Cautare

981 de rezultate pentru "anti" (2.57 secunde)
M-am saturat de anti-comunistii lu’ tarnacop! Prea mult rahat e inghesuit sub lintoliul straveziu al anti-comunismului. ... Comunismul a crapat, l-a luat dracu’, s-a imputit si putrezeste, dar anti-comunistii au devenit teribil de activi!
M-am saturat de anti-comunism M-am plictisit de anti-comunism! Unde te intorci dai tot peste mistreti anti-comunisti, care au descoperit bravura rezistentei la douaj’ de ani de la moartea comunismului.
Sansele si capcanele frontului anti-PSD (Autor: Andreea Pora) PSD si Ponta pot fi infranti doar daca pe dreapta apare Liderul - imposibil -, fie daca frontul anti-PSD isi largeste bazinul electoral, iesind din capcana in care vrea sa-l arunce masinaria PSD, cea a basismului.
anti-gratierea. Dupa anti-coruptie, avem acum si anti-gratierea, noul obiectiv al Sistemului. ... In disperare de cauza, Iohannis a aruncat strazii manipulate guma de mestecat a anti-gratierii, marfa proaspata, buna de prostit multimea.
Ion Iliescu crede ca, pentru "mentalitatea anti-democratica si anti-constitutionala", pesedintele Basescu mai merita o "actiune penalizatoare" Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, considera ca declaratiile presedintelui Traian Basescu, anterioare sefului ANAF, Sorin Blejnar, cu privire la liderul social-democratilor, Victor Ponta, intr-o lume civilizata, ar crea un scandal public, "care ar merge pana la destituire", si afirma ca asemenea afirmatii reprezinta un motiv pentru "o actiune penalizatoare".
Regizorul acestui film despre viata sanatoasa este conceptul Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept - Singurul concept de fitness anti aging din Romania este Conceptul care a slabit nenumarate editii concurentii faimosului concurs Mens Health - Da jos Burta.
PDL a guvernat si alaturi de PNL si UDMR (si acest lucru s-a intamplat) este, de asemenea, putin probabil ca se va mai intimpla in viitorul apropiat - PSD si PNL formeaza acum o coalitie declarat anti-Basescu si anti-PDL.
In sensul ca frontul anti-PSD e pozitiv si lupta pentru statul de drept, in timp ce frontul PSD actioneza negativ impotriva Justitiei. ... Din acelasi motiv, sa mai admitem ca afirmatiile optimiste ale reprezentantilor frontului anti-PSD s-ar confirma.
primul seminar regional organizat de Organizatia Maritima Internationala (IMO) referitor la sistemele anti-vegetative. ... "Acest seminar este primul eveniment de acest gen organizat de Organizatia Maritima Internationala in legatura cu Conventia referitoare la controlul sistemelor anti-vegetative.
Daca vorbim de anti aging si de fitness, atunci amandoua fac casa impreuna cu Mihai Dragomir, antrenorul fitness specialist care a inventat primul si singurul concept de fitness anti aging din Romania - Cardio Mix Anti Aging Concept - singurul brand de fitness anti aging de la noi din tara.
Fenomenul a capatat amploare deoarece discursul anti vaccin este raspandit prin intermediul a doua canale cu audienta mai mare decat orice autoritate guvernamentala sau medicala.
Acestea sunt in prezent cel mai nou trend in industria de beauty si anti-aging, tot mai multe femei alegand sa introduca in ritualul lor de frumusete si astfel de produse speciale.
Din ianuarie, in Romania au loc zilnic proteste sub flamura #REZIST ONG-ul care a lansat campania #REZIST in Romania - De-Clic.ro - este direct legat de MoveOn.org (care organizeaza proteste anti-Trump in America).
Astfel mi-am dedicat munca, viata si cariera - copilului meu de suflet, Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept - primul singurul concept de fitness anti aging din Romania. - De ce fitness anti-aging?
Totusi, mineriada parlamentarilor nu a inceput cu aceasta comisie de anchetare a presupuselor devieri anti-constitutionale ale Presedintelui. ... Iata cum inteleg parlamentarii romani lupta anti-corputie!
Fitness specialist, este singurul om din industria fitnesului romanesc care si-a creat propriul concept de fitness - Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept. Din 2006 marca de fitness anti aging creata de renumitul antrenor sculpteaza trupurile vedetelor si nu numai, si este secretul care il mentine tanar.
sportiv de performanta, multiple diplome si trofee, membru FRCF si antrenor de fitness din 1996, arbitru national si intrenational, profesor antrenor specialist in fitness, numit de IFBB Promotor al Fitness-ului in Romania, creator al singurului concept de fitness anti aging din tara Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept si ma opresc aici pentru ca am promis ca voi fi scurt.
In acelasi timp, asemanarile cu revolutiile anti-comuniste din anii 80, izbucnite in Europa Centrala si de Est, nu sunt cu totul intamplatoare. ... Intre miscarile de tip "Occupy" si cele anti-globaliste exista o diferenta de nuanta.
Miscarea anti-comunista condusa de Marian Munteanu era considerata, in 1990, ca fiind o rebeliune legionara redivivus. ... In 2016, Marian Munteanu, candidatul PNL la functia de Primar al Capitalei, primeste acuzatii de legionar, agent al unor forte anti-europene, pericol pentru democratie etc.
Faptul ca PNL si-a construit intreaga campanie electorala pe mitul Eroului Salvator” incarnat caricatural de Dacian Ciolos, luat cu imprumut si impartit cu un partid anti-sistem (USR), a intarit electoratului impresia de improvizatie, amatorism si oportunism in legatura cu partidul Bratienilor si al lui Blaga&Co!
google-analytics.com