Cautare

580 de rezultate pentru "asigurare rca" (2.61 secunde)
Propuneri ale unor service-uri auto catre ASF pentru un pret corect la RCA: Sa se tina cont de raspunderea personala a soferului masinii in baza CNP-ului Asociatia service-urilor auto independente (ASSAI) a transmis luni catre ASF si asiguratori propuneri care ar imbunatati modul de calcul al pretului politei RCA.
Firmele de asigurari au inceput sezonul promotiilor la asigurarile de raspundere civila auto (RCA).
Aplicatia te anunta cand iti expira ITP-ul Daca ai un automobil si vrei sa verifici valabilitatea asigurarii auto RCA sau vrei sa iti cumperi alta, la un pret mai bun, o poti face foarte simplu, de pe internet, pe telefon sau tableta. ... Pentru verificarea politelor RCA, dati click AICI:
Majoritatea companiilor de asigurari practica la asigurarile de raspundere civila auto (RCA) tarife minimale, adica la un nivel cu 10% mai mic decat cel propus de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).
Carrefour si OttoBroker au lansat Bursa RCA, prima actiune din programul national "Asigurari pentru toti", vineri 6 noiembrie la toate standurile "Carrefour OttoBroker - Asigurari pentru toti" din hipermarket-urile si galeriile comerciale din tara:
Proprietarii de autoturisme care nu au incheiat RCA vor fi instiintati de politie ca au certificatele de inmatriculare ale masinilor suspendate. Sute de mii de soferi care au incheiat polite RCA trebuie sa mearga din nou la agentii de asigurari pentru a-si corecta datele gresite inscrise in contracte.
Costul asigurarii obligatorii auto, cunoscuta si sub numele de RCA, va creste anul viitor cu maximum 50%, conform ultimelor calcule facute de autoritatea de reglementare si control de pe piata asigurarilor.
Asigurarile obligatorii de raspundere civila auto (RCA) valabile pentru 2006 vor fi insotite cel mai probabil de vigneta. ... red) propunem de la 1 ianuarie 2006 ca toate politele de asigurare sa fie insotite de vigneta ca sa vedem cum functioneaza sistemul“.
Pe langa amenda usturatoare, soferilor fara RCA li se retin atat numerele de la masina, cat si certificatul de inmatriculare.
Sumele minime pe care vor fi obligati sa le plateasca asiguratorii dupa 1 ianuarie 2007 in cazul politelor RCA vor fi de 100.000 de euro pentru daune materiale, respectiv 350.000 de euro pe persoana in caz de vatamari corporale, a anuntat Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).
Expirarea politei RCA si reclamele din ce in ce mai dese la aceste produse ii fac pe conducatorii auto sa se gandeasca de mai multe ori pana sa aleaga compania cu care va incheia o astfel de asigurare pentru 2007.
Asigurarea RCA poate ajunge la 1000 de euro Piata RCA din Romania risca sa se blocheze daca sumele platite de asiguratori sub forma de daune materiale si, mai ales, pentru vatamari corporale si decese vor continua sa creasca in ritmul actual, arata, pentru ECONOMICA.NET, unul dintre cei mai experimentati specialisti in domeniu.
ßoferii trebuie sa fie foarte atenti la data expirarii asigurarii obligatorii de raspundere civila auto (RCA) pentru ca daca inainte cu o luna nu denunta contractul, vor ramane si anul viitor legati de aceeasi societate de asigurare.
Hotararile si masurile luate atat de oficialitatile romane, cat si de cele europene in privinta politelor de asigurare de raspundere civila auto (RCA) par a se schimba de la o zi la alta, ceea ce face sa adanceasca nemultumirea conducatorilor auto.
Contractul de asigurare obligatorie a locuintelor se incheie numai cu asiguratorii asociati in Polul de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale (PAID - constituit ca societate comerciala de asigurare-reasigurare).
Comertul la taraba cu polite RCA a adus sanctiuni pe capul directorilor de la cinci societati de asigurari. ... Vanzatorii volanti de polite de asigurare auto RCA au devenit sperietoarea directorilor companiilor de profil.
Directorul sucursalei galatene a unei firme de asigurare-reasigurare din Bucuresti s-a ales cu dosar penal, fiind prins de specialistii Serviciului Investigatii Fraude ca emitea tichete de asigurare RCA chiar daca nu avea dreptul.
Ritmul de crestere a despagubirilor la politele RCA se situeaza peste cel al subscrierilor pe acest segment de piata, evolutie ce arata ca tarifele practicate nu acopera obligatiile asumate de asiguratori fata de clienti, a declarat, miercuri, vicepresedintele CSA, Constantin Buzoianu.
Politia atentioneaza soferii care circula cu masini neasigurate sa-si incheie pana la 1 februarie politele obligatorii de raspundere civila auto (RCA). ... Romania a primit cartonas galben de la Comisia Europeana din cauza numarului mare de masini care circula fara asigurare obligatorie.
Politele RCA care vor cuprinde si costurile asigurarilor tip Carte Verde vor fi de doua ori mai scumpe de la anul.
google-analytics.com