Cautare

1709 de rezultate pentru "antena 1 stiri" (3.82 secunde)
Sorin Ovidiu Vantu va da in judecata site-ul de stiri care a publicat un presupus dosar al sau de colaborator al Securitatii, dosar despre care omul de afaceri sustine ca este fabricat si ca face parte dintr-un sir de manipulari care au inceput din 7 decembrie 2009, potrivit unui comunicat de presa.
Misiune Ca telespectator am resimtit in ultimii ani nevoia unui program de tip "Stiri, nu vorbe". ... Cautam acele stiri relevante, impartiale si redactate cu acuratete, care sa nu-mi omoare timpul liber si asa dramuit, ci sa ma ajute sa inteleg ce se petrece in jurul meu, in lumea mea.
Azi aflu ca ne-ati taiat cu totul - nu pentru ca nu am facut publicitate la voi - ci pentru ca am fi dat stiri despre decesul unora, despre nenorocirea unor violuri care se petrec.
1) Stiri si informatii - Qz.com Site-ul Quartz, detinut de Atlantic Media, este un site de stiri din domeniul business cu un aspect aerisit si serios. ... graficele, histogramele si culorile descifreaza evolutia pietei de capital si afiseaza stiri despre companiile in care ati investit.
Emisiunea este un format altfel, in care Mihaela va fi si prezentatoarea unor editii speciale, stiri exclusive din alte tari si a unor evenimente inedite, va filma foarte mult in AMERICA, Europa, dar si Romania!
FARCAS) (1) Terry Hansen este un jurnalist canadian independent.
Lilu, o celebra prezentatoare de stiri din tara vecina, Moldova, afirma ca nu ne va ucide coronavirusul, ci rautatea,indiferenta, prostia si incultura. ... Jurnalista este de parere ca RIPI, adica RAUTATEA, INDIFERENTA, PROSTIA SI INCULTURA vor distruge tot ce este pe Terra, si nu coronavirusul, transmite Stiri.md.
Sub titulatura de „specialisti”, „experti” etc, televiziunile isi acopera timpul alocat unei anumite stiri - acelei stiri importante - cu parerile „specialistului” de ocazie, la care adauga imaginile care, de altfel, sunt mai mult decat graitoare, si, evident balbele crainicului care se chinuie ingrozitor pentru urechile auditoriului sa mimeze emotia.
Mai nou, televiziunile romanesti s-au specializat pe transmis stiri muzicale. Sa nu intelegeti ca este vorba despre mai multe stiri despre vedete sau arii muzicale, ci despre introducerea unei linii melodice pe fundal.
O mascarada generalizata a celor mai proaste (senzationale zic unii) stiri, in care sunt explicate cu lux de amanunt situatii scarboase, jenante.
La fel se intampla cand vad buletinele de stiri ca incep cu o imagine neagra. ... Privind stirile clasice ale mediei traditionale cu doza zilnica de morti intre doua stiri cu fotbalisti de la Nationala, mai vad si oameni vii, despre care, inevitabil, ma intreb cand vor muri.
Repet, si eu imi doresc sa nu vad doar stiri scabroase si socante prin mass media. Dar nici nu-mi doresc sa vad din nou jurnale de stiri in care sa ne fie prezentate succesele din nu stiu ce ramura de activitate.
Acesta era titlul care aparea cel mai des pe banda de stiri a unei televiziuni nationale, in plin dezastru in nordul si vestul tarii.
Vezi ACUM cele mai importante stiri, la Aleph News! ... Programele de stiri si de analiza sunt create dupa obiceiurile de consum ale Smartului.
Denuntul a fost prezentat in emisiunea Sinteza zilei din 20 mai 2018, la postul Antena 3, si o acuza pe Viorica Dancila ca a intrat in contact cu o putere straina, lasand sa se inteleaga ca Israelul, in ciuda tratatatelor si acordurilor bilaterale pe care le-a semnat de-a lungul timpului cu tara noastra, este considerata o putere ostila Romaniei.
Cei 1.375.749 de vizitatori unici din luna iunie fac din site-ul www.stirileprotv.ro liderul site-urilor generaliste de stiri din Romania si locul 4 in clasamentul general, cea mai buna pozitie din istoria site-ului.
Horoscop 9 noiembrie 2021, cu Camelia Patrascanu. Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
"Haideti sa ne intoarcem la prioritatile romanilor" Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
Un elev a facut o gluma cu spray lacrimogen, iar o profesoara a ajuns la spital. Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
Horoscop 12 noiembrie 2021, cu Camelia Patrascanu Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
google-analytics.com