Cautare

4690 de rezultate pentru "antena 1 pitesti 16 04 2010 test drive daster" (3.72 secunde)
Loredana Croicia, directorul de marketing si vanzari Baneasa Shopping City, da amanunte despre primul cinematograf "Drive In" din Romania. ... primul cinematograf DRIVE IN CINEMA DIGITAL din Romania, care si-a deschis portile pe 1 iulie. ... - Vorbiti-ne putin despre primul DRIVE IN CINEMA DIGITAL inaugurat la Baneasa Shopping City.
Iata continutul integral al reclamei sponsorizate de TvFox si care a fost postata prima data in ziua de 1 Decembrie 2017.
Calin Popescu-Tariceanu a fost cel mai mediatizat om politic in emisiunile de stiri, difuzate de Antena 1, Antena 3, Pro TV, Realitatea TV si TVR1, in perioada pre-campaniei, 9 - 21 octombrie, el fiind urmat de Traian Basescu, Gigi Becali si Dumitru Dragomir, potrivit unei monitorizari a CNA.
Partidul National Liberal nu mai este bun asa cum este el acum, condus de Calin Popescu Tariceanu, a hotarat Theodor Stolojan, dar si echipa acestuia, care au prezentat, la Pitesti, platforma-program de relansare a liberalismului.
Membrii CNA au aprobat in unanimitate modificarea avizului de retransmisie pentru platforma Digi a RCS&RDS, in sensul scoaterii televiziunilor Antena Group - Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia TV si Gsp TV - din oferta, in urma solicitarii companiei de telecomunicatii.
Beta-ul este deschis doar primilor 1.000 de inscrisi, asa ca, daca faci parte din "A Doua Viata", grabeste-te!
Tronsonul Pitesti-Sibiu ar putea fi prins in Master Planul de transport ca autostrada Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anuntat joi, in urma unei intalniri cu reprezentantii Uzinelor Dacia Mioveni, ca va discuta si va analiza posibilitatea ca tronsonul Pitesti - Sibiu sa fie prins in forma finala a Master Planului General de Transport ca autostrada, in doua faze, anunta Mediafax.
• Sondajul de opinie s-a desfasurat la nivel national, intre 1-10 octombrie, pe un esantion de 1102 respondenti cu varste de 18 ani si peste, prin interviuri fata in fata.
Antena 3 si-a schimbat fotografia de profil (foto): un grupaj cu vedete si jurnalisti din Antena, insotita de un text: ... Noi, jurnalistii Antena 3, vedetele Antena 1 si Antena Stars, va asteptam in Piata Constitutiei.
Astazi, majoritatea femeilor folosesc un test de sarcina ce se utilizeaza acasa pentru a afla daca sunt insarcinate. ... Medicul poate folosi un test mai senzitiv si o examinare pelviana pentru a preciza cu exactitate prezenta sarcinii.
Cand faci un test de sarcina, cel mai important lucru este sa obtii raspunsul corect. ... Trebuie sa astepti pana la terminarea timpului alocat indicat in instructiuni, care in mod normal este de 1-2 minute.
Cel mai scurt test de inteligenta ti-ar putea da batai de cap (Autor: George Stanciu) Cel mai bun test de inteligenta nu trebuie sa contina zeci de intrebari din ce in ce mai complicate pentru a fi eficient, arata stiridinlume.ro.
Emisia Antena 1 va fi intrerupta zece minute, la ora de maxima audienta.
Problema Antenelor nu este doar sediul, ci una mult mai grava care poate duce, in cel mai rau scenariu, la insolventa Grivco SA si TV Antena 1 SA au imprumutat prin doua credite, luate in 2008, 46 milioane euro pentru care au fost gajate terenuri si cladiri, cele mai valoroase fiind sediul Grivco - acelasi cu al Antena TV Group SA - si cel al Antena 3 SA.
Un test de sange care "bate" biopsia. Metoda permite personalizarea tratamentului in cazul bolnavilor cu cancer colorectal La un nou test de sange, care ar putea locul biopsiei in cazul pacientilor cu cancer colorectal, pus la punct de cercetatorii francezi, se refera pe larg prof.
Componentele le aducem din Romania, de la fabricile noastre de la Timisoara, Jimbolia si Pitesti".
Un grup infractional suspectat de contrabanda cu tigari a fost destructurat de politisti ai Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti. ... La data de 7 august a.c., politisti din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.
Au pus intrebari, le-au analizat indeaproape, dupa care au mers in drive-test", a spus Alin Dinca, director vanzari Plusauto Slatina. ... Impresii dupa testare Dupa cercetari amanuntite, cei care au calcat pragul showroom-ului au plecat cu masinile la drive-test.
Este un nou serviciu inspirat de McDonald‘s Drive. ... Auchan Drive a inceput in 2006, insa astazi Systeme U se lauda cu cea mai mare retea de 230 de unitati.
• Da click pe "Test Now" in josul paginii. ... Daca acest transfer de date tine mai putin de o secunda, un al doilea test cu un fisier mai mare va fi facut. ... • Apasa butonul "Begin Test" din susul paginii.
google-analytics.com