Cautare

525 de rezultate pentru "asigurare" (2.80 secunde)
Eximbank a lansat o asigurare pentru exportatori, prin care acestia primesc despagubiri in cazul unei aprecieri a leului fata de euro sau dolar cuprinsa intre 2% si 15%, a comunicat Eximbank.
Prima polita de asigurare obligatorie a locuintelor din Romania a fost emisa, a anuntat miercuri PAID (Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor), societatea comerciala de gestionare a acestor asigurari.
Politele de asigurare facultativa a locuintei se vand mai bine decat cele obligatorii - lansate in urma cu o luna. ... Proprietarii de locuinte din Romania au ca termen de asigurare sase luni de la data intrarii in vigoare a obligatiei, adica luna ianuarie 2011.
Signal Kapital Star este o asigurare de viata de tip Unit Linked, prin care clientii Signal Iduna isi pot spori veniturile, investind intr-un produs de asigurare ce are o puternica componenta de investitie in fonduri de investitii reglementate.
Cei care nu au incheiat asigurarea obligatorie a locuintei vor fi pasibili de amenzi din august 2012 Primarii vor putea amenda persoanele care nu au incheiat o polita de asigurare obligatorie a locuintei doar din luna august 2012, potrivit termenului rezultat din Legea 260/2008 modificata si republicata, desi Ministerul Administratiei si Internelor a anuntat ca data limita este 15 iulie 2010.
Directorul Fondului pentru Victimele Strazii, Sorin Greceanu, avanseaza un scenariu deloc fantezist care ar putea presupune, intr-o prima faza, scumpirea de pana la zece ori a primei medii pentru politele de asigurare civila auto.
h) prima de asigurare voluntara de sanatate, conform legii, in limita echivalentului in lei a 250 euro anual pentru o persoana; ... d) cheltuielile cu primele de asigurare, altele decat cele prevazute la alin.
Premierul Boc detine un apartament de 63 mp la Cluj-Napoca, un autoturism Peugeot achizitionat in leasing in 2007, pentru care trebuie sa plateasca rate pana in 2010, si are depozite bancare de peste 160.000 lei plus economii in valuta, avand si o polita de asigurare pe numele sau si al copiilor.
Mai multe companii de asigurare isi vor da duhul pana la data integrarii Romaniei in Uniunea Europeana din cauza faptului ca asiguratorii vor trebui sa-si majoreze capitalul social.
Companii de asigurare si reasigurare din Austria, Grecia si Ungaria sunt interesate sa intre pe piata romaneasca de profil deoarece nu pot face fata concurentei de pe piata unica europeana, iar la noi gasesc cu usurinta nise de piata.
"La fel ca in anul precedent, indemnizatiile platite catre asigurati si beneficiarii de asigurari s-au majorat intr-un ritm mai alert decit primele subscrise, ceea ce exprima o crestere a daunalitatii si, in acelasi timp, o buna dovada ca societatile de asigurare isi onoreaza obligatile asumate ", a afirmat Crisan.
Mirela Antohi, purtator de cuvant al CSA, ne-a declarat ca s-a renuntat la pragul de majorare de la 30 iunie pentru ca pana la sfarsitul anului societatile de asigurare aflate in dificultate sa aiba timp pentru a gasi investitori care sa le cumpere.
„Prin modificarea legii, ar putea ca primele de asigurare pentru locuinte sa fie deductibile fiscal“, a afirmat Tecau. ... De remarcat ca acest lucru va duce implicit la scumpirea politelor de asigurare.
La 1 ianuarie 2006, exista mari sanse ca de pe piata sa dispara cel putin cinci societati de asigurare.
Romania a primit cartonas galben de la Comisia Europeana din cauza numarului mare de masini care circula fara asigurare obligatorie. ... Astfel, persoanele care nu au incheiata asigurare RCA valabila "vor primi o instiintare oficiala cu privire la efectele neindeplinirii obligatiilor legale in cazul punerii in circulatie a vehiculelor respective.
Tarom a solicitat oferte pentru furnizarea de servicii de asigurare a aeronavelor si pieselor de schimb si asigurare de raspundere fata de pasageri, bagaje, marfa, posta si terti. Contractul de asigurare va fi incheiat pentru intervalul 1 februarie 2006-31 ianuarie 2007.
"Piata de capital romaneasca a ajuns poate in sfarsit la varsta maturizarii si asta pentru ca societatile de asigurare au inceput sa investeasca in actiunile si obligatiunile noastre", a spus Stoica, el participand ieri la lansarea a trei fonduri de investitii administrate in lei de catre compania Interamerican.
Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) le cere proprietarilor de autovehicule, care au asigurare obligatorie de raspundere civila auto (RCA) valabila, sa verifice daca societatile de asigurare la care au incheiat respectiva polita au transmis corect datele catre CEDAM.
Dupa aderare, polita de asigurare obligatorie de tip RCA se va extinde si va ingloba si asigurarea Cartea Verde. ... Extinderea valabilitatii politei RCA va presupune si majorarea primelor de asigurare cu circa 30-40%, potrivit reprezentantilor companiilor.
Membrii Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania (UNSAR) nu sunt de acord cu infiintarea Companiei de Reasigurare Impotriva Dezastrelor (CRID), recomandand autoritatilor centrale crearea unui "pool de asigurare", potrivit Mediafax.
google-analytics.com