Cautare

525 de rezultate pentru "asigurare" (3.84 secunde)
Aceasta asigurare va acoperi riscurile de cutremur, inundatii, alunecari de teren si furtuna pentru sume de asigurare ce vor fi diferite pentru mediul rural si cel urban.
„Este evident ca societatile noastre de asigurare nu au capacitatea sa acopere riscurile catastrofice din resurse interne si atunci externalizam riscul. Reasiguratori ca Scor Reassurances din Franta sau Munich Re, precum si brokeri de asigurare ca AON din Londra sunt interesati de reasigurare“, a precizat oficialul CSA.
Ei trebuie sa plateasca in fiecare an o prima de asigurare pentru raspunderea civila auto. ... Cum 80% din despagubirile platite de firmele de asigurare din Romania provin din domeniul auto, e clar ca problema nu poate fi neglijata.
Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare (UNSAR) a renuntat sa ceara Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) majorarea limitelor pana la care se pot scumpi politele de raspundere civila auto (RCA).
Proprietarii aproximativ un milion de masini care nu si-au incheiat asigurare obligatorie de raspundere civila auto (RCA) vor avea surpriza sa nu mai poata circula cu respectivele autoturisme, din cauza ca le vor fi radiate.
Politele de asigurare vandute prin ghiseele bancilor comerciale, cunoscute sub denumirea de bancassurance, sunt foarte raspandite in Europa Occidentala.
existenta contractului de asigurare Contractul de asigurare se incheie in forma scrisa si va cuprinde, conform Legii nr. ... primele de asigurare; ... Contractul de asigurare nu se poate dovedi prin martori, chiar daca exista un inceput de dovada scrisa.
Dupa ce va fi pusa la punct, arhiva CEDAM va permite autoritatilor sa suspende automat certificatele de inmatriculare ale autovehiculelor fara asigurare. ... Erorile sunt puse in special pe seama agentilor de asigurare, care, in goana dupa incheierea cat mai multor polite RCA, au gresit datele de identificare din contracte.
Prime de asigurare de 20 de euro pe an Administratia si Internele, Mediul, Transporturile si Agentia pentru resurse minerale sunt institutiile care urmeaza sa se ocupe de proiectul privind asigurarea obligatorie a locuintelor.
Aceasta asigurare se incheie, in mod obligatoriu, atunci cand vrei sa circuli in strainatate, pentru perioade de 15 zile sau mai mult (20-90 de zile). Primele de asigurare sunt exprimate in dolari si se achita integral si anticipat in lei, la cursul de referinta al BNR din data platii.
Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a constatat, pentru activitatea de anul trecut, abateri fata de legislatia in vigoare, mai mult sau mai putin grave, in timpul celor 20 de operatiuni de control efectuate in cursul anului trecut la societati de asigurare.
Adica aceste pensii vor corespunde perioadelor de asigurare incheiate in fiecare dintre statele in cauza. ... In acest caz, statul roman va calcula suma pensiei la care ati avea dreptul dupa 40 de ani de asigurare aici.
Institutia de reglementare in do­meniul asigurarilor mai precizeaza ca primele pentru politele RCA sunt stabilite exclusiv de catre societatile de asigurare, care vor fi singurele in masura sa decida daca le majoreaza sau le diminueaza.
Expirarea politei RCA si reclamele din ce in ce mai dese la aceste produse ii fac pe conducatorii auto sa se gandeasca de mai multe ori pana sa aleaga compania cu care va incheia o astfel de asigurare pentru 2007.
Hotararile si masurile luate atat de oficialitatile romane, cat si de cele europene in privinta politelor de asigurare de raspundere civila auto (RCA) par a se schimba de la o zi la alta, ceea ce face sa adanceasca nemultumirea conducatorilor auto.
Omniasig si Asirom isi disputa contractul de asigurare a parcului auto al RAT Craiova.
Romanii cu case modeste vor plati 0,8 euro pe luna pentru asigurare, conform proiectului de lege privind asigurarea obligatorie a locuintelor, aprobat de Senat si care urmeaza sa fie discutat in Camera Deputatilor.
În cazul în care debitorul moare, banca îsi recupereaza banii de la societatea de asigurare, iar mostenitorii sunt scutiti de datoria de a plati în continuare ratele defunctului.
În cazul în care debitorul moare, banca îsi recupereaza banii de la societatea de asigurare, iar mostenitorii sunt scutiti de datoria de a plati în continuare ratele defunctului.
Asiguratorii din Romania incaseaza circa 3 milioane euro anual pe politele de asigurare de malpraxis, in conditiile in care prima medie este de 5-7 euro pentru asistentii medicali si de 50 euro pentru medici, a spus miercuri directorul general al SRBA Broker de Asigurare-Reasigurare, Gheorghe Grad.
google-analytics.com