Cautare

505 de rezultate pentru "arges" (3.19 secunde)
3 Arges cu 17.347 voturi. La scurt timp, senatorul UDMR Gyerko Laszlo este ales membru in Consiliul Concurentei. Din motive de incompatibilitate el si-a anuntat demisia din Senat.
Premierul nu are nevoie sa isi bata cuie in talpa - se vor scoate din nou la parada Matusa Tamara, Zambaccianul, dosarele lui Serban Mihailescu, ale baronului Nicolescu de la Arges- cel cu lesinul in direct, orice pentru a-l plasa intre ciocanul partidului si nicovala opiniei publice.
un complex format din termocentrala Turceni si hidrocentralele Curtea de Arges si Hateg; al doilea complex format din hidrocentralele din Ramnicu Valcea si termocentralele Isalnita, Craiova, Constanta Palas;
Deputatul Adrian Miutescu, liderul PNL Arges a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca va avea loc o remaniere in cel mult doua saptamani.
Un tanar a fost prins cu hasis in lenjeria intima, dupa ce masina acestuia a fost oprita de politisti pentru un control de rutina pe raza localitatii Bascov, judetul Arges.
Franciza Mikit este disponibila in toata tara, insa in zonele Bacau, Buzau, Focsani, Arges si Bucuresti se pot semna contracte de franciza doar cu investitorii cu capacitate financiara mare.
In cele patru zile de joc se vor afla fata in fata Parlamentarii si CSS Mangalia, Parlamentarii si Ziaristii (alesi, probabil, dupa criterii stiute probabil doar de partidul aflat in opozitie, pentru ca invitatiile pentru toata lumea au intarziat sa apara), Cantaretii (l-am si zarit pe Kamara, jumatatea „neagra“ a formatiei Alb-Negru) si Rapid, Farul si FC Arges.
Vreau sa fie foarte clar, nu sunt dispus sa fac nici o concesie pe acest subiect, nici un compromis“, a declarat ieri - la conferinta organizatiei judetene Arges a partidului - presedintele PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu.
Dupa ce cumetrii fostului presedinte al PD, Traian Basescu, Gheorghe Seculici si Ion Carstoiu, au ocupat functiile de vicepremier si, respectiv, prefect de Arges, a venit randul actualului lider democrat, Emil Boc, sa-si promoveze finul.
Controalele au fost efectuate de inspectorii din cadrul DRAOV si al directiilor si birourilor subordonate, verificarile vizand respectarea reglementarilor legale si vamale in vigoare de catre persoane fizice si juridice. Controalele au fost efectuate pe raza judetelor Dolj, Gorj, Olt, Valcea, Arges si Teleorman.
Se mai lucreaza la intersectia Batasani, pe strazile Herculane,valea Timisului, Curtea de Arges, Gaesti, Vartejului, Pitesti, lucrari ce vor fi finalizate pana la data de 5 august.
Boureanu a respins acest ultimatum, iar in sedinta de ieri a Delegatiei Permanente Tariceanu a propus, conform statutului partidului, aplicarea unei sanctiuni severe pentru deputatul PNL de Arges.
Dupa confruntarea din Zavoi, aluministii mai au in program un "examen", acesta fiind programat pentru sambata, urmand sa intalneasca pe FC Arges, data si ora desfasurarii nefiind momentan stabilite.
Stuttgart, din iulie 1999, Paul Codrea - de la Dinamo Bucuresti (imprumutat la FC Arges Dacia Pitesti) la Genoa Cricket and Spa din Italia, realizat in ianuarie 2001, Florin Cernat - din februarie 2001, de la Dinamo Bucuresti la Dinamo Kiev din Ucraina, Bogdan Mara - din iulie 2001, de la Dinamo Bucuresti la Deportivo Alaves, Nicolae Mitea - din august 2003, de la Dinamo la Ajax Amsterdam, Lucian Sanmartean - din august 2003, de la Gloria Bistrita la Panathinaikos Atena, Florin Bratu - din septembrie 2003, de la Rapid Bucuresti la Galatasaray Istanbul, Dan Alexa - de la Dinamo Bucuresti la Guoan Beijing, in Republica Populara Chineza, realizat in luna iunie 2004 si Adrian Mihalcea - din iulie 2005, de la Dinamo Bucuresti, la Chunnam Dragons din Coreea de Sud.
Totodata, presedintele PNL Arges, deputatul Adrian Miutescu, a declarat ca fuziunea trebuie sa aiba loc in cel mai scurt timp.
Curios este faptul ca tot ieri, si tot la Pitesti, vicepresedintele PNL Arges, Valeriu Acatrinei, a sustinut acelasi lucru. El declarat, potrivit Agentiei Amos News, ca exista posibilitatea caderii Guvernului in plenul de marti al Parlamentului.
Potrivit politistilor, cantaretul a fost inregistrat de aparatul radar, conducand cu 127 de kilometri la ora, in localitatea argeseana Albota, fiind oprit de agentii de la Serviciul Politiei Rutiere Arges.
Iau lemn de fag din apropiere de la Curtea de Arges. Fiecare obiect pe care il fac are o poveste.
- pristornice - bete (pentru femei), la 50 RON - se purtau inainte la fote - valnic (din Dambovita) - la 150 RON - marame din borangic 100% - la 350 RON - ii din Arges si din Dambovita
"Am adus la aceasta editie un covor de lana vechi de 60 de ani, de 6 metri lungime - din Arges, si un covor de lana vechi de 90 de ani!
google-analytics.com