Cautare

4051 de rezultate pentru "aplicatia de la spitalul judetean mehedinti" (3.89 secunde)
Alianta Nationala pentru Boli Rare Romania (ANBRaRo), in parteneriat cu European Organisation for Rare Diseases (EURORDIS), cu sprijinul a numerosi suporteri organizeaza si in anul acesta Campania de Ziua Internationala a Bolilor Rare pe tot parcursul lunii februarie. Campania a fost lansata recent la Hotel Ambassador din Bucuresti.
la Consiliul Local Constanta, Partidul Social Democrat va avea 19 consilieri (ultimele rezultate partiale creditandu-l cu 50,6%), Partidul Democrat Liberal 5 sau 6 (cu 17,03%), in timp ce Partidul National Liberal va fi reprezentat de 3 sau 4 consilieri (la un scor de 10,73%%);
Agentia Nationala de Integritate (ANI) a constatat incalcarea regimului juridic privind conflictul de interese in materie administrativa de catre Ioan Adrian Duicu, consilier judetean in cadrul Consiliului Judetean Mehedinti.
Intr-o perioada in care rata de adoptie a ecranelor sensibile la atingere este mai mare ca niciodata, arta scrisului la o tastatura fizica este pe cale de disparitie.
Aplicatia care promite ca te avertizeaza cand cineva iti asculta telefonul Security Research Labs a lansat aplicatia SnoopSnitch, despre care sustine ca poate avertiza utilizatorii de smartphone-uri cu Android cand le este ascultat telefonul.
Aplicatia lansata de Fashion Days pentru iPhone a fost clasata in luna septembrie de Apple in categoria Best New Apps, pe prima pagina din App Store, alaturi de aplicatii ca Instagram si AirBnb. Cele 14 tari in care aplicatia apare ca recomandare in App Store sunt:
Costa doar 50 de eurocenti ca avionul prabusit sa fie localizat instantaneu Atunci cand deschidem telefonul mobil, in roaming, primim un SMS care ne anunta ca numarul de urgenta european este 112. Masura de informare, obligatorie pentru toti operatorii europeni, a fost initiata de un europarlamentar roman.
Alianta electorala PSD+PC a castigat alegerile in Dolj, cu un procent de 39,20% dinvoturi, fata de 36,56% reusit de PD-L, insa a pierdut in Craiova, unde democrat-liberalii si-au insusit 30,82% din voturile valide, in comparatie cu cele 28,8 procente ale PSD+PC.
Imaginea Spitalului Judetean de Urgenta din municipiul Calarasi se va schimba in totalitate Pana la finalul acestui an se intentioneaza finalizarea lucrarilor la intrarea din corpul A al Spitalului Judetean de Urgenta Calarasi.
Grav accident de circulatie in Mehedinti. Doi bolnavi care erau transportari la un centru de dializa din Drobeta Turnu Severin au murit dupa ce masina in care se aflau a lovit un parapet de ciment.
Majoritatea membrilor filialei Mehedinti a Partidului Social Democrat a luat decizia de a se solidariza cu contracandidatii lui Mircea Geoana de la congresul care va avea loc in primavara acestui an, au declarat pentru AGERPRES surse din conducerea filialei.
Primarul orasului Baia de Arama, membru al Partidului Democrat Liberal, Paulescu Buican Nistor, si-a dat demisia din functie. Pe masa prefectului judetului Mehedinti, Ion Mitu, a fost adusa demisia semnata de primarul din Baia de Arama, motivand ca a luat aceasta decizie din cauza problemelor de sanatate.
Ancheta la Prefectura Mehedinti, dupa ce in ieri-dimineata o stampila de vot inscriptionata "Votat 27" ... Stampila a fost descoperita de administratorul prefecturii, care a deschis seiful pentru niste acte.
Cod galben de VISCOL 8 ianuarie, starea vremii in Romania, -16 si - 25 de grade Administratia Nationala de meteorologie a emis un cod galben de viscol pentru 22 de judete. Codul galben emis pe 8 ianuarie este deocamdata valabil pana la ora 22.00.
O femeie de etnie roma din Strehaia este cercetata de politistii de frontiera din Mehedinti pentru abuz de incredere si tentativa de inselaciune. Aceasta a cumparat in anul 2008 o masina de la o firma de leasing din Bucuresti si nu a mai achitat ratele.
Iliuta vrea sa construiasca o aripa noua in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Calarasi Inca de la inceputul mandatului, presedintele Consiliului Judetean Calarasi, Vasile Iliuta, a sustinut ca Spitalul Judetean de Urgenta Calarasi este una din prioritatile sale.
Senatorul Ion Iliescu, internat in urma cu o zi in Spitalul de Urgenta Elias pentru un control medical general, a fost supus, in cursul zilei de luni, unor alte investigatii medicale in Spitalul Clinic Fundeni si Spitalul de Urgenta Floreasca Dupa ce, vineri, Iliescu a avut un puseu de tensiune pe fondul unei hipertensiuni mai vechi si a unei cardiopatii ischemice cunoscuta, el a fost internat, duminica, in Spitalul de Urgenta Elias din Bucuresti pentru un control medical general, a declarat, intr-o conferinta de presa, Sorin Oprescu, directorul general al unitatii sanitare.
Intamplarea din camera de garda care l-a convins pe prof. ... Constantin Chira sa scrie o monografie de exceptie (Autoare: ... Intamplarea din camera de garda care l-a convins pe prof. ... Constantin Chira sa scrie o monografie de exceptie PROFESOR DOCTOR DIMITRIE GEROTA.
Surse de la varful PD-L au respins insa acest zvon si au precizat ca au discutat cu seful statului, personal, pe la 17:30. Totusi, aceleasi surse au admis faptul ca, in urma cu o zi, adica sambata, Traian Basescu a fost la spital pentru o serie de analize.
Paguba de peste patru miliarde de lei vechi din neglijenta. Aceasta este concluzia raportului de control pe 2006 la Spitalul de Urgenta Craiova. Banii au fost pierduti pentru ca juristii spitalului nu s-au obosit sa recupereze pagubele în termenul legal de prescriptie.
google-analytics.com