Cautare

3919 de rezultate pentru "antena 1 pitesti spectacol facultatea de sport spectacol" (3.24 secunde)
Isi doreste ca fiecare sfarsit de an sa-l prinda sanatos. ... La 38 de ani pe care i-a implinit in octombrie, Marius Manole este genul de actor pentru care nu s-a inventat termenul de vacanta. Nici macar cel de concediu medical.
Lili Fedorca apreciaza la un om umorul, pentru ca este o dovada de intelepciune. ... Este nascuta intr-o zodie de vara, Leu, si acesta este si motivul pentru care prefera destinatiile exotice. ... - Care este principala ta trasatura de caracter?
Televiziunea de stiri Vox News a primit, marti, licenta audiovizuala de la Consiliul National al Audiovizualului (CNA) si se va lansa pana la sfarsitul anului, dupa cum a anuntat, in sedinta CNA, directorul postului, Emil Jascau.
Moise Guran este un jurnalist roman pe teme economice, prezentatorul si realizatorul emisiunii Biz Bazar de la postul TV Antena 3. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti si apoi a urmat cursurile Scolii BBC pentru televiziune.
Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. ... Ion-Christian Chiricuta s-a nascut la Bucuresti, la 4 martie 1947, intr-o familie de intelectuali mutilata de comunisti. Tatal sau este celebrul chirurg Ion Chiricuta, fost director al Institutului de Oncologie din Cluj, care astazi ii poarta numele.
Peste 180 de locuri sunt disponibile anul acesta la sesiunea de admitere pentru structurile teritoriale ale Politiei Romane, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).
Craiovenii continua sa-i pregateasca gratis pe fermierii din tara în domeniul horticulturii dupa ce au instruit lucratorii din pensiunile agroturistice, pentru a pune în valoare investitiile realizate cu fonduri europene.Pentru a patrunde pe piata europeana, agricultura româneasca trebuie, potrivit specialistilor, sa treaca printr-o serie de schimbari majore dictate de cerintele pietei comune.
Craiovenii continua sa-i pregateasca gratis pe fermierii din tara în domeniul horticulturii dupa ce au instruit lucratorii din pensiunile agroturistice, pentru a pune în valoare investitiile realizate cu fonduri europene.Pentru a patrunde pe piata europeana, agricultura româneasca trebuie, potrivit specialistilor, sa treaca printr-o serie de schimbari majore dictate de cerintele pietei comune.
Scandalul artificial creat in jurul omului de cultura Cristian Tabara a aparut dupa schimbarea conducerii TVR. ... Cristian Tabara ar fi putut fi preot, fiind licentiat al Facultatii de Teologie Ortodoxa. ... Cristian Tabara s-a nascut pe 30 noiembrie 1967, la Oradea, unde a absolvit Liceul de Filologie-Istorie in 1986.
El a murit miercuri seara, la varsta de 63 de ani. L-am cunoscut pe Sorin Preda inainte de 1989. Mama mea, scriitoarea si jurnalista Areta Sandru, a fost colega de redactie cu Sorin Preda, la SLAST.
"AMINTIRI PENTRU MAINE" este titlul volumului de poezii semnat de OVIDIU-IOAN CHERNICIUC-DUMITRESCU, Copyright © 2013 Ilie Pascal, Toate drepturile asupra prezentei editii apartin autorului. ... Facultatea de Istorie din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" Iasi; ... Facultatea de Teologie Ortodoxa "Dumitru Staniloae" din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" Iasi.
Silviu Ioan Soare, artist plastic si profesor de arte plastice, si Amelia Dinca, profesor curator de expozitii si critic de arta, doi oameni care sustin arta in Calarasi, sunt implicati in organizarea de expozitii.
WIKIPEDIA Biografie A absolvit Universitatea Bucuresti, Facultatea de Biologie-Biochimie, ca sef de promotie. ... • Institutul Politehnic Bucuresti, Facultatea de Automatica-Robotica -Biotehnologie; • Institutul de Inginerie Genetica si Biotehnologie Trieste, Italia; • Leasing & Franchising American Bar Association, Managementul activitatii de cercetare -dezvoltare PHARE project;
Muzeul Municipal Calarasi a postat pe pagina de Facebook un text despre prima femeie doctor in medicina din Romania, Maria Cutarida Cratunescu, care s-a nascut la 10 februarie 1857, in Calarasi.
la tenis de camp. Turneul inclus in calendarul Federatiei Romane de Tenis a adunat la start 50 de participanti din Craiova (Vointa, TC Olimp, TC Triumf 2000, CSM, Recon, TC Stanica, Atlas, CS Kofe), Bals, Caracal, Bucuresti, Pitesti, Petrosani, Valcea, Targu Jiu, Hunedoara si Deva.
Isi petrece copilaria si primii ani de scoala la Botosani: ... 1 (1961-1965), Facultatea de Limba si Literatura Romana (1965-1970) si Facultatea de Filosofie (1971-1972) la Universitatea din Bucuresti.
Craiovenii au ocazia saptamâna aceasta sa admire Opelul GT adus de dealerul local pe esplanada Teatrul National din Banie. Pentru multi împatimiti ai vehiculelor pe patru roti, Opel GT este masina sport a anilor ’70, produsa între 1968 si 1973.
(Aristotel) Ce, sau cat ne-am face fara sport? Curele de slabire sunt la mare moda. De ce? ... Dar uitam sa corelam consumul de mancare cu arderile prin miscare, sport si efort sustinut.
Ora de Pilates la Shape Art Pilates /Autoare:
EURO 2016 este unul dintre evenimentele sportive ale anului, mult asteptate de suporteri din toata lumea. Motorul de cautare Google marcheaza startul EURO 2016, care va avea loc in aceasta seara, cu partida Romania - Franta, printr-un logo special.
google-analytics.com