Cautare

1046 de rezultate pentru "arhiva stiri" (3.29 secunde)
Cum functioneaza arhivele la MAE si la Ministerul Culturii Arhiva Ministerului Culturii s-a mutat din buncarul de sub Casa Scinteii undeva in cladirea Bibliotecii Nationale, unde functioneaza acum si Ministerul Culturii.
Va fi un jurnal zilnic Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta duminica, 26 iunie, principalul jurnal de stiri al Antenei 3, difuzat intre orele 20.00-20.50.
Breaking news-uri pentru inselarea telespectatorilor Televiziunile de stiri ii fac campanie mascata lui Traian Basescu In ultimele zile asistam la o escaladare a pacalirii romanilor. In programele informative ale televiziunilor de stiri sunt prezentate declaratii politice electorale ale lui Traian Basescu sub forma unor stiri.
Fostul presedinte Emil Constantinescu a declarat ieri ca el a fost primul care a desecretizat arhiva ICE Dunarea, in 2000.
ION ILIESCU pentru ARHIVA DE AUR A OLTENITEI ! ... SORIN DANCIU PENTRU ARHIVA DE AUR Este cunoscuta preocuparea profesorului Sorin Danciu de a alcatui o adevarata arhiva de aur a personalitatilor care au vizitat, de-a lungul timpului, Calarasiul.
plan de aparare a Penitenciarului Pelendava din Craiova - par sa fi disparut misterios din arhiva puscariei, fiind ori furate, ori trimise "din greseala"
CNN International este liderul pietei globale a televiziunilor de stiri cu program de 24 de ore. Grila de programme a postului, lansat in 1985, cuprinde cele mai noi stiri - o performanta devenita marca a CNN International - informatii financiare, stiri sportive, stiri de ultima ora, analize si documentare.
Lucian Pirvoiu nu mai prezinta "Ora de Stiri" de la TVR pentru ca a facut "afirmatii inacceptabile" in emisiune Jurnalistul Lucian Pirvoiu nu va mai prezenta emisiunea "Ora de Stiri", "in urma afirmatiilor inacceptabile" facute in editia de miercuri a programului, pana la o concluzie a Comisiei de Etica din TVR, sesizata in acest caz, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Televiziunea Publica.
Senatorul PSD Titus Corlatean a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca declaratiile facute de Miron Mitrea despre arhiva Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (DGIPI) nu ajuta PSD si obiectivului partidului de a castiga alegerile prezidentiale, el adaugand ca asteapta de la Mitrea sa lase deoparte animozitatile de ordin personal.
Televiziunea de stiri Vox News a primit, marti, licenta audiovizuala de la Consiliul National al Audiovizualului (CNA) si se va lansa pana la sfarsitul anului, dupa cum a anuntat, in sedinta CNA, directorul postului, Emil Jascau.
Toate aceste subiecte au rulat ore intregi, zile la rand, in nesfarsite dezbateri la mai toate televiziunile, dar mai ales la cele de stiri. ... Este vorba de televiziunile de stiri.
· https://www.sensotv.ro/sanatate/Publicitate-7203/paul-georgescu-campion-la-canalul-manecii- · https://www.sensotv.ro/stiri/Arhiva-stiri-7245/paul-georgescu-romanul-care-a-traversat-canalul-manecii-intr-un-timp-record · https://www.sensotv.ro/stiri/Arhiva-stiri-7254/s-a-intors-in-tara-paul-georgescu-romanul-care-a-traversat-canalul-manecii-intr-un-timp-record · https://www.sensotv.ro/sanatate/Campanii-6984/catena-farmacia-inimii-sustine-campionii- · https://www.sensotv.ro/sanatate/Campanii-7264/campionii-se-intorc-mereu-acasa · https://www.sensotv.ro/lifestyle/Sport-7382/traversarea · https://www.sensotv.ro/sanatate/Campanii-7140/catena-farmacia-inimii-sustine-campionii-campioni-vise-ambitii-partea-1-iunie-2016 · https://www.sensotv.ro/sanatate/Campanii-7141/catena-farmacia-inimii-sustine-campionii-echipa-catena-se-pregateste-de-aventura-partea-a-2-a-iulie-2016
Arhiva SRI, transferata cu cladire cu tot Arhiva SRI trebuie transferata, cu tot cu cladire, catre CNSAS si trebuie deschise toate dosarele fostei Securitati, mai putin cele care sunt active ca secrete de stat, a spus presedintele Basescu.
Colegiul CNSAS i-a solicitat ieri directorului SRI, Radu Timofte, sa-i fie predate arhiva fostei Securitati, instrumentele de evidenta ale acesteia si cladirea unde este depozitata.
Guvernul britanic a realizat un program de peste cinci ani pentru a declasifica si a pune la dispozitia marelui public toata arhiva de rapoarte OZN pe care o detinea.
Ieri, in cadrul unei intalniri dintre conducerea SIE si membrii Colegiului CNSAS, desfasurata "intr-o atmosfera de solicitudine reciproca", conducerea Serviciului de Informatii Externe a anuntat ca va preda arhiva declasificata, microfilmele documentelor intocmite de Securitate, sistemul de regasire automata a datelor din arhiva, cat si a dosarelor de personal ale ofiterilor care au facut politie politica.
Secretarul general al PRM, Gheorghe Funar, il acuza pe politologul Vladimir Tismaneanu ca a sustras documente din arhiva PCR, pe care le-a transportat ilegal in SUA cu scopul de a le vinde.
Doar o treime din dosarele operative ale DGIPI se afla in arhiva institutiei, restul documentelor regasindu-se in fisetele ofiterilor, a declarat ministrul interimar al Internelor, Vasile Blaga, care a adaugat ca a sesizat Parchetul General cu privire la situatia a opt ofiteri.
- Desi sapaturile au fost realizate din bani publici, rapoartele lor nu se pastreaza nici in arhiva fostei directii a monumentelor istorice (astazi arhiva Institutului Monumentelor Istorice) asa cum ar fi fost firesc. ... Documentatia nu a ramas nici in Arhiva Institutului de Arheologie, unde R.
- Am mostenit de la ultima sotie a bunicului meu, Printesa Elena, care a fost nascuta Elena Lupescu, arhiva lui Carol al II-lea. ... - Cat este de pretioasa arhiva regala? ... - Veti continua sa valorificati arhiva regala?
google-analytics.com