Cautare

505 de rezultate pentru "arges" (3.00 secunde)
Fabrica de magiun natural de prune Topoloveni a fost unul dintre obiectivele vizitate de Elena Udrea in cadrul programului de lucru din judetul Arges.
Potrivit prefectului Vasile Liviu Andrei, societatea din Arges a inceput sa aduca utilajele necesare la Targu Jiu si va beneficia in executia modernizarii celor 44,6 kilometri de drum national, intre localitatile Rovinari si Bumbesti Jiu, de asistenta din partea unei firme de constructii din Dolj.
Exporturi mari in toata regiunea In majoritatea judetelor din aria de acoperire a DRAOV Craiova (care activeaza in județele Arges, Dolj, Gorj, Olt, Teleorman si Valcea) s-au inregistrat cresteri ale exporturilor, pe ansamblu cresterea fiind de 151% fata de aceeasi perioada a anului 2010, spune Mircea Dan Matei.
Este, de asemenea, un antreprenor important in acelasi domeniu, tocmai de aceea candidatura sa pentru un nou mandat de senator pentru sudul judetului Arges este una cat se poate de potrivita.
Pe punctul de a fi exclusa din Liga 1, in doua randuri, in primavara, Pandurii Targu Jiu s-a autodepasit in partea a doua a anului, cand a practicat cel mai bun fotbal al campionatului In plina criza economica, clubul Pandurii Targu Jiu s-a luptat din greu pentru a supravietui, pe teren, dar mai abitir pe la comisii, cu partenerii hrapareti, Dinamo si International Curtea de Arges.
Claudiu Sandu, George Serban, Elvis Enache, Relu Dita, Ionel Vatu, Marius Stamin, Robert Duculescu, Alin Bala, Ionut Gae, Catalin Cretu, Ninel Corcoveanu, Marius Ghita, Alin Luta, Cosmin Chiva, Mihai Paun (toti de la ISU Dolj), Catalin Mihalache (ISU Bucuresti), Ovidiu Ciortan (ISU Valcea), Nicolae Argaseala (ISU Buzau), Ionut Stoica (ISU Arges), Claudiu Rauta (ISU Arges), Gabriel Doltea (ISU Harghita), Catalin Gavrila (ISU Olt) si Marin Neagu (ISU Dambovita).
FCSB a invins la Botosani, ia CFR Cluj a invins lejer pe FC Arges.
Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Valcea si Vrancea. ... este vorba de judetele:Caras-Severin, Gorj, Mehedinti, Dolj, Olt, Valcea, Arges, Teleorman, Dambovita, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Buzau, Galati, Vrancea, Prahova, Braila, Ilfov, Tulcea, Constanta.
Sotii Iuliana Rosoaga si Georgel Rosoaga din Mioveni, Arges participa in acest week-end la targul mesterilor populari organizat in Piata Prefecturii, cu prilejul Zilelor Municipiului Calarasi. ... incerc sa respect traditia din Arges.
Legenda celei mai frumoase manastiri din Arges, Balada Mesterului Manole si mitul jertfei pentru creatie, dar o altfel de interpretare puteti vedea la Teatrul Principal.
Monstrul care a transat o femeie ar fi autorul mai multor violuri Florin Manzararu, barbatul care, sambata, a transat-o si a aruncat-o in raul Arges pe Iuliana Neblea, a fost condamnat, in 2008, la opt ani de inchisoare dupa ce a violat si a ranit cu un cutter o alta femeie.
telemea, urda, cas afumat, branza de burduf si in coaja de brad, carnati si afumaturi traditionale din carne de porc, curcan si vita din Maramures, Sibiu, Buzau, Arges, palinci si prajiuri, cozonac, poale-n brau, cafea la nisip si placinte.
Elisabeta Onu din Arges participa in acest week-end la targul de produse traditionale organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. "Am adus la targul organizat in curtea Muzeului Taranului Roman:
Angajamentul nostru este acela ca vom continua sa oferim numai produse de calitate, fara zahar adaugat, fara E-uri, fara conservanti, fara gluten!", a declarat Bibiana Stanciulov, directorul general al companiei, care a primit, cu acest prilej, diplome de excelenta oferite de Consiliul Judetean Arges, Prefectura Arges si Primaria si Consiliul Local al orasului Topoloveni.
Elisabeta Onu din Arges a participat in acest week-end la Targul Bucurestiului organizat in Parcul Cismigiu. La standul ei, vizitatorii au gasit si au cumparat produse excelente, precum:
Emil Florescu din comuna Cuca, judetul Arges, participa la targul organizat in curtea MTR, cu:
siropuri, suc de mere, dulceturi, salate, muraturi si zacusti de toate felurile preparate dupa retete cu traditie din Arges, Maramures, Harghita si Mures, turta dulce si covrigi din Pitesti, placinte de Turnu si placinte muntenesti cu:
Ministrul sanatatii, unul dintre cei mai slabi ministri daca ne raportam la performanta administrativa si capacitatea de gestionare a unor crize declansate in sistemul medical (infectiile cu E.coli din Arges, scandalul dezinfectantilor), a demisionat.
Potrivit meteorologilor, ploile vor fi insotite de descarcari electrice, intensificari ale vantului si izolat grindin Va ploua in intervale scurte de timp in județele Gorj, Valcea, Dolj, Olt, Arges, Dambovita, Prahova, Buzau, Covasna, Vrancea, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Ialomita si Calarasi, in municipiul Bucuresti.
Turistii au coborat din munti pe ruta Arges. ... De asemenea, pana la ora 15.00 se afla sub cod galben emis de Administratia Nationala de Meteorologie judetele Prahova, Arges si Dambovita.
google-analytics.com