Cautare

5326 de rezultate pentru "antena 1 pitesti spectacol pitesti 2009" (4.96 secunde)
Publicul roman se va putea bucura de magia unui astfel de spectacol chiar iarna aceasta, Mickey’s Magic Show urmand a avea 5 reprezentatii, in perioada 13 - 17 februarie 2013, la Sala Palatului, fiind organizat de Amphitrion.
Intr-un interviu acordat inainte de show unei televiziuni, cantareata a declarat ca nu va fi un simplu concert ci un spectacol! ... un spectacol in adevaratul sens al cuvantului.
Incepand cu aceasta primavara, Circul Globus are in repertoriu un nou spectacol:GLOBUS SHOW. Sambata, 30 mai, si duminica 31 mai 2015 puteti participa la acest spectacol de circ antrenant, plin de voie buna. Citam din invitatia la spectacol, postata pe site-ul indragitei insitutii de circ:
Dovada ca la acest eveniment au fost prezente numeroase personalitati ale showbizz-ului romanesc, impresari, oameni de spectacol, de televiziune. ... UN SPECTACOL EXCEPTIONAL Acesta a fost cuvantul de ordine pentru toti cei prezenti la spectacole.
Cioiu devine el insusi un spectacol pe un cuvant scris de Sorescu si pe un decor al lui Stoian. ... CD 1 (26 de melodii):
Anuntat inca de la inceput a fi un spectacol de exceptie, organizatorii incearca si, se pare ca si reusesc, sa aduca nu doar un artist, ci sa puna in regie un spectacol unic, care sa emane patos prin fiecare forma de reprezentatie:
Evident, a fost si un spectacol, intitulat Mie-mi pasa, care a trecut usor neobservat la acea vreme. ... Acest spectacol, Degeaba, este tipatul unei generatii debusolate si debusolante, reprezentantii careia nu mai au incredere in potentialul creator, le este rusine sa se mai numeasca romani.
GAITELE GRADINA DE VARA HERASTRAU A TEATRULUI CONSTANTIN TANASE 7 si 8 septembrie 2020, ora 20:30 Va invitam la un spectacol in care puteti vedea, ca printr-o lentila deformata, cum suntem, cum traim, cum iubim si mai ales, cum ne chinuim (unul pe altul).
Premiera acestui spectacol a avut loc sambata 4 iulie 2020. Este un spectacol extraordinar, conceput de Vasile Muraru si Valentina Fatu.
Premiera acestui spectacol a avut loc sambata 4 iulie 2020. Este un spectacol extraordinar, conceput de Vasile Muraru si Valentina Fatu.
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
Impozitul pe cladiri si taxele locale nu pot creste in 2009, sunt de parere finantistii craioveni. Craiovenii au dat buzna la ghiseele Directiei Taxe si Impozite Locale a primariei, speriati ca vor fi obligati sa plateasca dari majorate chiar in 2009.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
OCTAVIAN STIREANU) Multi s-au aratat surprinsi ca noul premier n-a refuzat invitatia de a merge, marti seara, la Antena 3. ... Venirea premierului la Antena 3 este un semnal in acest sens si o testare a situatiei.
- Antene - Orice router wireless beneficiaza de o antena pentru propagarea semnalului. De cele mai multe ori vei intalni routere wireless cu o antena, insa sunt frecvente si routerele wireless cu doua si trei antene.
Oana Stancu a sters pe jos, miercuri seara, in direct la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, cu premierul Romaniei, Victor Ponta.
Daca in 1990 aveam 113 kilometri de autostrada (din care 96 de kilometri pe A1 intre Bucuresti si Pitesti si 17 km pe A2, de la Fetesti la Cernavoda), in prezent in Romania sunt in functiune 331 de kilometri de autostrada.
CATALINA PORUMBEL modereaza cu succes emisiunea ADEVARURI ASCUNSE, de la Antena 3, impreuna cu cei doi invitati, specialisti in stiinte ezoterice si futurologie:
Unii si-au deschis mici divizii in incinta Ford Craiova, altii testeaza piata terenurilor din Slatina si Bals, pentru a se pozitiona avantajos atat fata de Ford Craiova, cat si fata de Dacia Pitesti. ... Primii sunt parteneri traditionali si ai Dacia si au fabrici la Mioveni, Pitesti si Topoloveni.
Tribunalul Arges a admis la inceputul saptamanii cererea Petrom de suspendare a deciziei Agentiei de Mediu Pitesti, potrivit Mediafax. ... Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Pitesti a decis, la finele lui mai, sa suspende autorizatia de mediu a Rafinariei Arpechim Pitesti.
google-analytics.com