Cautare

4048 de rezultate pentru "aplicatia de la spitalul judetean mehedinti" (4.21 secunde)
in istorie Constantin Tudor publica un nou episod din serialul sau, O ISTORIE A CALARASIULUI IN IMAGINI FOTOGRAFICE DE IERI SI DE AZI. Episodul de azi este un excelent documentar dedicat de aceasta data celor 190 de ani de activitate spitaliceasca la Calarasi.
Sectia ATI este inima Spitalului Judetean de Urgenta Tg. ... duce lipsa de medici si asistente (Autoare: Magda Marincovici) Din 1999, este medic anestezist in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta. Din 2014, este managerul acestui spital de referinta.
Unul din zece parlamentari, in campanie pentru alegerile locale Aproape 11% dintre parlamentari candideaza pe liste la alegerile locale, ceea ce inseamna ca sunt deja in campanie electorala. Cei mai multi candidati sunt de la USL - 17, urmati de PDL - 16.
Senatorul Mihai Stanisoara, candidatul Miscarii pentru Noul Mehedinti, se afla pe primul loc in cursa pentru sefia Consiliului Judetean (CJ) Mehedinti potrivit rezultatelor partiale comunicate astazi de Biroul Electoral Judetean (BEJ).
Sase aplicatii care te ajuta sa pastrezi secretul relatiei extraconjugale Infidelitatea a devenit mult mai accesibila cu ajutorul a numeroase aplicatii create pentru a ajuta nestatornicii sa se fereasca de suspiciunile partenerilor de viata, scrie "Huffington Post".
Dupa ce in luna martie, Adecco Romania lansa aplicatia Adecco Jobs pentru IOS, acum, compania vine cu versiunea pentru Android. ... "Aceasta aplicatie a fost dezvoltata local, impreuna cu doi tineri pasionati de tehnologie, un IMM local.
Cum iti verifici pe internet asigurarea la masina.
Declaratia mea politica de azi se refera la poate cel mai important subiect de pe agenda populatiei, sanatatea, dar pe care guvernarea PDL l-a ignorat cu obstinatie. Sanatatea a fost domeniul in care Guvernul PDL a luat decizii aberante, care au afectat in mod direct milioane de oameni bolnavi.
Dincolo de incarcatura politica a alegerilor locale de pe 1 iunie, romanii vor avea parte de o premiera prin introducerea votului uninominal pentru alegerea presedintelui Consiliului Judetean.
O analiza intocmita de GdS arata ca vanzarile de masini noi in Oltenia au scazut vertiginos in ultimii patru ani, iar singurele "zvacniri" ... In ciuda acestui program si a taxei de poluare introduse de guvern, parcul auto din Oltenia s-a invechit considerabil in ultimii ani.
Cel mai mare portal din lume, Yahoo, pregateste lansarea versiunii on line a popularei aplicatii Messenger, care va permite utilizarea sistemului si celor care nu pot instala aplicatii pe computer si sunt obligati acum sa foloseasca solutii furnizate de alte site-uri, informeaza www.bloombiz.ro.
Adecco Jobs este singura aplicatie de IOS (iPhone, iPad) prin care poti sa identifici un jobin timp real folosind un smartphone. Tot ce trebuie sa faci este sa descarci gratuit aplicatia si vei fi mereu la curent cu cele mai noi locuri de munca.
Aplicatia care calculeaza valoarea reala a unei masini si costurile totale de intretinere Aplicatia de mobil Auto.ro calculeaza valoarea reala a unui automobil, dar si costurile totale de intretinere pentru o perioada de 5 ani.
Judetul Mehedinti trebuie sa se alinieze la standardele impuse de Uniunea Europeana in ceea ce priveste alimentarea localitatilor cu apa si canalizare. In prezent, din totalul localitatilor rurale ale Mehedintiului, doar 50% beneficiaza de alimentare cu apa.
21 de persoane au fost retinute in urma descinderilor de duminica dimineata de la Strehaia. Printre acestea se afla si Silvian Toma, finantatorul echipei de fotbal FC Hunedoara, care este acuzat de spalare de bani si evaziune fiscala.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a dat publicitatii punctajul obtinut de candidatii la functiile de conducere din Finantele judetene si din Garda Financiara.
In ciuda faptului ca au crescut restantele oltenilor la credite, populatia din judetele Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt si Valcea a economisit mai mult in octombrie fata de septembrie.
Politistii din Mehedinti au depistat marti, pe Drumul European 70, patru tineri care aveau asupra lor plicuri in care se afla o substanta suspecta, mai multe seringi, fiole si o reteta pe care erau prescrise 150 de miligrame de Tramadol, un anestezic destul de puternic.
dr Irinel Popescu anunta ca Academia de Stiinte Medicale si-a propus sa doteze 17 centre cu angiografe si sa instruiasca peste 3.000 de medici si asistente medicale in transplantul de organe. In prezent, ASM are in tara peste 70 de centre si nuclee de cercetare.
Medicul Radu Zamfir, audiat la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti (Autoare : Magda Marincovici) Medicul Radu Zamfir s-a prezentat astazi la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti pentru a da o declaratie in dosarul privind accidentul aviatic din Apuseni, in care si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si studenta Aurelia Ion.
google-analytics.com