Cautare

1800 de rezultate pentru "antena 1 pitesti taximetristul beat la volan" (2.74 secunde)
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Domnule Ciolos, Antena va apartine!
Dupa ce a fost prins la volan, de catre lucratorii Serviciului Politiei Rutiere (SPR), cu o alcoolemie de 0,85 mg/l alcool pur in aerul expirat Ion Nita, inspector al Administratiei Finantelor Publice a Municipiului Constanta, din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice, poate scapa de puscarie.
Potrivit acestuia, MRU a fost adus la carma guvernului de catre Basescu la cererea unui consortiu de companii americane, care au puternice interese economice la noi, inclusiv celebrele gaze de sist.
Deputatul Ion Stan adus la DNA Vicepresedintele comisiei SRI in aceasta legislatura si presedintele acestei comisii intre 2004-2008, deputatul PSD Ion Stan, a fost ridicat azi de DNA pentru anchetare.
Un sofer beat a intrat cu masina in unitatea de primiri urgente. ... Agentii sustin ca individul a planuit totul, s-ar fi facut ca repara ceva la masina in parcarea insitutiei, dar a urcat la volan si a intrat in plin in unitatea medicala.
Eu sunt "pentru" un astfel de comportament al primului om in stat, ca doar nu am votat calugari in fotoliul de la Cotroceni. Indiferent ca participa la un simplu eveniment sportiv, indiferent daca merge la restaurant la "una mica" in cinstea unei victorii romanesti.
Un sef din Politia Locala din Alba Iulia a fost condamnat la inchisoare cu suspendare, dupa ce s-a urcat baut la volan si s-a rasturnat cu masina.
Ionel, de 31 ani, din comuna Vulturesti, care se deplasa cu un autoturism pe raza orasului Negresti avand o imbibatie alcoolica de 1,14 mg/l alcool pur in aerul expirat. Barbatul a fost condus la Spitalul orasului Negresti unde i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
Un conducator de autovehicul, in varsta de 21 de ani, este cercetat de politistii suceveni dupa ce a incercat sa induca in eroare oamenii legii prezentand, la control, documentele altei persoane / In urma testarii cu aparatul etilotest, rezultatul indicat a fost de 0,66 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Condus la Spitalul Judetean, barbatul a refuzat recoltarea probelor de sange. ... Tot vineri, un iesean de 47 de ani a fost depistat beat crita la volan, la Rediu (com.
Condus la Spitalul Judetean, barbatul a refuzat recoltarea probelor de sange. ... Tot vineri, un iesean de 47 de ani a fost depistat beat crita la volan, la Rediu (com.
"Beat la volan, a lovit o femeie pe trecerea de pietoni si a fugit de la fata locului" si...
In municipiul Pitesti au fost decupate trei colegii uninominale, ficare avand arondate si doua commune.
Analiza cuprinde datele furnizate de retelele de hipermarketuri Carrefour, Real, Auchan, Cora, Kaufland, Pic, operatorii de supermarketuri Billa, Spar, Mega Image, La Fourmi, G'market, Interex, Artima, magazinele cu profil de discount Penny Market, Plus Discount, Profi, miniMax si operatorii cash&carry Metro si Selgros.
Astazi, reteaua PROFI s-a extins la 283 de magazine prin inaugurarea la Pitesti, Jud. ... Amplasat la parterul unei cladiri de pe Str. ... In momentul de fata, in Arges activeaza 11 magazine PROFI din care 7 in Pitesti si cate unul in Costesti, Campulung Muscel, Mioveni si Topoloveni.
Fostii presedinti - si actuali disidenti ai PNL, Theodor Stolojan si Valeriu Stoica, au prezentat ieri, la Pitesti, o noua platforma-program pentru relansarea liberala. La eveniment au participat Raluca Turcan, Cristian Boureanu si Radu F.
Contractul de reparatii la A1 ar trebui sa intre in atentia Directiei Nationale Anticoruptie, deoarece firma castigatoare oferea pret dublu pentru derularea lucrarilor, fata de concurenta, a spus marti Calin Popescu-Tariceanu.
Prefectul de Dolj va emite ordinul de suspendare a primarului Craiovei, Antonie Solomon, dupa ce magistratii Curtii de Apel Pitesti au respins luni recursul lui Solomon.
Curtea de Apel Pitesti a suspendat executarea hotararii Tribunalului Judetean Arges prin care a fost admisa rezilierea temporara a contractului de privatizare a societatii ARO, preluata de firma americana Cross Lander.
Chiar si la recentul Targ International de la Geneva, masina fabricata la Pitesti sub marca Renault a adunat in jurul sau o multime de curiosi.
google-analytics.com