Cautare

4051 de rezultate pentru "aplicatia de la spitalul judetean mehedinti" (2.71 secunde)
Paguba de peste patru miliarde de lei vechi din neglijenta. Aceasta este concluzia raportului de control pe 2006 la Spitalul de Urgenta Craiova. Banii au fost pierduti pentru ca juristii spitalului nu s-au obosit sa recupereze pagubele în termenul legal de prescriptie.
Ion Iliescu a fost externat de la Spitalul Elias Fostul presedinte Ion Iliescu a fost externat, azi, de la Spitalul Elias, unde a fost internat o zi pentru investigatiile medicale periodice, a declarat directorul medical al unitătii sanitare, Dana Safta, citata de mediafax.ro.
M-am saturat sa raspund la acuzatii, la minciuni care n-au nici o baza in realitate, dar eu nu cedez / Autoare:
Printr-un ordin al ministrului sanatatii, datoriile Spitalului Municipal Motru si ale Sanatoriului Dobrita vor fi achitate de minister. Cele aproximativ 18 miliarde de lei vechi care reprezinta datoriile Spitalelor Motru si Dobrita vor fi achitate de Ministerul Sanatatii.
Pentru ca nu a reusit sa tina Serviciul de radiologie pe linia de plutire, conducerea Spitalului de Urgenta Craiova îl va externaliza.Dupa externalizarea curateniei, bucatariei si spalatoriei, Spitalul de Urgenta Craiova doreste sa gaseasca firme care sa se ocupe si de Serviciul de radiologie, respectiv de laboratorul de analize medicale.
Pentru ca nu a reusit sa tina Serviciul de radiologie pe linia de plutire, conducerea Spitalului de Urgenta Craiova îl va externaliza.Dupa externalizarea curateniei, bucatariei si spalatoriei, Spitalul de Urgenta Craiova doreste sa gaseasca firme care sa se ocupe si de Serviciul de radiologie, respectiv de laboratorul de analize medicale.
Muzeul Dunarii de Jos este o institutie publica de cultura, cu personalitate juridica, de importanta judeteana si regionala, aflata in serviciul societatii, care colectioneaza, conserva, cerceteaza, restaureaza, comunica si expune, in scopul cunoasterii, educarii si recrearii, marturii materiale si spirituale ale existentei si evolutiei comunitatilor umane, precum si ale mediului inconjurator.
Pesedistii doljeni trebuie sa decida, la sfarsitul acestei saptamani, daca respecta protocolul coalitiei si il aplica la nivelul judetului ori raman aliati ai liberalilor.
La fel ca si alti colegi liberali, senatorul Puiu Hasotti s-a aratat rezervat in a face nominalizari cu privire la schimbarea anumitor persoane aflate la conducerea serviciilor deconcentrate din judetul Constanta.
Memorandumul de la Calarasi - cu degetul pe rana!
Liberalii de la municipiu cer reprezentantilor primariei sa se consulte în alcatuirea bugetului pe 2008 si cu managerii spitalelor aflate în subordinea administratiei locale.
Copilotul fusese desemnat recent cetatean de onoare al orasului Mioveni - Arges, de unde era originar, pentru meritele sale in salvarea vietilor. Ginel Claudiu Cracanel este casatorit cu Liliana, educatoare la gradinita Mioveni.
Sapte persoane si-au pierdut viata intr-un accident petrecut, joi seara, pe DN 22, in dreptul localitatii tulcene Cataloi, iar opt au fost ranite, patru dintre raniti urmand sa fie transportati in urmatoarele 30 de minute cu doua elicoptere la Bucuresti.
Bucurestiul devine, pentru o zi, capitala fotbalului european Finala Europa League 2012 aduce in Bucuresti, potrivit organizatorilor, aproximativ 30.000 de suporteri spanioli, sustinatori ai echipelor Atletico Madrid si Athletic Bilbao, dar si alte cateva zeci de turisti, cel maimare oras al Romaniei devenind, pentru o zi, capitala fotbalului european.
Fosta disidenta a regimului comunist Doina Cornea a fost trasferata, luni, de la Spitalul Militar Cluj-Napoca la Spitalul Clinic de Recuperare pentru continuarea tratamentului de recuperare dupa accidentul vascular cerebral suferit. ... "Va continua tratamentul de recuperare inceput la noi, probabil cu un kinoterapeut.
Deputata este internata la Spitalul Universitar Liderul PSD, Marian Vanghelie, a declarat, luni seara, ca a avut o discutie cu deputata Aura Vasile, iar aceasta a renuntat sa plece din PSD la UNPR.
Spitalul de Urgenta Craiova se chinuie de doi ani sa puna in functiune un accelerator de particule pentru bolnavii de cancer. La randul sau, Spitalul Municipal "Filantropia" din Craiova are un aparat de radiologie nou-nout pe care il pastreaza in cutie de o jumatate de an.
Cardiologie pediatrica la Spitalul "Marie Curie La copii, malformatiile cardiace, alaturi de cele neurologice si renale, sunt cele mai frecvente Spitalul "Marie Curie" are un departament de cardiologie pediatrica, singurul din Bucuresti, care are capacitatea de a acorda asistenta medicala copiilor cu patologie cardiaca din sud-estul tarii.
Dr Silvia Nica, sefa UPU a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti: Avem o ambulanta UPU-SMURD cu dotari asemanatoare unei unitati de terapie intensiva (Autoare: Magda Marincovici ) Joi, la Unitatea de Primiri Urgente (UPU) a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB) va intra in functiune unitatea mobila UPU-SMURD din Bucuresti.
Spitalul Clinic Sfanta Maria din Bucuresti a transmis miercuri un comunicat de presa din care aflam ca in noaptea de 17 spre 18 aprilie 2018 a fost realizat un transplant pulmonar la acest spital.
google-analytics.com