Cautare

505 de rezultate pentru "arges" (2.56 secunde)
A fost nebunie totala pe Arena Nationala la partida dintre FCSB si FC Arges din etapa cu numarul 12 din Liga 1, incheiata cu victoria ros-albastrilor, scor 3-2.
Vali Cretu (33 de ani), de la FCSB, s-a declarat deranjat de reprosurile pe care le-a primit, la finalul meciului cu FC Arges.
Arnold Garita (27 de ani) a sosit in aceasta vara la FC Arges, iar evolutiile atacantului camerunez l-au impresionat pe Gigi Becali (64 de ani), care a recunoscut ca il vrea la FCSB din iarna.
Marius Croitoru (42 de ani) a semnat in cursul zilei de miercuri contractul cu FC Arges. Tehnicianul a preluat formatia din Trivale dupa ce pitestenii au renuntat la serviciile lui Andrei Prepelita (36 de ani).
Andrei Prepelita (36 de ani) a fost inlocuit la FC Arges cu Marius Croitoru (42 de ani). Deja fostul antrenor al echipei din Trivale a transmis ca nu poate sa-i ureze decat succes celui care l-a inlocuit, dar, in acelasi timp, a ridicat si o intrebare catre sefii clubului:
O alta echipa care a revenit in acest sezon in Liga I, FC Arges, a facut instructie cu rapidistii chiar la ei acasa, aprinzand, practic, fitilul eternului butoi de pulbere care este in Giulesti.
Arges, unde au fost identificati si ulterior, condusi la sediul Politiei Capitalei sase dintre membrii gruparii, respectiv: ... Arges, N. Tudor de 38 de ani, D.
Politistii din Arges au anuntat ca vor verifica modul in care turistii au ajuns, pe un sector de drum inchis circulatiei, la Cabana Capra, unde sambata seara a avut loc o avalansa de proportii.
Potrivit NewsIn, politistii din cadrul IPJ Arges au precizat ieri ca microbuzul implicat in accidentul din Ungaria era inmatriculat in Arges, pe numele unei persoane fizice, ca autovehicul cu 8+1 locuri.
- DN 73C Campulung - Curtea de Arges, restrictionat pentru vehicule cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone; - DN 73C Curtea de Arges - Ramnicu Valcea, restrictionat pentru vehicule cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone;
Inspectorii vamali din cadrul Directiei Regionale pentru Accize si Operatiuni Vamale (DRAOV) Craiova si directiilor judetene pentru accize si operatiuni vamale Dolj, Arges, Olt, si Valcea au aplicat recent amenzi in cuantum de 75.000 de lei si au retinut in vederea confiscarii 93 litri tuica si 45 pachete tigarete fara documente de provenienta si fara timbre fiscale.
CFR Cluj s-a impus in fata celor de la FC Arges, 3-1, intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 26 a Ligii 1.
Dupa doua etape in care a avut o remiza si o infrangere, Universitatea Craiova a castigat cu 1-0 meciul cu FC Arges, din etapa a 28-a.
Presedintele Universitatii Craiova s-a aratat surprins de cele spuse de Mirel Radoi la finalul meciului cu FC Arges, scor 1-2, in Cupa Romaniei. ... De asta nu ai castigat cu FC Arges.
CFR Cluj a invins-o pe FC Arges cu 1-0 si s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei. La finalul jocului, Dan Petrescu a remarcat ca, dupa o buna perioada de timp, CFR Cluj a castigat din nou cu scorul sau favorit.
O verificare pe teren arata ca Mircea Geona era sprijinit de organizatiile din Ardeal, Botosani, Vrancea, Dambovita, Constanta, Braila in timp ce restul Moldovei il urma, traditional, pe Iliescu. Starostele social-democratilor mai era dorit si de PSD-istii din Hunedoara, Bistrita-Nasaud, Teleorman, Calarasi, Arges.
In Arges, consilierul judetean Iulian Fratica (ex-PC) s-a inscris in PD. Tot in PD au intrat cateva zeci de consilieri locali, precum si viceprimarul din comuna Priboieni, care a fost ales pe listele PSD.
Politic Scandal de proportii in PD-L Arges dupa ce unor candidati la fotoliile de consilieri locali la Pitesti li s-ar fi cerut sa dea mai multi bani pentru campania electorala.
In centrul orasului Topoloveni a izbucnit un conflict spontan generat de caravana PD-L, condusa de candidatul la functia de presedinte al Consiliului Judetean Arges, Cristian Boureanu.
O decizie privind guvernarea va fi luata astazi de catre pesedisti in cadrul Comitetului Executiv, convocat in judetul Arges la Calinesti.
google-analytics.com