Cautare

525 de rezultate pentru "asigurare" (8.08 secunde)
Spre exemplu, o companie care activeaza in comert poate plati pentru o suma asigurata de 100.000 de euro o prima de asigurare anuala de aproximativ 5.000 de euro. ... "Valoarea politei de asigurare pentru manageri se determina printr-un calcul destul de complex.
El a adaugat ca proiectul de act normativ prevede infiintarea unui entitati denumita Pool de Asigurare Impotriva Dezastrelor (PAID), ca societate pe actiuni, prin afilierea firmelor de asigurare autorizate sa incheie asigurari obligatorii pentru locuinte.
Astfel, vizitatorii pot compara ofertele prezente la targ, vor beneficia de consiliere si sprijin din partea expozantilor in alegerea tipului de imprumut, polita de asigurare sau contract de leasing in conditii avantajoase si adaptate posibilitatilor financiare ale fiecaruia.
În ceea ce priveste dispunerea acestora în teritoriu, cu toate ca suprafete calamitate de seceta sunt în tot judetul Dolj, preponderente sunt spre zona de sud.Despagubiri doar pentru culturile asigurateConform legislatiei în vigoare, în cazul în care Doljul va fi declarat zona calamitata, vor fi primite despagubiri doar pentru culturile care au fost asigurate de societatile de asigurare si asigurare-reasigurare.
Potrivit legislatiei în vigoare, în cazul în care judetul va fi declarat zona calamitata, vor fi primite despagubiri doar pentru culturile care au fost asigurate de societatile de asigurare si asigurare-reasigurare.
Societatile de asigurare din România au platit în 2006 indemnizatii brute în valoare totala de peste 2,48 miliarde de lei (733,93 milioane de euro), potrivit raportului pe anul 2006 al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).
Societatile de asigurare din România au platit în 2006 indemnizatii brute în valoare totala de peste 2,48 miliarde de lei (733,93 milioane de euro), potrivit raportului pe anul 2006 al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).
Printre acestea se numara asistenta pe timpul calatoriei, asistenta medicala sau juridica, precum si asigurare de viata.
De la 1 octombrie, toti cei care si-au cumparat scutere vor fi obligati sa plateasca asigurare de raspundere civila auto, adica RCA, anunta un post de televiziune de stiri.
Reprezentantul MIRA a spus ca riscul cedat in reasigurare a fost stabilit la peste 3 miliarde de euro, iar costul reasigurarii nu va depasi 100 de milioane de euro in cazul unui grad de cuprindere in asigurare a locuintelor de 100%.
Totodata serviciile de marketing si cele administrative aferente serviciilor de asigurare-reasigurare, precum si furnizarea de informatii si intocmirea rapoartelor pentru asigurati, nu vor mai fi scutite de plata TVA, incepand cu acest an.
Companiile Allianz-Ţiriac Asigurari, Astra Asigurari si Omniasig au depus, luni, oferte pentru pentru asigurarea flotei de aeronave a operatorului aerian Tarom, in perioada 1 mai 2008-30 aprilie 2009.Operatorul aerian a solicitat servicii de asigurare Casco pentru aeronave civile si piese de schimb si de raspundere fata de pasageri, bagaje, marfa, posta si terti, conform anuntului de licitatie.
asigurare de viata, asigurarea locuintei, asigurare de studii pentru copil. Sau chiar credit ipotecar. Craiovenii cu venituri medii pot munci o viata numai pentru plata facturilor.
Trei societati de asigurari - BT Asigurari, Astra si Ardaf - au înregistrat pierderi de 236,18 milioane de lei (70,8 milioane de euro) în 2007, care reprezinta 57% din nivelul pierderilor cumulate la nivelul pietei de asigurari din România.Fransiza reprezinta partea din dauna care ramâne în sarcina asiguratului si nu se despagubeste de catre societatea de asigurare.
Îti trebuie venituri grase pe luna, giranti peste giranti, ba chiar si asigurare de viata pentru un credit de nevoi personale. ... Aflam ca la suma aceasta trebuie sa ne facem asigurare de viata la ei, deja inclusa în rata de 460 de lei pe luna.
Demersul Allianz-Ţiriac se inscrie in politica Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), care a anuntat, in urma cu doua saptamani, ca politele auto obligatorii RCA vor putea fi emise, incepand cu 1 ianuarie 2009, si in sistem electronic, iar de la 1 ianuarie 2010 contractele de asigurare aferente acestor polite vor fi emise numai in acest sistem.
Brokerii de asigurare spun ca, in ceea ce priveste polita RCA, oamenii nu se uita la companie, ci la pret.
Aceasta este valoarea aproximativa a uneia dintre cele mai scumpe polite de asigurare RCA in Dolj. ... Indicatorii statistici cresc, iar odata cu acestia, si preturile politelor de asigurare.
Care este procedura Firma de asigurare incheie cu clientul o polita Casco. ... In patru dintre procese, firmele de asigurare au castigat la instanta de fond, dar primaria a facut recurs.
176,7 lei, fara TVA, pentru asigurarea de tip CASCO si P&I a bricului "Mircea", catre firma de asigurare Astra si 41.
google-analytics.com