Cautare

4890 de rezultate pentru "antena 1 timisoara observator 06 04 2010" (3.42 secunde)
Nici doua dintre codase, CFR Timisoara si FCM Targoviste, nu au reusit sa se departajeze in cele 90 de minute, astfel ca si-a luat fiecare cate un punct. ... CFR Timisoara - FC Targoviste 1-1 (1-0) Au marcat: ... FC Caracal - Corvinul 1-1 (1-0) Au marcat:
Ilie Sarbu, coordonatorul campaniei USL in Timis Coordonatorul campaniei USL in Timis si Arad va fi senatorul Ilie Sarbu, a anuntat, joi, la Timisoara, presedintele PSD, Victor Ponta.
Reprezentantii Primariei din Timisoara au fost contactati de reprezentantii a trei mari operatori de retail care au investit in Europa Centrala si de Est, investitori care s-au interesat de disponibilitatea terenurilor din Timisoara.
Timisoara este orasul cel mai bine pregatit din Romania in vederea aderarii la Uniunea Europeana, fiind urmat de Cluj-Napoca si Constanta, potrivit rezultatelor unui studiu realizat de Grupul de Economie Aplicata (GEA).
La sapte ani de la demararea lucrarilor, DN 6 - Timisoara Lugoj este inca in constructie, iar masinile sunt nevoite sa parcurga cei 52 de km chiar si in patru ore.
O aeronava Tarom a fost implicata, luni, intr-un incident, pe aeroportul din Timisoara. ... Aeronava efectua o cursa Bucuresti-Timisoara. La un moment dat, pilotii au pierdut contactul cu turnul de control si nu au putut ateriza pe aeroportul din Timisoara.
Thomas Ebner s-a nascut in 1978, la Timisoara, si este responsabil al departamentului de vanzari si marketing al constructorului german. Constructorul german BMW planuieste sa lanseze pe piata noile modele Seria 1 in anul 2012. Unul dintre responsabilii acestui proiect este un roman nascut la Timisoara, in august 1978.
Castiga tona de combustibil!' s-a desfasurat in perioada 1 octombrie - 10 noiembrie, in 17 Galerii Real din tara.
A doua oara in play-off Gorjenii si-ar fi dorit BC Timisoara in play-off, insa vor avea parte de un adversar mult mai incomod, Gaz Metan Medias. Gruparea sibiana a incheiat sezonul regulat pe locul 1, la egalitate cu BC Timisoara, insa a beneficiat de avantaj in jocurile directe.
Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal a decis ca formatia Rapid Bucuresti nu indeplineste criteriile pentru a evolua in Liga 1.
Ambele evenimente sunt strans legate de orasul natal, Timisoara, unde Virgil Iantu va sustine o conferinta de presa chiar in ultima zi a lunii februarie, la finalul careia va avea loc si o sesiune de autografe.
Ioana Cioroianu, event manager Farmec si scriitoarea Corina Ozon, la SmartSki Slope, locatie amplasata in Shopping City Timisoara, unde sunt asigurate cele mai prietenoase conditii pentru practicarea sporturilor de iarna.
In cadrul TIBCO 2018, la Romexpo, gasiti si standul celor de la Semre Trim srl Timisoara - confectii piele si marochinarie, producator manusi piele si marochinarie. ... Importam pielea din Italia, Etiopia si Pakistan", ne-a spus Ramona Codrea de la Sempre Trim srl Timisoara. ... 33, Timisoara.
1 Decembrie1918.m. ... Timisoara, Str. ... Timisoara, Str. ... Timisoara - Cartier 16 Februarie". ... Timisoara, Bd. Vasile Milea, Drumul Taberei, Str. Lt.
Training privind managementul SPW, model pentru bolile rare, Timisoara: ... 28 februarie - 1 martie: ... Centrele de Expertiza acreditate pentru bolile rare in Romania pana la data de 01.02.2018 1. ... Louis Turcanu Timisoara; ... Centrul de expertiza pentru imunodeficiente primare, Timisoara 12.
Procurorii lui Lazar rescriu istoria Romaniei pe baza afirmatiilor unui general care a participat la reprimarea sangeroasa a revolutiei de la Timisoara, din 17-20 decembrie 1989 AmosNews:
La Timisoara au fost doua alerte cu bomba in doua ore. Prima alarma a fost la Liceul catolic din Timisoara. ... Un barbat a anuntat la 112 ca este o bomba la un mall din Timisoara.
Ce va fi in 2010? Anul politic 2010 va fi, cred, dominat de doua procese. ... Oportunismul va fi caracteristica principala a actiunii PD-L in 2010 si in anii urmatori. ... In plan economic, 2010 va fi anul varfului de criza in Romania.
Cand toata lumea se pregateste de Craciun, in fine, Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010. Proiectul de buget pentru 2010 a fost depus la Parlament, joi seara, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta, au declarat surse oficiale.
Senatul ar urma sa primeasca pentru anul 2010, conform discutiilor de la Ministerul Finantelor, un buget cu 65 de milioane de lei mai mic fata de cel pe care senatorii reuniti in plen il adoptasera.
google-analytics.com