Cautare

1476 de rezultate pentru "antena 1 pitesti sa spanzurat" (3.75 secunde)
Lasand bascalia la o parte si incepand o alta de fapt, adevarul este ca doamna in cauza, dupa momente de ezitare si dupa ce a luat pulsul presei (care nici pe ea n-o iubeste, asa cum nici pe blonda ex-consilier prezidential n-o iubea), a hotarat sa iasa la atac.
Asa ca toate televiziunile se inghesuie sa ofere telespectatorilor marfa atat de cautata. ... Lumea intinsa cu mainile la cap pe iarba sub amenintarea jandarmilor brusc intaratati, vrand sa probeze determinare si predispusi la violenta, setosi de sange...
Dar, imaginati-va si primarul Constantei alaturi de doamna care a taiat si spanzurat vara aceasta nisipul de pe litoralul romanesc... ... Toate ca toate, parca n-a sunat frumos sa-i spuna unei doamne ca e proasta, dar e ciudat un lucru:
Directorul Gazprom care a fugit din Rusia dupa invadarea Ucrainei cere judecarea si executarea lui Vladimir Putin.
Faptul ca a revenit "pe cai mari" intr-un post important din PSD, pare a-l face pe fostul premier sa-si inchipuie ca populatia a uitat acuzatiile care i s-au adus, dintre care unele par limpezi ca "lumina zilei".
Un postas si-a pus capat zilelor dupa ce a fost acuzat ca ar fi furat peste 130.000i de lei din pensii si alocatii. Barbatul s-a spanzurat dupa ce locuitorii comunei Draguseni l-au reclamat pentru ca ar fi fugit cu banii.
Barbatul locuia impreuna cu iubita lui in localitatea Dobra si, din spusele apropiatilor, se pare ca era in depresie de ceva timp, dupa ce, in decurs de doi ani, si-a pierdut ambii parinti
A mers la Politie, dar nu a terminat de scris plangerea Inainte cu o saptamana de a-si ucide mama si de a-si pune capat zilelor, Cristina Verona a mers la Sectia 1 de Politie din Capitala pentru a depune o plangere, intrucat considera ca a fost victima unui furt de identitate.
Un barbat din Iasi si-a injunghiat iubita care a incercat sa-l opreasca sa se sinucida, apoi si-a dat foc si s-a spanzurat
Am tot asteptat sa se intoarca Teo. ... Desi, contactata de Click!, Teo nu a dorit sa comenteze aceste vorbe grele, in acest weekend vedeta PRO TV a luat pozitie si i-a dat replica Mihaelei Radulescu. ... Desi cucoana acum e chiar o doamna de Montparnasse, sa ne-ntelegem.
Guvernul a modificatin sedinta de joi, printr-o ordonanta de urgenta, legislatia electorala, in perspectiva alegerilor anticipate pentru ca organizarea alegerilor sa se desfasoare in ritm accelerat.
Asa se poate caracteriza valul masiv de vedete care a facut trecerea de la Pro TV la Antena 1. ... Dupa plecarea lui Horia Brenciu, a lui Stefan Banica sau a echipei de la Serviciul Roman de Comedie, se pare ca si Mihai Petre isi cauta locul la Antena 1.
Magnatul media Dan Voiculescu s-a prezentat ieri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), unde a dat o declaratie scrisa privind acuzatiile de spalare de bani, iar procurorii anticoruptie i-au prezentat invinuirile.Afacerea LoteriaReamintim ca procurorii DNA au inceput urmarirea penala pe 30 martie 2007 fata de Dan Voiculescu, presedintele Partidului Conservator si patronul posturilor TV Antena 1, Antena 2, Antena 3 si Euforia, pentru savarsirea infractiunii de spalare de bani.
Posturile de televiziune Antena 1 ti Antena 3 au primit scrisori de atentionare din partea CNA pentru ca au difuzat, vineri, un sondaj electoral CCSB, incalcand astfel prevederile deciziei CNA privind campania alectorala in audiovizual, conform careia "cu 48 de ore inainte de ziua votarii este intrerzisa prezentarea de sondaje de opinie, televoturi sau anchete facute pe strada".
Traian Basescu uita ca nici un om politic nu a castigat razboiul cu presa si ataca trusturile Realitatea-Catavencu si Antena 3 pe care le acuza ca sunt hotarate sa influenteze decizia politica.
Fostul director executiv al societatii Romagro, Cornel Purcarea, a declarat ca pentru Antena 3 ca un transport de munitie s-a facut in perioada ianuarie-februarie 2009, fiind vorba despre 1.630 de tone de proiectile, iar Mircea Basescu a asigurat utilajele pentru descarcarea navelor cu munitii.
Premierul Emil Boc a declarat miercuri ca de multe ori televiziunile de stiri "profereaza dezinformari", uitand ca au obligatia sa informeze corect opinia publica.
Puteti citi in continuare explicatia trecerii de la stanga la dreapta, cu nonsalanta, peste noapte, a unui partid cu pondere mai mica de 1% - mai precis de 0,8% - in Parlamentul Romaniei .
N-avem alta prioritate niciunul dintre noi decat sa-i dam premierul.
Fratele secret al Elenei Udrea, deconspirat de presa O echipa de jurnalisti de la Antena 3 l-a descoperit pe fratele secret al ministrului Dezvoltarii, Elena Udrea.
google-analytics.com