Cautare

1800 de rezultate pentru "antena 1 pitesti taximetristul beat la volan" (3.17 secunde)
Talhari inspirati parca din filmele de actiune la Iasi. Doi indivizi de cetatenie palestiniana au legat un taximetrist, l-au bagat in portbagaj, au trecut la volan si au plecat sa fure. ... Cei doi talhari au fost retinuti pentru 24 de ore iar taximetristul a fost eliberat de oamenii legii.
Liberalii si conservatorii au lansat un atac dur la adresa presedintelui Traian Basescu, criticand fara menajamente intalnirea de la restaurantul Golden Blitz, dintre seful statului si Gigi Becali.
Un politist de frontiera din Timis s-a urcat baut la volan si a lovit in plin un autobuz care circula regulamentar.
Ar fi facut diplomatul american cu prenumele greu de retinut o escapada nocturna, beat-mort la volan, pe strazile din Washington DC?
Un barbat din judetul Mehedinti a ajuns in noaptea de duminica spre luni la spital dupa ce a produs un accident de circulatie pe centura de ocolire a orasului Drobeta Turnu Severin, din cauza ca a accelerat, a pierdut controlul volanului, iar masina s-a oprit sub tevile de termoficare.
Fiul de milionar prins cu 45 de lingouri de aur si cu peste 400 de mii de euro in masina pe care o conducea beat si sub influenta drogurilor s-a ales cu dosar penal pentru spalare de bani si i-a fost confiscata averea din portbagaj.
Aflati din GdS care sunt furnizorii ce vin la Craiova. Companiile care urmeaza sa lucreze cu Ford roiesc in jurul fabricii, pentru a-si pregati operatiunile necesare lansarii celui de-al doilea model Ford care se va produce la Craiova, incepand din partea a doua a anului viitor.
CATALINA PORUMBEL modereaza cu succes emisiunea ADEVARURI ASCUNSE, de la Antena 3, impreuna cu cei doi invitati, specialisti in stiinte ezoterice si futurologie:
Pacat de Antena 3 ca se degradeaza cand e vorba sa muste momeli basiste si sa le propage neobosit la nivelul jurnalelor, dar si al unor emisiuni.
Fima Euroconstruct, care apartine patronilor Golden Blitz, a cA¢stigat licitatia organizata pentru repararea unei portiuni din autostrada Bucuresti -Pitesti.
Platile catre compania de constructii care repara Autostrada Bucuresti-Pitesti au fost sistate de catre Ministerul Transporturilor, din cauza calitatii slabe a lucrarilor, pana la rezolvarea problemelor, a declarat Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, citat de Mediafax.
Oltchim va negocia contractarea unui credit bancar de 100 milioane euro pentru finantarea achizitiei activitatii de petrochimie de la rafinaria Arpechim Pitesti a Petrom si asigurarea capitalului de lucru, operatiunile fiind aprobate de companie la sfarsitul lunii decembrie.
In schimb, doreste prelungirea autostrazii Bucuresti-Constanta pana la frontiera cu Bulgaria, de unde vecinii din sud sa o continue la Varna.
Proiectul Penetratia Splaiul Independentei - Ciurel - A1 prevede un drum expres si un pod care sa lege autostrada Pitesti-Bucuresti de Splaiul Independentei.
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat, in noul Sistem Electronic de Achizitii Publice (SICAP), doua anunturi de intentie privind atribuirea lucrarilor de proiectare si executie a unor sectiuni totalizand 68 de kilometri din Autostrada Sibiu-Pitesti.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane anticipeaza ca miercuri, 27 octombrie, un numar foarte mare de autovehicule care vor transporta participantii la actiunile de protest se vor deplasa dinspre marile orase catre Municipiul Bucuresti.
Colectionari de masini de epoca din toata tara s-au intalnit ieri la Peles la primul concurs de eleganta automobilistica din Romania. Peste 50 de masini de o vechime considerabila si-au dat intalnire la Castelul Peles.
Daca versiunea de top a lui X5 este dotata cu un V8 de 4,8 litri si 355 CP, BMW X6 are un V8 de cilindree mai mica (4,4 litri), dar care îi confera un surplus de 53 CP.X6 este singurul din gama BMW X care dispune, în dotarea standard, de volan sport cu clapete de schimbare a vitezelor.
Mi-e teama nu ca noua masina nu ar fi mai buna decat predecesoarea, ci de faptul ca fabricantul respectiv nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor. ... nu stie daca atunci cand este la volan, barbatii intorc capul dupa ea sau dupa masina. ... La fel este si interiorul.
Sunt chestiuni care nu se invata la scoala. ... In schimb, pe masura ce soferul castiga experienta la volan, trebuie sa se autoeduce in sensul acesta. ... Asta nu inseamna sa conduca strangand puternic de volan, cu transpiratia siroaie si cu piciorul incordat pregatit pentru a frana.
google-analytics.com