Cautare

1478 de rezultate pentru "antena 1 pitesti sa spanzurat" (7.32 secunde)
DeCeNews.ro informeaza :"Burlacita" Bianca Dragusanu, pe punctul de a fi data afara de la Antena 1 Bianca Dragusanu risca sa-i fie reziliat contractul cu Antena 1.
"Sunt tot felul de incercari de a decredibiliza Antena 3 si oamenii ei" Adrian Ursu povesteste ce a descoperit mergand prin tara, pe urmele unor oameni, intamplari si locuri descoperite in Arhiva Nationala de Film si prezentate in cadrul emisiunii sale de arheologie politica, "Secvential", de la Antena 3, dar si despre schimbarile majore din grila postului de stiri la care lucreaza si incercarile de destabilizare a statiei pe care le fac, prin diferite modalitati, domnii aflati la guvernare.
Mircea Badea prefera sa-l voteze pe Basescu Supararea liberalilor pe discursul impaciuitor al lui Victor Ponta, din Parlament, ar putea fi nimic, in comparatie cu iminenta reactie a lui Dan Voiculescu, care a fost atacat frontal de presedintele PSD.
Doua schimbari neanuntate in programul Antenei 1 trebuie sa le fi dat in ultimele zile oarescari emotii telespectatorilor fideli ai canalului controlat de Dan Voiculescu & familia. ... Dupa cum se prea poate sa fi aflat deja, mai intai s-a intrerupt emisia, timp de zece minute, in seara zilei de vineri.
Doua schimbari neanuntate in programul Antenei 1 trebuie sa le fi dat in ultimele zile oarescari emotii telespectatorilor fideli ai canalului controlat de Dan Voiculescu & familia. ... Dupa cum se prea poate sa fi aflat deja, mai intai s-a intrerupt emisia, timp de zece minute, in seara zilei de vineri.
In schimb, Antena 3 a atins o audienta-record. ... Este "independent", cum a tinut sa sublinieze si de aceasta data. ... Ce a spus Ungureanu Inca de la primele intrebari, formulate in rafala, Ungureanu a reusit sa castige teren. ... "Va intrerup, sa va mai relaxati putin";
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a amendat cu 50.000 lei postul de televiziune Antena 3 pentru dezechilibrele comise la emisiunile electorale difuzate in perioada alegerilor locale din 10 iunie, informeaza Agerpres.
Ciutacu, despre mizele arestarii lui Sorin Alexandrescu Victor Ciutacu, intr-o postare pe blogul personal, face o analiza asupra evenimentelor care au dus la arestarea lui Sorin Alexandrescu, seful Antena Group. ... "1. ... Si incepe sa scrie.
Mesajul linistitor al Cameliei Voiculescu catre angajatii debusolati ai Antenelor "Am devenit imuni la tentativele celor care incearca sa castige la masa verde ceea ce nu reusesc prin abordari corecte.
Trebuie sa fii constienta de asta. M-am gandit sa-ti dau un sfat amical. ... Mergi la Antena 3 si spune tot. ... Antena 3 te va accepta in emisiune.
Cand am incercat sa adorm, acum, dupa o zi foarte lunga, m-a luat cu frig. ... Toti colegii mei de la Antena 1 si 3 erau acolo. ... Unii plecau la filmare, altii se bateau in argumente cum sa faca sa le iasa mai bine un subiect.
Antena 3 traverseaza momente foarte dificile din momentul anuntului privind evacuarea din sediu, venit de la ANAF - Guvern. ... Iata ce a scris Mihai Gadea, CEO Antena 3, pe Facebook : ... Nu exista spatiu care sa poate cuprinde atata zbatere, atatea realizari si atatea dureri.
Dezvoltarea economica si sociala intensa ce caracterizeaza regiunea Dobrogei si in mod special judetul Constanta a determinat compania de telefonie mobila Cosmote Romania sa efectueze in judetul de la malul marii investitii de peste 25 milioane de euro, numai in primul an de la aparitia pe piata a acestui nou operator de telefonie mobila din Romania, a aratat ieri in cadrul unei conferinte de presa desfasurata la Hotel Ibis din Constanta Marcel Liznic, manager Implementare Retea Radio in cadrul Cosmote Romania.
Daca v-ati fi asteptat ca Loredana Chivu sa fie in topul salariilor la Antena, ei bine, va inselati. ... "Lumea crede ca Loredana s-a imbogatit de cand este angajata in Antena, insa nu este deloc asa, dimpotriva...
A fost invitat permanent la Sinteza zilei cu Mihai Gadea (Antena 3), moderatorul emisiunilor Zig-Zag (Antena 3) si Ora presei (Antena 2). ... Evenimentul zilei inseamna povara de 20 de ani a unei glorii pe care toata lumea asteapta de la mine sa o reinventez!
A lansat mai multe piese de rock alternativ prin casa sa de discuri, Tempo Music, si este un critic al radioului comercial romanesc. ... A colaborat cu mai multe posturi de televiziune, printre care TVR 1, Antena 1 si Pro TV.
Andreea Berecleanu a vorbit pentru prima data, pentru Antena Stars, despre motivele principale care au dus la decizia extrema a separarii: ... Cred ca fiecare trebuie sa ramana in rolul lui initial.
Antena 3 : ... "Eu pot sa va spun ca, in urma acestei proceduri aplicate, procurorul general selectionat va fi domnul Daniel Morar si procurorul-sef al DNA va fi doamna Haineala, independent de vointa oricarui ministru al Justitiei.
Antena 3 a initiat o petitie: ... Peste 32.000 de semnaturi, in doua ore Antena 3 a decis sa raspunda jignirilor presedintelui Traian Basescu de joi seara, printr-o noua petitie, prin care cere demisia sefului statului.
Cand au observat unele interferente pe ecran, au crezut ca poate vantul a rasucit antena. ... A vazut ca antena e in ordine, dar deasupra casei se afla un obiect luminos.
google-analytics.com