Cautare

4890 de rezultate pentru "antena 1 timisoara observator 24 04 2010" (3.36 secunde)
Candidatul PSD la Presedintie, Mircea Geoana, liderul PNL, Crin Antonescu, primarul Sibiului Klaus Johannis si primarul Timisoarei Gheorghe Ciuhandu au semnat, marti, parteneriatul pentru Timisoara, acord prin care Gheorghe Ciuhandu il va sprijini pe Mircea Geoana in turul al doilea al prezidentialelor.
Timisoara Inpolitics informeaza : Ilie Sarbu (foto)vrea ancheta parlamentara pentru incidentele de la Timisoara Vizita liderilor PDL la Timisoara s-a facut in contextul unor masuri de securitate absurde, cu lunetisti pe blocuri, ca pe vremea lui Nicolae Ceausescu, afirma liderul PSD Ilie Sarbu, pe site-ul partidului.
'In data de 29.03.2010 am adresat primului ministru al Guvernului Romaniei, Emil Boc, o interpelare intitulata "Nerespectarea termenului de raspuns la interpelari", prin care ii semnalam ca nerespectarea termenului de raspuns la interpelari prevazut de art.63 alin.4 din Regulamentul Senatului (cel mult doua saptamani) a devenit o practica a membrilor Guvernului Romaniei.
A trecut o luna de cand Gheorghe Voicu este redactor-sef peste toate editiile Observator. ... Gheorghe Voicu, redactor sef la "Evenimentul zilei" in epoca de glorie Cristoiu a devenit redactor-sef la "Observator"/Antena 1.
Victoria lor este insa una partiala, pentru ca, raportat la perioada ianuarie-martie 2010, cotidianul detinut de omul de afaceri Dinu Patriciu a fost campion si la pierderi in vanzari.Scaderea a fost drastica, de 63,7% de la peste 9,3 milioane de exemplare comercializate in perioada ianuarie-martie 2010 la putin peste 3,4 milioane de exemplare in aceeasi perioada a anului curent, conform BRAT.
Recalcularea pensiilor militare poate continua" Executivul a anuntat vineri ca va continua recalcularea pensiilor militare, argumentand ca "procesul de recalculare a pensiilor isi are temeiul in Legea 119/2010 cu referire la Legea 19/2000, motiv pentru care suspendarea efectelor HG nr.
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: ... Analistii Saxo Bank considera ca 2010 va fi un an de reflatie (n.r.
Mai mult de jumatate (63%) dintre romani se pregatesc pentru o eventuala reducere a veniturilor in 2010, iar 45% nu si-au planificat bugetul si nici nu intentioneaza, pentru ca nu stiu ce ar putea sa aduca anul 2010, releva un studiu realizat de Aviva.
In luna similara din 2010 se incasasera la bugetul consolidat 139,85 milioane de lei, dar pe atunci existase si al treisprezecelea salariu pentru bugetari si sediile secundare ale altor firme din afara judetului plateau la Dolj (in medie, 7,6 milioane de lei), si plateau aici si cei 27 de contribuabili mijlocii trecuti acum la "mari contribuabili"
Antena 3 a sarbatorit duminica 6 ani de existenta prin rezistenta, varsta pe care o implineste pe 27 iunie. ... Acestia au fost rasfatati cu povesti nestiute ale ultimilor ani, cu editii speciale in care au fost invitati jurnalistii Antena 3, oamenii din spatele micului ecran.
O noua culme a jurnalismului atinsa la Antena 3:
Antenistii Mircea Badea, Radu Tudor si Victor Ciutacu il desfiinteaza pe Victor Ponta Timpii de Antena ai lui Victor Ponta au expirat. ... Umilit de ziaristii de la Antena 3, Victor Ponta nu a comentat, inca.
Craiova asteapta oaspeti din toata tara la aniversarea Antena 3. ... Vedetele Antena 3 vor fi gazde ale evenimentului si vor transforma seara de joi intr-una de neuitat.
Antena 3 : ... Romanii au pasit in Anul Nou alaturi de Antena 3 Miliarde de oameni au sarbatorit Anul Nou si in intreaga lume au avut loc petreceri in strada. ... Peste 50.000 de romani au pasit in Anul Nou alaturi de Antena 3 in Piata Constitutiei.
- continuare -Agentii KGB raman doar o ipoteza de lucru neconfirmata cu dovezi concludente(II) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca nu contesta existenta unor agenti straini in Romania cu anumite planuri de actiune, insa implicarea acestora in izbucnirea revoltei populare de la Timisoara reprezinta o negare a unui adevar istoric, a faptului ca:oamenii s-au revoltat la gandul ca Ceausescu refuza sa se predea in fata Istoriei.
Dupa ce a fost evaluata alaturi de pietele de gros din Cluj, Bucuresti si Timisoara, cea din orasul nostru a primit o bila alba din punct de vedere al functionarii, respectiv grad de ocupare, chirii, volumul tranzactiilor, utilizatori.
In plus, Ford ar vrea sa scape de activele Mecatim Timisoara, pe care le cedeaza statului roman. ... Din cate se pare, Ford nu mai vrea activele Mecatim Timisoara, pe care le cedeaza statului, pentru a nu avea probleme cu micii actionari.
Silvia Terziu, designerul roman care a cucerit Parisul si care intentioneaza sa o "curteze" pe celebra Lady Gaga, deoarece s-a gandit sa-i propuna sa o imbrace in perle pe binecunoscuta artista, pregateste un eveniment de mare anvergura la Timisoara.
Timisoara - Sos. ... Timisoara - Sos. ... - Calatorii liniei 34 (care este propusa pentru desfiintare) vor putea folosi tramvaiele liniei 1 (Romprim - Sos. ... Timisoara - Sos. ... Timisoara - Bd. ... Timisoara), liniile 1 si 10 (pe relatia Sos. ... 1 Decembrie), linia 55 (pe relatia P-ta Sf. ... Timisoara - Sos.
In aceste zile copiii vor avea ocazia sa vada spectacole-invitate din Timisoara, Oradea si Iasi. ... Pe 29 si 30 mai, se va juca spectacolul Sarea in bucate al Teatrului National Mihai Eminescu din Timisoara.
google-analytics.com