Cautare

943 de rezultate pentru "antena" (3.62 secunde)
"Sesizarea Inspectiei Judiciare pentru dispunerea si efectuarea unor verificari cu privire la apararea independentei sistemului judiciar, ca urmare a promovarii in spatiul public, incepand cu data de 25 iunie 2013, prin intermediul postului de televiziune Antena 3, precum si a unor publicatii on-line, a unor afirmatii de natura a aduce atingere independentei justitiei, la adresa procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, a institutiei Directiei Nationale Anticoruptie si a sistemului judiciar in ansamblul sau, in contextul instrumentarii cauzei privind pe inculpatul Sorin Alexandrescu si altii".
Garlei si a imobilului in care se afla redactia Antena 3. ... Toate condamnarile sunt nedrepte, nu exista prejudiciu, totul are ca scop distrugerea lui Dan Voiculescu si ANtena 3.
Posturile TV monitorizate au fost TVR 1, TVR 2, Antena 1, Antena 3, Pro TV, Realitatea TV, B1 TV, National TV si OTV, iar cele de radio:
Mironescu va porni de la o serie de documente pe care le-a primit la cabinetul sau parlamentar si care aduc informatii inedite despre felul in care fosta intrepindere ceausista Crescent a devenit, in timp, Grivco, Antena 1, Antena 3 etc, adica firmele controlate azi de Dan Voiculescu, liderul Partidului Conservator.
Presedintele CNA, Ralu Filip, a explicat care au fost deciziile luate de Comisia parlamentara pentru monitorizarea alocarii timpilor de antena. Seful CNA a precizat ca spatiile destinate emisiunilor "Antena partidelor parlamentare" si "Tribuna partidelor parlamentare" difuzate de posturile publice de radio si televiziune au fost dublate.
Ministrul Transporturilor Ludovic Orban a declarat, joi seara, la Antena 3, ca va demisiona din toate functiile publice detinute daca se va dovedi ca in urma accidentului in care a fost implicat a existat o victima.
Monitorizarea a vizat perioada 1-29 februarie si s-a facut la posturile de televiziune TVR1, TVR2, Antena 1, Antena 3, Prima TV, Pro TV, Realitatea TV, B1 TV, National TV, OTV, si de radio - Radio Romania Actualitati, Europa FM si Radio Guerrilla.
Presedintia a sesizat CNA cu privire la "Sinteza zilei" de la Antena 3, moderata de Mihai Gadea, pentru ca in emisiune Traian Basescu a fost "atacat, jignit si acuzat pe nedrept de trustul Intact", membrii Consiliului analizand joi reclamatia Administratiei Prezidentiale.
La doar cateva ore dupa ce a acuzat trusturile Realitatea-Catavencu si Intact ca au facut intelegeri murdare cu unii politicieni pe bani publici, presedintele Basescu i-a lasat miercuri dimineata pe ziaristii de la Realitatea TV, Antena 3 si Antena 1 la sol atunci cand a plecat in Cehia.
Primul-ministru desemnat, Lucian Croitoru, ar fi "ofiter sub acoperire", a declarat, la Antena 3, liberalul Horea Uioreanu.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a anuntat, marti, la Antena 3, ca se retrage din "toate functiile detinute in partid".
Fostul presedinte Ion Iliescu l-a criticat dur, joi, la Antena 3, pe fostul social-democrat Cristian Diaconescu, despre care a spus ca este lipsit de caracter, fara vana de om politic, el precizand, totodata ca parlamentarii independenti care au formulat acuze la adresa sa s-au autodescalificat.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, la Antena 3, ca presedintele Traian Basescu are interesul ca PNL sa intre la guvernare doar pentru a nu mai face opozitie actualului Guvern, insa liberalii nu vor accepta acest plan.
Transmis, oricum, doar de TVR INFO vreo ora si de Antena 3, mai putin - ca doar n-a devenit televiziune de adormit audienta.
La Antena 3, la dezbaterea organizata de Razvan Dumitrescu.
Comparatia ii apartine lui Victor Ponta si a fost facuta ieri seara in cadrul emisiunii "Subiectiv" de la Antena 3. ... Traian Basescu si regimul lui au toate caracteristicile unui regim fascist", a spus Ponta la Antena 3 cateva ore mai tarziu.
Iliescu, despre absenta lui Basescu si a Guvernului de la discursul Regelui Lipsa presedintelui Traian Basescu si a Guvernului de la discursul Regelui Mihai este un gest lipsit de eleganta si realism, a spus fostul presedinte Ion Iliescu, marti seara, la Antena 3, potrivit antena3.ro.
In plus, Geoana nu este un bun reprezentant al PSD, a spus Adrian Nastase, marti seara, la Antena 3.
Declaratia a fost facuta la Antena 3. ... Il toleram de-un an de zile", a declarat liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu, informeaza Antena 3.
Mircea Geoana, de exemplu, acuza, intr-un interviu pentru Antena 3, pe fostii lui colegi, ca duc lipsa de politici publice:
google-analytics.com