Cautare

859 de rezultate pentru "armata" (5.01 secunde)
Avem cel putin doi reprezentanti ai castei militare care, in raport cu pensiile celor din Armata, si-au pierdut onoarea. ... Armata este indispensabila unui stat.
De aceea, eu zic ca acesta a fost un avertisment dat de - nu stiu cine -, de armata, sa zicem. ... Credeti ca nu va putea islamiza, cu fideli de-ai lui, armata turca?
Trecerea la armata profesionista se va produce, teoretic, dupa 1 ianuarie 2007, insa in practica acest proces aproape s-a incheiat, iar tinerii ar trebui deja sa se regaseasca pe piata muncii din judet.
Nu mi-as permite niciodata Dupa ce presa a relatat afirmatiile sale de luni, din cadrul dezbaterilor asupra unei initiative legislative privind declararea zilei de 26 Octombrie - Ziua Miscarii de Rezistenta Armata Anticomunista, senatorul PSD Serban Nicolae revine cu explicatii si acuza agentia news.ro ca i-a denaturat afirmatiile.
Razboiul care se ducea pe teritoriul Romaniei adusese la Chisinau valuri de refugiati din Vechiul Regat, din Transilvania, Bucovina, dar mai ales ardeleni din armata austro-ungara. ... Ca solutie imediata pentru anarhia care se instaura, partidul a adoptat un program de autonomie a Basarabei, cu armata, justitie si scoala proprie.
Pe parcursul unei nopti dramatice, a devenit clar ca nu intreaga armata participa la lovitura de stat. ... Sute de persoane au iesit pe strazile din Istanbul, dupa anuntul loviturii de stat militare si al preluarii controlului de catre Armata.
23 August 1944 In urma bataliei de la Targu Frumos din luna Mai a anului 1944 fortele romane si germane au reusit sa opreasca armata sovietica si sa stabilizeze linia frontului.
Mi s-a spus, Nu, asa se intampla pentru Romania, in semn de respect pentru Armata Romana, pentru cei care au fost alaturi de noi in teatre de operatiuni, pentru cei pe care ne bazam intr-o regiune speciala, si, din acest punct de vedere, cred ca multumirile si onorurile se adreseaza dumneavoastra si cu aceasta ocazie vreau sa fac aceasta precizare si sa va multumesc pentru faptul ca orice oficial politic roman care merge in vizita la partenerii nostri strategici primeste pentru dumneavoastra aceste multumiri si aceste aprecieri.
Media paralele, invatamant paralel, au intrat in armata. ... Cu timpul, ei si-au infiltrat oamenii in structurile puterii, inclusiv si indeosebi in armata, justitie, media. ... Deci, aceasta lovitura de stat n-ar fi fost pentru sprijinirea unui regim laic, cum face de obicei armata?
Erau gesturi menite sa sugereze ceva aflat in pregatire, preludiul unui atac sau manevre politico-militare capabile sa intimideze si sa tina ocupata o forta armata care se afla la acea ora angrenata in lupta cu propriul popor?
Sunt trimise trupe de Armata, Militie, Securitate pentru a dispersa multimea; ... Armata e cu noi! ... Actul lui Vasile Milea marca prin sacrificiul de sine, semnal rupturii totale intre armata si a comandantului suprem. ... Incepe diversiunea armata.
Noul ministru al Apararii, democratul Sorin Frunzaverde a declarat, joi, la ceremonia de instalare in functie, ca este onorat sa revina la conducerea MApN dupa sase ani, intr-o perioada in care Armata, odata cu intrarea in UE, devine profesionista.
Despre Armata Turcia este unul din putinele state in care armata are o voce extrem de puternica. ... Armata a devenit un organism de supraveghere a performantei guvernarii.
Am prezentat, in articolul de saptamana trecuta, faptul ca ufologul Paul Dean, intr-o postare din august 2018, a adus mai multe dovezi ca aceasta afirmatie era mincinoasa, intrucat armata americana a mentinut permanent canale de raportare formale pentru observatiile OZN, precum si proceduri de investigare ale acestora.
"Astazi, armata este in plin proces de transformare pentru a deveni o armata mobila, flexibila, capabila sa indeplineasca in cele mai bune conditii misiunile pe care le indeplineste.
Au sprijinit armata in momentele grele, preaderarii la NATO, au impartasit cu noi si emotiile, si suferintele pierderilor din teatrele de operatii, au impartasit cu noi totusi gandul ca Romania, la granita de Est a Aliantei, are si responsabilitati alaturi de aliati in spiritul apararii unor valori universale comune", a declarat Corneliu Dobritoiu.
Ramane constanta increderea in armata si biserica, cu o usoara inversare fata de anii trecuti, cand biserica era prima la capitolul incredere. Acum, pe primul loc este armata, desi diferentele sunt foarte mici.
Armata, marea absenta Azi e ziua Armatei. ... Armata si-a facut datoria, si in 1877, si in 1916-1918, si in cel de-al Doilea Razboi Mondial. ... Am serioase indoieli ca acum Armata este mai pregatita sa faca fata unui conflict decat a fost in 1939, sau in 1916, sau in 1877.
Armata, Jandarmeria si Biserica raman in topul increderii romanilor Institutiile interne in care romanii au cea mai mare incredere raman Armata, Jandarmeria si Biserica, iar in privinta institutiilor internationale topul este condus de NATO, urmat de ONU si UE, releva un sondaj INSCOP realizat in perioada 10 - 15 septembrie.
De acum armata isi va pierde definitiv capacitatea de a influenta lucrurile in tara si, de ce nu, se va islamiza, la randul ei, urmand modelul politic.
google-analytics.com