Cautare

5326 de rezultate pentru "antena 1 pitesti spectacol pitesti 2009" (7.43 secunde)
"Desenele minunate ale Martei m-au impresionat" Diana Matei este cea care a pus bazele acestui spectacol, dorind sa ajute copiii din organizatie: ... Astfel, am decis ca, alaturi de artisti dragi mie, sa oferim un spectacol in cadrul caruia oamenii sa poata ajuta Asociatia Umanitara Marta Maria.
Pasarea Rock isi lanseaza primul album muzical, Legenda, printr-un spectacol in premiera europeana! ... Organizatorii pregatesc un spectacol inedit si incitant, care se va desfasura pe fondul unor efecte speciale, cascadorii si proiectii, realizate intr-un decor de film si menite sa transmita publicului spiritul Pasarea Rock.
Si nici n-ar fi de mirare dat fiind ca in 24 de ore i se poate intampla sa aiba un spectacol la matineu la National, repetitii la pranz la Metropolis, o ultima lectura undeva in jurul orei 17:00 la Bulandra, pentru a incheia ziua cu un spectacol de ora 22.00, pus in scena intr-un spatiu particular din Centrul Vechi al orasului.
Este un spectacol despre nemurire, pentru ca Madalina Manole va ramane mereu in amintirea celor care au iubit-o si carora li s-a dedicat, prin cantec.
Este un spectacol aparte, incitant, eclectic construit in spiritul unei spontaneitați artistice emotionante ce imbina intr-un mod original teatrul cu muzica si care isi propune abordarea intr-o maniera unica a unor tehnici jazz si compozitii proprii ale pianistului Marius Vernescu, unul dintre cele mai mari talente de jazz ale Europei (Quincy Jones, Presedinte Juriu - Montreux Jazz Festival).
Acesta este un spectacol de Vasile Muraru si Valentina Fatu, cu ocazia caruia publicul va putea sa ii revada, sa ii admire si sa ii aplaude din nou pe artistii Teatrului Tanase care abia asteapta reintalnirea cu spectatorii!
Fantanile din Piata Unirii au fost inaugurate joi, 20 septembrie 2018, printr-o reprezentatie memorabila a Orchestrei Simfonice Bucuresti si un spectacol multimedia de exceptie.
Sincer, tot acest bine care ni se face acum, dupa ce 16 ani la rind l-am tot cerut in van, mi se pare un spectacol cu multe lumini, cu surle si cu trimbite care se petrece nu la cererea noastra sau la a cea a sefilor acestui stat, ci la ordinele altcuiva.
Stagiunea politica a culminat cu un spectacol penibil pe cea mai mare scena din tara.
Este adevarat ca au fost salile pline la concertele de folk si trebuie sa spunem ca spectacolul a fost cu bilete vandute la casa, ceea ce mai rar se poate intampla, asa cum eram obisnuiti pe vremuri si era un lucru foarte bun, pentru ca lumea venea ca la un spectacol de teatru.
Contractele pentru constructia pe portiuni, in regim de concesiune, a autostrazii Pitesti-Brasov, semnate in timpul mandatului ministrului PSD al Transporturilor, Miron Mitrea, in 2004, au fost reziliate dupa schimbarea politica de la finele anului respectiv.
Pe 25 februarie, scena Teatrului National craiovean va gazdui premiera spectacolului "Ce-am avut si ce-am pierdut", spectacol eveniment dedicat zilei de nastere a simbolului Olteniei culturale.
◦Ce fel de baza are stabilirea unui criteriu paritar de reprezentare intre PNL si PSD, prin raportare la alegerile care au avut loc intre 2008 si 2009 (alegeri locale, alegeri parlamentare, alegeri europarlamentare si alegeri prezidentiale)?
Premierul Emil Boc (foto) a anuntat ca Executivul a prelungit pana la 31 decembrie 2009 actele normative care reglementeaza salarizarea in sectorul bugetar, dar a precizat ca, in masura in care vor exista resurse financiare, nu este exclusa majorarea salariilor mici.
• Emil Boc, ianuarie 2009: ... • Traian Basescu, ianuarie 2009: ... • Emil Boc, mai 2009: ... • Emil Boc, iunie 2009: ... • Emil Boc, august 2009:
Indiferent cât de mult s-ar adânci criza la noi, românul nu renunta la mâncare, la medicamente si la diverse servicii. Analistii estimeaza ca România se va afla în plina criza economica abia în 2009.
Comisia Europeana prognozeaza pentru România o reducere drastica a cresterii economice în 2009, precum si un deficit bugetar record, de 7,5% din produsul intern brut.
Pretul gazelor naturale rusesti exportate catre consumatorii din Europa, care a atins 500 de dolari pentru 1.000 de metri cubi in trimestrul al patrulea din 2008, se va reduce incepand din 2009, a declarat, in urma cu o luna si jumatate, directorul general al Gazprom, Alexei Miller, citat de RIA Novosti.
290/2009), pentru a beneficia de sprijinul financiar pentru bovine, caprine si ovine, fermierii vor putea depune solicitarile incepand din 25 aprilie si pana pe 31 mai 2009, perioada fiind mai scurta decat anul trecut.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
google-analytics.com