Cautare

544 de rezultate pentru "aparat" (7.58 secunde)
In seara de vineri, 18 septembrie 2009, la orele 22:12:50, Robert Mircea, reporter la ziarul ZIUA, se afla pe terasa Arcului de Triumf, deschisa pentru public, cu prilejul manifestarilor legate de Zilele Bucurestiului si afectuat cu un aparat digital Canon - 450 D, cu obiectiv de 18-55 mm, fotografii in directia Bisericii Casin.
La randul sau, Spitalul Municipal "Filantropia" din Craiova are un aparat de radiologie nou-nout pe care il pastreaza in cutie de o jumatate de an.
Romania, campioana europeana la feminin Echipa feminina de gimnastica a Romaniei (Sandra Izbasa, Catalina Ponor, Larisa Iordache, Diana Bulimar, Raluca Haidu), pregatita de cei mai buni antrenori din istoria sportului, cu peste 300 de medalii cucerite la marile competitii, Octavian Bellu si Mariana Bitang, ajutati de Lucian Sandu, a cucerit medalia de aur la Campionatele europene de la Bruxelles, cu un total exceptional - 176,288 puncte, dupa un concurs pe care l-a dominat copios, de la primul pana la ultimul aparat.
Cristoveanu a pus in miscare un proiect de strangere de fonduri pentru achizitionarea unui aparat de dializa, salvator pentru copiii nascuti prematur sau cum este cazul lui Cristian. ... Doua saptamani non-stop, aceast aparat a fost rinichiul lui Cristian. ... Or, cu acest aparat am reusit rapid.
Interpretarea viselor in care apare un aparat foto.
Un arbitru l-a atacat cu un aparat electrosoc pe liderul plutonului de ciclisti!
fibroscop, aparate de ventilatie mecanica, videolaringoscoape, dispozitive pentru prevenirea si corectia hipotermiei, defibrilatoare, ecografe de inalta performanta, sisteme de intubatie dificila, camera gamma pentru interventiile chirurgicale oncologice, generatoare cu frecventa pentru ablatie varicelor, platforma electrochirurgicala, electrocautere, masa de operatii de inalta performanta, 5 incubatoare performante si doua ventilatoare pentru suport respirator pentru nou-nascuti, echipamente necesare pentru salvarea vietii copiilor nascuti prematur, microscop operator de inalta performanta si o masa de operatii cu functie comuna full accesorizata pentru interventii coloana si craniu, sistem de digitalizare carestream clasic, Aparat rx fluoroscopie si grafie digitala cu detector digital dinamic, Aparat Rx grafie digital, Aparat radiologie digitala cu asamblu port tub suspendat, set motoare ortopedice, masa de operatii cu extensii ortopedice si aparat de radiologie mobil, ecran de protectie cu plumb, monitoare sala de operatie, electrocardiografe, frigider cu doua compartimente (Farmacie), statie centrala de monitorizare, Monitor RCV.
Andrada Parau) Gillette lanseaza cel mai avansat aparat de barbierit - Fusion ProGlide cutehnologia FlexBall - revolutionand astfel experienta barbieritului. Noul aparat a fost proiectat plecand de la modul in care barbatii incearca, in fata oglinzii, sa intinda suprafata pielii pentru a asigura un contact perfect al lamelor.
Andrada Parau) Gillette lanseaza cel mai avansat aparat de barbierit â€" Fusion ProGlide cutehnologia FlexBall - revolutionand astfel experienta barbieritului. Noul aparat a fost proiectat plecand de la modul in care barbatii incearca, in fata oglinzii, sa intinda suprafata pielii pentru a asigura un contact perfect al lamelor.
Niciun supliment, oricat de bun, nu poate produce acest colagen, dar osul si pielea, ele insele un colagen, o pot face, cu ajutorul acestui aparat. ... Majoritatea medicilor recomanda operatia insa, cu ajutorul acestui aparat, noi nu taiem gingia, ci o curatam, apoi densificam osul.
Cand vrem ca un eveniment sa ramana memorabil cautam sa avem la indemana un aparat foto, indiferent daca vrem sa le pastram pentru noi pentru a nu lasa uitarii momente frumoase, fie pentru a le putea impartasi cu cei care nu au fost cu noi in acele clipe.
• Sper ca Geoana sa fie aparat de colegii de partid Prezent sambata seara intr-o emisiune televizata la Antena3, Adrian Nastase a opinat ca "miza" cercetarii ANI este functia de presedinte al Senatului, la fel cum a fost si in 2006, cand el a trebuit sa renunte la sefia Camerei Deputatilor.
Daca anul trecut un aparat de aer conditionat costa de la 1000 de lei, acum preturile pornesc de la 700 de lei. ... Astfel, un aparat de aer conditionat cu preturi cuprinse intre 699 si 3499 de lei, iar pentru ventilatoare preturile pornesc de la 39 de lei.
Bella Contour Maxx de la SlimArt este un aparat medical special conceput pentru tratamentele estetice si de slabire. ... De curand, am aflat de la o prietena de existenta unui aparat revolutionar care combina toate cele trei tehnologii cunoscute in remodelarea corporala:
Magda Marincovici) In trei spitale din Franta se testeaza un aparat care este capabil sa masoare intensitatea durerii. ... Dupa teribilul accident suferit la schi, aflat intr-o stare critica, Michael Schumacher a fost printre primii pacienti care a beneficiat de acest aparat.
Daca mai existau dubii despre cum este posibil ca un singur aparat sa inlocuiasca 12 electrocasnice de bucatarie, joi dimineata oaspetii prezenti la Cafe Athenee Palace Hilton s-au convins de cat de simplu este sa ai un stil de viata sanatos.
Prima oara am pus mana in clasa a VI-a pe un aparat foto de la KODAK, aparatul acela basic, cu film de 35 mm J. ... Am ajuns acasa, am rugat-o pe mama sa imi cumpere un aparat foto..
Acest aparat de stat e mare, ineficient si incompetent. ... E un aparat de atragere a fondurilor UE la Transporturi de "competenti" platiti cu 75% in plus si care nu a trimis niciun proiect finantabil la UE.
• Criza ne-a gasit cu un aparat greoi, supradimensionat si ineficient. • Masurile din 2010 au meritul ca reduc cheltuielile cu acest aparat.
Intre timp, ciudatul aparat aerian incepuse sa straluceasca intens si sa se rastoarne, ca si cum pozitia sa de zbor i-ar fi fost indiferenta. ... Revenit acasa, Emil Barnea, ca si cum observatia l-ar fi lasat indiferent, nu s-a grabit sa scoata filmul din aparat.
google-analytics.com