia nr.
Autoritatile doljene au depus coroane la Monumentul Eroilor, cu ocazia implinirii a 67 de ani de la eliberarea Romaniei de sub ocupatia nazista Festivitatile dedicate Zilelor Craiovei au debutat ieri cu ceremonialul militar-religios dedicat Zilei Armatei Romane si organizat, ca in fiecare an, la Monumentul Eroilor din cimitirul Sineasca.
Asociatiile de proprietari care inregistreaza cele mai mari datorii la energia termica sunt Asociatia de Proprietari nr. 115 - 117.500 de lei, Asociatia de Proprietari nr. 134 /CT 12, 14  - 63.200 de lei, Asociatia de Locatari nr.
Fundatia Vodafone Romania si Asociatia MAME anunta lansarea proiectului Prioritate pentru Sanatate, pentru sprijinirea copiilor si tinerilor cu probleme grave de sanatate din Romania. ... In plus, Asociatia M.A.M.E.
Palatul Cantacuzino si Ateneul Roman din Bucuresti, Cetatea Histria si Calea Eroilor din Targu-Jiu au fost inscrise pe Lista Patrimoniului European, in cadrul unei reuniuni a ministrilor Culturii din statele Uniunii Europene, organizata la Berlin.
Constructia va fi organizata pe mai multe niveluri - subterane, supraterane si la nivelul solului, iar pasajul subteran va fi perpendicular pe viitoarea Magistrala 5 Drumul Taberei - Eroilor.
Calea Eroilor, aflat pe strada omonima, va asteapta cu o echipa de profesioniști gata sa va ofere o experienta de cumparaturi cat mai placuta! ... Calea Eroilor: ... Calea Eroilor, nr. ... Calea Eroilor include:
Crucea comemorativa a eroilor romani din Primul Razboi Mondial, situata pe Varful Caraiman din Muntii Bucegi, este un monument istoric clasat in grupa A (de valoare nationala si universala), potrivit Listei Monumentelor Istorice alcatuite de Ministerul Culturii.
Metroul dintre Eroilor si Drumul Taberei din Magistrala 5 de metrou va fi finalizat in a doua parte a anului 2016, asadar este vorba de o intarziere de un an si jumatate.
- incepand cu ora 08.00 va avea loc ceremonialul depunerilor de coroane la Monumentul "Eroilor militari romani cazuti la datorie" din Parcul Copilului. ... Palatul Cercului Militar - B-dul Regina Elisabeta - Piata Operei - B.dul Eroilor Sanitari - B-dul Eroilor - str. ... Eroilor - Str.
Despre COPAC Coalitia Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice din Romania reuneste membri ai mai multor organizatii ale pacientilor, printre care Asociatia Pacientilor Oncologici din Romania, Asociatia Antiparkinson, Asociatia Persoanelor cu Talasemie Majora, Uniunea Nationala a Organizatiilor Persoanelor Infectate cu HIV/SIDA, Societatea de Scleroza Multipla din Romania, Alianta Nationala de Boli Rare din Romania, Asociatia Transplantatilor din Romania, Fundatia Baylor Marea Neagra, Asociatia Romana de Hemofilie, Asociatia pentru Sprijinirea Pacientilor cu Tuberculoza MDR, Asociatia Prader Willi Romania, Asociatia Romana de Cancere Rare, Asociatia Pacientilor cu Boli Reumatismale Inflamatorii din Transilvania "ART".
Asociația ACCEPT ILGA-Europe Amnesty International Comisia Internationala a Juristilor European Commission on Sexual Orientation Law Centrul pentru Resurse Juridice Societatea Academica din Romania Institutul pentru Politici Publice Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile Centrul Parteneriat pentru Egalitate Fundatia Agentia de Dezvoltare Comunitara Impreuna Centrul pentru Inovare Publica Asociatia ActiveWatch Centrul Euroregional pentru Initiative Publice Centrul de Dezvoltare Curriculara si Studii de Gen:
Asociatia Crestin Catolic-Ortodoxa este cea care a cerut cumpararea terenului din domeniul public al orasului pe motiv ca in decembrie 2005 a cumparat la o licitatie tinuta de executorul judecatoresc Marius Eugen Balica constructia din subsol compusa din doua sali de parcare, sapte garaje, incaperi cu destinatie de depozit, sapte holuri, vestiare, grupuri sanitare, coridoare, cinci incaperi pentru birouri, toate situate in fata blocurilor N24, N 25, T14, T15 de pe Calea Bucuresti, cartier Lapus.
Seuleanu a incheiat in anul 2000 un contract de arenda cu Asociatia Agricola Înfratirea Basarabi, prin care ii dadea acesteia in administrare o suprafata de 6,88 hectare de teren. ... Suparat, omul a notificat Asociatia sa-i plateasca partea ce i se cuvenea.
Organizatia Salvati Copiii, Fundatia pentru Educatie si Dezvoltare MediaPro, Muzeul National de Arta al Romaniei, Asociatia Junior Achievement Romania, Asociatia Audiosofia, Fundatia Sense International, Liceul Special Moldova Targu Frumos, Asociatia Young Goldfish, Asociatia pentru Dezvoltare Urbana. ... (224.550 lei) Asociatia Junior Achievement Romania cu proiectul "Vreau sa stiu".
Pentru asta, asociatia trebuie sa aiba acordul a cel putin 50% plus 1 din numarul membrilor. ... Intr-o asemenea situatie este Asociatia nr. 13 Eroilor din cartierul Valea Rosie. ... 13 Eroilor, Dinca Leonid, a spus: ... Asociatia este scutita de impozit pentru aceste sume daca ii foloseste in acest scop.
Regina Elisabeta - Piata Operei - Splaiul Independentei - Pod Eroilor - trecere pe celalalt sens al Splaiului Independentei - Pod Izvor - dreapta, pe Bd. ... Halelor, pod Izvor intersectie cu Calea Victoriei, in zona Teatrului Odeon, Pod Eroilor, Piața Alba Iulia, Calea 13 Septembrie, Sos.
Pasajul subteran de la Razoare va fi construit deasupra metroului, din Drumul Taberei, direct la Eroilor. ... unul va face legatura intre Drumul Taberei si Eroilor, iar altul intre fosta Trafic Greu si Pasajul Basarab.
google-analytics.com